Σούπερ Λίγκα: Πρώτη νίκη μετά από τρεις μήνες η Καλλονή, 1-0, τον Αστέρα Τρίπολης


Σε παιχνίδι με πολύ λίγες φάσεις και μέτριο θέαμα, η Καλλονή πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στη Μυτιλήνη, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Το αρνητικό σερί των 10 αγωνιστικών χωρίς νίκη σταμάτησε σήμερα για το συγκρότημα του Βαγγέλη Βλάχου, που στο τρίτο του παιχνίδι στον πάγκο της Καλλονής είδε την ομάδα του να φτάνει στο «τρίποντο» μετά από 3 μήνες (!) και να παίρνει βαθιά βαθμολογική ανάσα.
Από την άλλη, ο Αστέρας φάνηκε επηρεασμένος από τον αποκλεισμό του στο κύπελλο από τον Ηρακλή και στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού δεν είχε καλή απόδοση. Θα μπορούσε, όμως, με βάση τις ευκαιρίες που έχασε να πετύχει ένα γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε κι έτσι έφυγε ηττημένος από το νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου.
Το πρώτο 45λεπτο είχε κακό ρυθμό και ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η κορυφαία ευκαιρία στο διάστημα αυτό ανήκε στους φιλοξενούμενους, με το Σκουρτάι να πλασάρει τον Χογκ στο 27΄, αλλά ο γκολκίπερ της Καλλονής απεσόβησε τα χειρότερα.
Η εικόνα του ματς δεν άλλαξε ούτε στο β΄ μέρος, ωστόσο, οι γηπεδούχοι στάθηκαν τυχεροί και στο 74΄, με τη βοήθεια και του δυνατού αέρα, προηγήθηκαν 1-0 με το μακρινό απευθείας φάουλ του Τσαμπούρη που ξεγέλασε τον Κοσίτζκι (1-0).
Η ομάδα της Τρίπολης έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 90΄ για να φύγει με την ισοπαλία, όταν η προβολή του Γιαννιώτα από πολύ κοντά δε βρήκε στόχο.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...