«Καυτές» φωτογραφίες... έκαψαν Τουρκάλα αεροσυνοδό ( picture+video )

Η σέξι Zuhal Sengul απολύθηκε από τις Τουρκικές Αερογραμμές, όταν οι προϊστάμενοί της είδαν σε ιταλικό περιοδικό αποκαλυπτικές φωτογραφίες της
Η 31χρονη Τουρκάλα αεροσυνοδός Zuhal Sengul εργαζόταν για τις Τουρκικές Αερογραμμές, αλλά παράλληλα έκανε και καριέρα ως μοντέλο,
προφανώς αγνοώντας την  αυστηρότητα στο dress code -και όχι μόνο- των εργοδοτών της.

Η γοητευτική αεροσυνοδός από την Κωνσταντινούπολη έκανε μια τολμηρή φωτογράφιση σε ιταλικό περιοδικό, αφήνοντας να φανεί το πλούσιο μπούστο της και οι προκλητικές καμπύλες της...

Τα κάλλη της, όμως, δεν θαύμασαν μόνο οι αναγνώστες του περιοδικού, αλλά και οι επικεφαλής του τουρκικού αερομεταφορέα, που πήραν την απόφαση να απολύσουν τη γοητευτική γυναίκα.

Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου της εταιρείας, η χώρα βρίσκεται υπό πίεση, καθώς το Ισλάμ γνωρίζει εξαιρετικά ανοδική πορεία στην Τουρκία και η στροφή προς το συντηρητισμό είναι αναπόφευκτη.

Επίσης, οι Τουρκικές Αερογραμμές με ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι ένα απλό make up και ρούχα σε παστέλ χρώματα, είναι ό,τι χρειάζεται για τις γυναίκες εργαζόμενες της εταιρείας.
...Πρόσφατα είχε δημιουργηθεί σάλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ενδεχόμενη απαγόρευση του κραγιόν στις αεροσυνοδούς του εθνικού αερομεταφορέα της Τουρκίας, κάτι που οι ιθύνοντες διαψεύδουν και το χαρακτηρίζουν ως παρεξήγηση.



Οι Τουρκικές Αερογραμμές έχουν σταματήσει να σερβίρουν αλκοολούχα ποτά στην οικονομική θέση αρκετών από τις εγχώριες πτήσεις τους, ενώ στις πτήσεις προς οκτώ ισλαμικές χώρες δεν σερβίρουν καθόλου αλκοόλ από σεβασμό προς τη συνήθεια των χωρών αυτών να μην σερβίρουν αλκοόλ οι δικές τους αεροπορικές εταιρείες.

PHGH

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...