Ποζάρει ολόγυμνη η Heidi Klum

Στη νέα διαφημιστική καμπάνια «Gift Right» του γνωστού διαδικτυακού καταστήματος Sharper Image πρωταγωνιστεί η 41χρονη καλλονή από τη Γερμανία Heidi Klum, η οποία βγήκε στην κυριολεξία από τα ρούχα της, για να δελεάσει τους καταναλωτές να ανοίξουν τα πορτοφόλια τους.
Σε μια από τις φωτογραφίες, η Klum ποζάρει ολόγυμνη και οι διαφημιστές θέτουν την ερώτηση: «Με τι παίζει η Heidi Klum στο μπάνιο της»; Η απάντηση βρίσκεται στο κάτω μέρος της φωτογραφίας που είναι ένα παπάκι μπάνιου (το παιχνίδι). Σε μια άλλη φωτογραφία, το μοντέλο φωτογραφίζεται τόπλες, διαφημίζοντας ένα βραχιολάκι της εταιρείας! Οπως και να'χει η συγκεκριμένη φωτογράφηση είναι από τις καλύτερες που έχει κάνει το μοντέλο τον τελευταίο καιρό.


Και μας παρακινεί να ανοίξουμε τα πορτοφόλια μας


Στη νέα διαφημιστική καμπάνια «Gift Right» του γνωστού διαδικτυακού καταστήματος Sharper Image πρωταγωνιστεί η 41χρονη καλλονή από τη Γερμανία Heidi Klum, η οποία βγήκε στην κυριολεξία από τα ρούχα της, για να δελεάσει τους καταναλωτές να ανοίξουν τα πορτοφόλια τους. Σε μια από τις φωτογραφίες, η Klum ποζάρει ολόγυμνη και οι διαφημιστές θέτουν την ερώτηση: «Με τι παίζει η Heidi Klum στο μπάνιο της»; Η απάντηση βρίσκεται στο κάτω μέρος της φωτογραφίας που είναι ένα παπάκι μπάνιου (το παιχνίδι). Σε μια άλλη φωτογραφία, το μοντέλο φωτογραφίζεται τόπλες, διαφημίζοντας ένα βραχιολάκι της εταιρείας! Οπως και να'χει η συγκεκριμένη φωτογράφηση είναι από τις καλύτερες που έχει κάνει το μοντέλο τον τελευταίο καιρό.
























phgh

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...