Halloween Rita Ora: Φούξια see-through φόρεμα και λευκό εσώρουχο

Το πάρτι αυτό ήταν αυστηρά πριβέ και το θέμα του ήταν Death of a Geisha. Το αν πέθανε η γκέισα στο πάρτι αυτό δεν το γνωρίζουμε. Ομως για αυτό που είμαστε σίγουροι είναι ότι μετά τη συγκεκριμένη εμφάνιση της Ora, η έννοια πριγκίπισσα λαμβάνει άλλες διαστάσεις
Αλλη μια ευκαιρία να τα πετάξει όλα έξω βρήκε η Βρετανίδα τραγουδίστρια Rita Ora, η οποία γιόρτασε ημίγυμνη το Halloween στη πατρίδα της. Η 23χρονη πήγε αυτές τις μέρες σε πάρτι στο Λονδίνο ντυμένη πριγκίπισσα, φορώντας ένα φούξια see-through φόρεμα από το οποίο φαίνονταν όχι μόνο τα πόδια της αλλά και το λευκό της εσώρουχο.





Το πάρτι αυτό ήταν αυστηρά πριβέ και το θέμα του ήταν Death of a Geisha. Το αν πέθανε η γκέισα στο πάρτι αυτό δεν το γνωρίζουμε. Ομως για αυτό που είμαστε σίγουροι είναι ότι μετά τη συγκεκριμένη εμφάνιση της Ora, η έννοια πριγκίπισσα λαμβάνει άλλες διαστάσεις.



Λίγες ώρες μετά η τραγουδίστρια ανέβασε ένα tweet όπου υποσχόταν πως θα κυκλοφορήσει νέα μουσική, αν λάμβανε 100 χιλιάδες retweets. Αλλά, όπως φαίνεται, αυτό δεν αποδείχτηκε καλή ιδέα καθώς αν και η κυρία Ora έχει 4 εκατομμύρια followers, το tweet της είχε μόλις 2 χιλιάδες retweets.









πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...