Τα… καπρίτσια της JLo* Τον ουρανό με τ’ άστρα ζήτησε η Λόπεζ για να εμφανίζεται στο Planet Hollywood στο Λας Βέγκας

Ένα μεγαλειώδες συμβόλαιο για να εμφανίζεται στη σκηνή Axis -του υπερπολυτελούς καζίνο-ξενοδοχείου Planet Hollywood στο Λας Βέγκας- υπέγραψε η Τζένιφερ Λόπεζ. Μόνο που το εκπληκτικό σε αυτό δεν είναι τόσο η αμοιβή της, όσο όλα τα υπόλοιπα.


Η σταρ θα εμφανίζεται και θα τραγουδά εκεί τρεις φορές την εβδομάδα για 24 εβδομάδες τον χρόνο με αντίτιμο μόλις... 350.000 δολάρια για την κάθε παράσταση, σύμφωνα με το Cover Media. Το πλέον, εντυπωσιακό όμως δεν είναι το ύψος του ποσού που θα λαμβάνει –όχι ότι είναι αμελητέο. Αλλά τα όσα ζήτησε η JLo για να πει το μεγάλο «ναι».

Όπως αναφέρει το βρετανικό περιοδικό Heat, η Λόπεζ επιμένει να έχει ολοκαίνουργιες τουαλέτες στα παρασκήνια, ενώ θέλει τα καμαρίνια της ίδιας και των καλλιτεχνών που την πλαισιώνουν να είναι ολόλευκα και με ανάλογη διακόσμηση. Επιπλέον ζητάει τρεις σουίτες στον τελευταίο όροφο του Planet Hollywood με πανοραμική θέα στην πόλη, οι οποίες να επικοινωνούν μεταξύ τους. Σημειωτέον, οι συγκεκριμένες σουίτες που μοιάζουν με άνετα διαμερίσματα, χρεώνονται γύρω στα 900 δολάρια τη βραδιά -αλλά μπορεί να ξεπεράσουν και τις 2.500- ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις διαθέτουν τζακούζι, μεγάλο χώρο υποδοχής και κουζίνα.

Κι όμως η… λίστα δεν τελειώνει εκεί. Ναι, έχει κι άλλα. Η απλή και ταπεινή (!) Λόπεζ έχει παραγγείλει προσωπική υπηρεσία καθαριστηρίου, μην τύχει και τα ρούχα της μπλεχτούν με κανενός άλλου, ενώ κάθε σουίτα πρέπει να διαθέτει από έναν μπάτλερ που να είναι σε υπηρεσία όλο το 24ωρο και να είναι ντυμένος αποκλειστικά στα... λευκά! Φαίνεται είναι κάτι παραπάνω από αγαπημένο της το άσπρο χρώμα.

Εκτός του μπάτλερ όμως, οι σουίτες πρέπει να διαθέτουν και καμαριέρες. Ποιος θα φροντίζει να είναι όλα –πέρα από καθαρά και- στην εντέλεια; Και αυτό, ανά πάσα στιγμή τις χρειαστεί. Μάλιστα, οι κοπέλες θα πρέπει να υπογράψουν συμφωνητικό εμπιστευτικότητας το οποίο θα τους απαγορεύει να αποκαλύψουν οποιαδήποτε –και δη «καυτά»- μυστικά.

Περιττό να πούμε ότι το συμβόλαιο προβλέπει την πρόσληψη ειδικού σεφ, ο οποίος οφείλει να παρασκευάζει καθημερινά από μία... μηλόπιτα. Εννοείται ότι η Τζένιφερ δεν τρώει μηλόπιτες κάθε μέρα, αλλά της αρέσει πολύ η μυρωδιά τους, άρα μάλλον τις χρησιμοποιεί ως αρωματικό χώρου.

Τέλος, καθώς η σταρ μπορεί να θέλει να φέρνει μαζί της και τα «αστεράκια» της, δηλαδή τα 6χρονα δίδυμα Μαξ και Εμ, το ξενοδοχείο πρέπει να εξασφαλίσει ότι οι σουίτες θα διαθέτουν έναν ιδιωτικό παιδότοπο, ώστε τα παιδάκια να παίζουν με την ησυχία τους, όποτε τους έρθει όρεξη.

«Η Τζένιφερ δεν ενδιαφέρεται για τις τιμές, οπότε ξεφεύγει αρκετά στα έξοδα της. Είναι σαν να παθαίνει παροξυσμό κατανάλωσης», λέει μια πηγή εκ των έσω στο Heat. Τι να πούμε εμείς από εκεί και πέρα;
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...