Aegean: Ενισχύει την παρουσία της στην Κύπρο μετά το «λουκέτο» στις Κυπριακές Αερογραμμές

Τις πρώτες κινήσεις ανάπτυξης του πτητικού προγράμματός της με βάση την Κύπρο, για την κάλυψη του κενού που άφησαν οι Κυπριακές Αερογραμμές, ανακοίνωσε το μεσημέρι η Aegean.


Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Ευτύχιος Βασιλάκης, δήλωσε ότι από τις 30 Μαρτίου ενισχύεται το πτητικό πρόγραμμα της Aegean με επιπλέον τέσσερα αεροσκάφη Airbus Α320 και αυξάνονται οι προορισμοί από και προς την Κύπρο στους 14.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Βασιλάκης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η Aegean να ενδιαφερθεί για το εμπορικό σήμα και την επωνυμία των Κυπριακών Αερογραμμών, δεδομένου ότι θα εξεταστεί η οποιαδήποτε πρόταση από την πλευρά της κυπριακής κυβέρνησης.

Επίσης, ανέφερε ότι η συνολική ετήσια χωρητικότητα θα ξεπεράσει τις 1,5 εκατ. θέσεις για άμεσες συνδέσεις με την Ελλάδα αλλά και σε επιπλέον επτά χώρες.

Αναλυτικότερα, στο θερινό πρόγραμμα των δρομολογίων της εταιρείας, από τον Απρίλιο του 2015 ενισχύεται σημαντικά η συχνότητα σύνδεσης Ελλάδας και Κύπρου προς τους προορισμούς της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και εγκαινιάζεται η σύνδεση Αθήνας και Πάφου. Στο πρόγραμμα εντάσσονται και απευθείας συνδέσεις με το Ηράκλειο και τη Ρόδο, ενώ τον Ιούλιο και τον Αύγουστο θα υπάρχουν απευθείας συνδέσεις με τη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Συνολικά θα πραγματοποιούνται καθημερινά από οκτώ έως εννέα πτήσεις σύνδεσης με ελληνικούς προορισμούς.

Στον σχεδιασμό της εταιρείας δίνεται μεγάλη έμφαση στην απευθείας σύνδεση της Κύπρου με τη δυτική Ευρώπη, αφού εντάσσονται πέντε σημαντικοί προορισμοί. Πρόκειται για το Λονδίνο (Heathrow), το Παρίσι, το Μόναχο, τη Ρώμη και το Μιλάνο.

Επιπλέον, με την αύξηση των συχνοτήτων προς την Αθήνα βελτιώνεται ακόμη περισσότερο η συνδεσιμότητα με το υπόλοιπο ευρωπαϊκό δίκτυο της Aegean από την ελληνική πρωτεύουσα, το οποίο αναπτύσσεσαι με εντατικούς ρυθμούς. Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών traffic rights προβλέπεται και η σύνδεση με το Ισραήλ, το Κίεβο και τη Βηρυτό.

Η Aegean, προκειμένου να εξυπηρετήσει καλύτερα τους τακτικούς επιβάτες, προχωρά με δύο σημαντικές πρωτοβουλίες: Πρώτον, προτίθεται να αναγνωρίσει στην αντίστοιχη ανώτερη δική της βαθμίδα Gold του Miles + Bonus τα μέλη του επιπέδου Elite της Cyprus Airways που θα επιλέξουν να εγγραφούν στο πρόγραμμά της. Δεύτερον, για όλα τα μέλη του Miles + Bonus, αλλά και όσα νέα μέλη από την Κύπρο εγγραφούν στο πρόγραμμα έως τις 28 Φεβρουαρίου, θα προσφέρονται 50% περισσότερα μίλια για όλα τα απευθείας δρομολόγια από και προς την Κύπρο, σε όλη τη διάρκεια του 2015.

Τέλος, ο κ. Βασιλάκης ευχαρίστησε το κυπριακό κοινό για την προτίμησή του τα δέκα χρόνια παρουσίας της εταρείας στην Κύπρο. «Πιστεύουμε ότι θα συμβάλουμε ουσιαστικά στην ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού της Κύπρου την εξυπηρέτηση των αναγκών του επιβατικού κοινού» σημείωσε. «Η δέσμευσή μας είναι να συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις για ποιότητα και καινοτομία στις υπηρεσίες μας, πάντα με ανταγωνιστικές τιμές» πρόσθεσε. 
πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...