Ελλάδα: Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω του χιονιά* Ελλάδα: Χιόνια, παγετός και θυελλώδεις άνεμοι – Αναλυτικά που υπάρχουν προβλήματα

 Πυκνό χιόνι έχει καλύψει πολλές περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας από το πρωί της Τρίτης, με αποτέλεσμα - ακόμη και στην Αττική - να χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες.

Λόγω της παρατεταμένης βροχόπτωσης στην Αττική, η Πυροσβεστική δέχθηκε μέχρι το πρωί της Πρωτοχρονιάς 255 κλήσεις, για πτώσεις δέντρων, απομάκρυνση αντικειμένων, για αντλήσεις υδάτων και παροχές βοήθειας.


Η ΕΜΥ προβλέπει ότι τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην πόλη της Αθήνας, με τη θερμοκρασία να κινείται λίγο πάνω από τους 0 βαθμούς Κελσίου και τους παγωμένους βοριάδες να φθάνουν στα ανατολικά του νομού μέχρι και τα 9 μποφόρ.

Το πρωί της Τετάρτης αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην εθνική οδό Λαμίας- Αθηνών, όπου από τα ξημερώματα είχε κλείσει το ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Πολλοί οδηγοί φορτηγών αυτοκινήτων γνωρίζοντας ότι έχει κλείσει η εθνική οδός παρέμειναν για αρκετές ώρες σε διάφορα άλλα σημεία του εθνικού δικτύου περιμένοντας να ανοίξει ο δρόμος για να συνεχίσουν το ταξίδι τους, με αποτέλεσμα αυτή την ώρα να υπάρχει μεγάλη κίνηση στο εθνικό δίκτυο.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τρίτης όταν μια νταλίκα που κινούνταν με κατεύθυνση την Αθήνα στο 105ο χλμ κοντά στο Ακραίφνιο, δίπλωσε και ακινητοποιήθηκε. Η νταλίκα δίπλωσε κατά τέτοιον τρόπο που είχε αφήσει ένα ρεύμα κυκλοφορίας ανοικτό προς Αθήνα με συνέπεια από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 4:30 τα ξημερώματα να εξελίσσεται η κίνηση όλων των αυτοκινήτων από ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, για τα ΙΧ αυτοκίνητα δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα, αντίθετα για τα μεγαλύτερα αυτοκίνητα χρειάζονταν προσοχή αφού περνούσαν οριακά. Οι καιρικές συνθήκες ήταν άσχημες και δεν υπήρχε δυνατότητα μέσα στη νύχτα για απομάκρυνση της νταλίκας γιατί θα έπρεπε να κοπεί η κυκλοφορία στο εθνικό δίκτυο.

Όμως λίγο πριν τις πέντε τα ξημερώματα ένα λεωφορείο που κινούνταν προς Αθήνα ακριβώς σε εκείνο το σημείο ντεραπάρισε με συνέπεια να κλείσει κάθετα το ένα ρεύμα του εθνικού δικτύου προς την Αθήνα.

Ουρές χιλιομέτρων σχημάτισαν φορτηγά αυτοκίνητα και ΙΧ, καθώς δεν υπήρχε δυνατότητα να κινηθούν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αθήνα. Μέχρι τις 7 το πρωί ο γερανός που έφτασε στο σημείο απομάκρυνε αρχικά το λεωφορείο και στη συνέχεια τη νταλίκα και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία.

Χρειάστηκαν πάνω από δύο ώρες για επανέλθει ομαλή ροή αφού εκατοντάδες φορτηγά και ΙΧ είχαν παραμείνει εγκλωβισμένα για περισσότερο από τρεις ώρες στο εθνικό δίκτυο χωρίς να υπάρχει δυνατότητα εναλλακτικής διαδρομής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από τις 10 το πρωί της Τετάρτης, η κυκλοφορία εξελίσσεται ομαλά.

Το δελτίο της ΕΜΥ

Στο δελτίο που εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης η ΕΜΥ προβλέπονται χιονοπτώσεις ιδιαίτερα έντονες κατά τόπους ακόμα και σε πεδινές περιοχές, κυρίως της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας. Πολύ θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι 9 τοπικά 10 μποφόρ στο Αιγαίο. Ισχυρός παγετός στην κεντρική και βόρεια χωρά.

Για την Αττική προβλέπονται νεφώσεις με χιονόνερο η χιόνι. Οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά διαστήματα ιδιαίτερα έντονες κυρίως στη δυτική, τη βόρεια και την ανατολική αττική. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και στο κέντρο της Αθηνάς.

Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 και στα ανατολικά τοπικά 9 μποφόρ.
Θερμοκρασια: από 1 έως 4 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τη Θεσσαλονίκη η πρόβλεψη είναι νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις. Ανεμοι: βορειοδυτικοί 5 με 6 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασια: από μείον 4 έως 1 βαθμούς κελσίου.

Για την Πρωτοχρονιά η ΕΜΥ προβλέπει στα δυτικά και βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες με ασθενείς χιονοπτώσεις κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα και την Εύβοια νεφώσεις με παροδικές χιονοπτώσεις. Στη νότια νησιωτική χωρά τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αλλά και χιονιά στα ορεινά. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Νεκρό αγόρι στην Οδό Τρίπολης - Καλαμάτας


Στο μεταξύ ένα αγόρι έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον εθνικό δρόμο Τρίπολης - Καλαμάτας, λίγο μετά τη σήραγγα στο ύψος του Καλογερικού, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε με την οικογένειά του ανατράπηκε λόγω της κακοκαιρίας.

Οι γονείς και το ένα παιδί τραυματίστηκαν σοβαρά και διακομίστηκαν στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, ενώ η μητέρα βρίσκεται στο χειρουργείο.

Σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου στην ορεινή Πελοπόννησο υπάρχει ομίχλη και η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Σφοδρή επιδείνωση, με ισχυρούς ανέμους, κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις, ακόμα και στα βόρεια προάστια της Αττικής, παρουσίασε ο καιρός από την Τρίτη.

Στην κατάψυξη η βόρεια Ελλάδα

Οι αρνητικές, θερμοκρασίες αλλά και οι συνθήκες ισχυρού ψύχους, με παγετό στο οδικό δίκτυο, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στην Κεντρική και Δυτική Μακεδονία, από νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

Στον ένα βαθμό Κελσίου υπό του μηδενός, είναι η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη, στο Κιλκίς, στην Κατερίνη, στη Βέροια, αλλά και στην πόλη των Σερρών, με υγρασία 75% και συννεφιά με πιθανή χιονόπτωση.

Στον Πολύγυρο χιονίζει, με τη θερμοκρασία στους πέντε βαθμούς κάτω από το μηδέν, και την υγρασία στο 79%.
Αίθριος είναι ο καιρός στην Έδεσσα, στα Γρεβενά, αλλά και στη Φλώρινα, με τη θερμοκρασία να βρίσκεται στους μείον εννέα βαθμούς Κελσίου και την υγρασία στο 79%.

Οι υπηρεσίες της Τροχαίας συνιστούν την προσοχή των οδηγών κατά την κίνησή τους, στο οδικό δίκτυο της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, εξαιτίας των συνθηκών παγετού, με έμφαση στις ορεινές περιοχές των χιονοδρομικών κέντρων, καθώς πρέπει να έχουν μαζί τους, τον απαραίτητο εξοπλισμό και αλυσίδες.

Αποκλείστηκε η Λακωνία

Σταμάτησε  να χιονίζει στην Πελοπόννησο από τα ξημερώματα της Τετάρτης κι έχει βελτιωθεί σημαντικά η προσπελασιμότητα των δρόμων σε εθνικό και επαρχιακό δίκτυο. Εντούτοις, υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στο μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου της Πελοποννήσου, από τη χιονόπτωση και τον παγετό που επικρατεί σε όλη την περιφέρεια.

Με απόφαση του αστυνομικού διευθυντή Αρκαδίας έγινε άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων, που είχε επιβληθεί σε όλο το οδικό δίκτυο του νομού και επιτρέπεται η κυκλοφορία τους μόνο όμως με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Άνοιξε η εθνική οδός Τρίπολης- Σπάρτης, η οποία ήταν κλειστή από νωρίς χθες το βράδυ. Η κυκλοφορία διεξάγεται με δυσκολία και μόνο με αλυσίδες. Επίσης, με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία στην εθνική οδό Καλαμάτας- Σπάρτης, ενώ ο δρόμος Σπάρτης- Μεγαλόπολης είναι κλειστός από τα χιόνια.

Σε όλο το εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της Αρκαδίας (συμπεριλαμβανομένου και του αυτοκινητοδρόμου) η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία και στα ορεινά οδικά δίκτυα της Αργολίδας, της Κορινθίας και της Λακωνίας.

Τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία που ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης


Ηδη από νωρίς το πρωί της Τρίτης άρχισε να χιονίζει στα βόρεια προάστια της Αθήνας - στις 10.30 π.μ. χιόνιζε ως και στην Αγία Παρασκευή - ενώ πιθανή είναι η χιονόπτωση το βράδυ και στο κέντρο της πόλης.

Στο μεταξύ, το μεσημέρι της Τρίτης ξεκίνησε η χιονόπτωση και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε περιοχές της Αττικής τις τελευταίες ώρες λόγω της έντονης χιονόπτωσης.

Το απόγευμα της Τρίτης, διακόπηκε η κυκλοφορία στη λεωφ. Πάρνηθας, στο ύψος του τελεφερίκ.

Το μεσημέρι της Τρίτης, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, στο 30ο χλμ, στο ύψος της Μαλακάσας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο 25 χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών- Θηβών, στα Βίλια, διεξάγεται μόνο με αλυσίδες. Αντιστοίχως, οι οδηγοί που θέλουν να κινηθούν από το 22ο χλμ. της λεωφόρου Πάρνηθος μέχρι το καζίνο πρέπει να τοποθετήσουν αλυσίδες στα οχήματά τους.

Στην παλαιά οδό από την Πεντέλη προς τη Νέα Μάκρη και συγκεκριμένα από το ύψος του στρατιωτικού νοσοκομείου Πεντέλης έως τη διασταύρωση του Αγ. Πέτρου, η κυκλοφορία έχει διακοπεί.

Για την καλύτερη ενημέρωση των οδηγών στην ιστοσελίδα της αστυνομίας www.hellenicpolice.gr έχει ενεργοποιηθεί ειδικό μπάνερ που θα επικαιροποιείται σχετικά με καιρικά φαινόμενα, διακοπές κυκλοφορίας και χρήση αλυσίδων σε όλη την επικράτεια.

Στο μεταξύ έντονη είναι η χιονόπτωση και στα Βίλια Αττικής και η κυκλοφορία των οχημάτων, από το 25ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών - Θηβών, γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Χώρος για αστέγους στον Πειραιά

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων ο Ξενώνας Αστέγων του δήμου Πειραιά «Η Ανακούφιση» δέχεται ήδη για φιλοξενία τους άστεγους της πόλης.

Ο ξενώνας βρίσκεται στην οδό Ομηρίδου Σκυλίτση 19. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2104133187.

Επίσης, τους άστεγους του Πειραιά θα δέχεται από τις 14:00 και για όσο διαρκέσει η κακοκαιρία και το Γυμναστήριο Παναγιώτης Σαλπέας που βρίσκεται στην Ακτή Ξαβερίου 1.

Χιονόπτωση στα ορεινά και τα πεδινά της Πελοποννήσου

Ακατάπαυτα χιόνιζε από την Τρίτη στα ορεινά της Πελοποννήσου. Μέσα στην Τρίπολη το χιόνι είχε  σκεπάσει τα πάντα, ενώ με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία στην πόλη, και κυρίως σε δρόμους με μικρή κίνηση.

Στην ορεινή Κορινθία, και συγκεκριμένα από Κιάτο και Ξυλόκαστρο προς Γκούρα, Φενεό, Τρίκαλα και όλη την ορεινή δυτική Κορινθία, η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Μόνο με αλυσίδες διεξάγεται, επίσης, η κυκλοφορία σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Αρκαδίας και συγκεκριμένα σε Γορτυνία, Μαντινεία και ορεινή Κυνουρία, καθώς και στην εθνική οδό Τρίπολης- Αρχαίας Ολυμπίας, ενώ στο Λεβίδι, από ακινητοποιημένη νταλίκα που δεν είχε αλυσίδες, έχουν εγκλωβιστεί πολλά αυτοκίνητα.

Ακόμη, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην εθνική οδό Τρίπολης- Σπάρτης, από το 14ο χιλιόμετρο στο ύψος της Μανθυρέας, λόγω έντονης χιονόπτωσης, ενώ αρκετά αυτοκίνητα έχουν σταματήσει στην άκρη του δρόμου.σε πολλά σημεία του επαρχιακού, αλλά και του εθνικού οδικού δικτύου.

Αντιολισθητικές αλυσίδες
Απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες σε διάφορες περιοχές της χώρας λόγω της έντονης χιονόπτωσης, ενώ σε κάποια σημεία η Τροχαία έχει διακόψει τελείως την κυκλοφορία για λόγους ασφαλείας.

Σύμφωνα με τα νεώτερα στοιχεία, η κυκλοφορία έχει διακοπεί στους εξής δρόμους:

ΑΤΤΙΚΗ
Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θηβών, από 30ο χλμ, ρεύμα προς Αθήνα
Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θήβας, από 4ο χλμ, ρεύμα προς Θήβα, περιοχή Μάνδρας
Ιπποκράτειος - Πολιτεία
Επαρχιακό οδικό δίχτυο Μάνδρας – Ειδυλλίας Αττικής: Ψάθα, Πόρτο – Γερμενό, Οινόη, Βίλια, Αλεποχώρι.

ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ
Δ.Α. Ορεστιάδας
Ορεινό και Επαρχιακό δίκτυο

Δ.Α. Ροδόπης
Επ. Ο. Ν. Σάντας – Κέχρου – Ν. Κέχρου.
Επ. Ο. Καλλυντήριο – Οργάνη έως Οργάνη.
Επ. Ο. Δαρμένης- Ραγάδας έως και Ραγάδα.

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Δ.A. Φλώρινας
Σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινών ελαστικών λόγω παγετού και ασθενούς χιονοπτωσης.

Δ.A. Καστοριάς
Ε.Ο.Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Αμυνταίου).
Ε.Ο. Καστοριάς-Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από 14ο –22ο χλμ.
Ε.Ο. Καστοριάς-Ιωαννίνων (μέσω Νεστορίου), από 25ο - 31ο χλμ.

Δ.A. Γρεβενών
Επ. Ο. Γρεβενών – Μετσόβου, από 21ο – 40ο χλμ
Επ. Οο. Γρεβενών – Σαμαρίνας, από 10ο – 54ο χλμ
Επ. Ο. Γρεβενών – Χ/Κ Βασιλίτσας, από 10ο – 45ο χλμ
Επ. Ο. Γρεβενών – Περιβολίου, από 10ο - 43ο χλμ

KENΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Δ.Α. Πέλλας
Επ. Ο. Άρνισσας από 11ο χλμ. – Χ/Κ Βόρρας
Δημοτικό Επαρχιακό δίκτυο νομού καθώς και Δημοτική ενότητα Βεγορίτιδας Δήμου Έδεσσας
Ορεινό και Επαρχιακό δίκτυο Δήμου Αλμωπίας

Δ.Α. Πιερίας
Ε.Ο. Κατερίνης – Ελασσόνας, από 22ο – 42ο χλμ.
Επ. Ο. Κατερίνης – Ελατοχωρίου,από Ελατοχώρι εώς το Χ/Κ


Δ.Α. Κιλκίς
Επ. Ο. Γουμένισσας Καστανερής - Μεγ. Λειβαδιών.
Επ. Ο. Γουμένισσας - Ομαλού.

Δ.Α. Ημαθίας
Π.Ε.Ο. Θεσ-νίκης – Βέροιας – Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), από 76,000 χ/θ έως 98,300 χ/θ.
Επ. Ο. Βέροιας – Χ/Κ Σελίου, από 4,500 χ/θ έως 26,000 χ/θ.
Επ. Ο. Βέροιας – Δασκίου, δ/ση Πολυδενδρίου από 8,100 χ/θ έως 43,000 χ/θ
Επ. Ο. Βέροιας – Κωστοχωρίου, από την οδό 25ης Μαρτίου έως 13,800 χ/θ
Επ. Ο. Βέροιας – Τριλόφου Φυτείας, από 5,300 χ/θ έως 13,800 χ/θ
Δημ. Ο. Νάουσας – Τρία Πέντε Πηγάδια Χ/Κ από 1ο χλμ.
Επ. Ο. Νάουσα – Χ/Κ Σελίου.

Δ.Α. Χαλκιδικής
Π. Ε. Ο. Θεσ-νίκης – Ιερισσού (Αρναία – Ταξιάρχης).
Π.Ε.Ο. Θεσ-νίκης – Ιερισσού, (μέσω Χολομώντα).
Επ. Ο. Πολυγύρου – Ταξιάρχη (μέσω Τσουκαλά).
Επ. Ο. Βαρβάρας – Ολυμπιάδας.
Επ. Ο. Καρυών – Αγ. Όρους.

ΗΠΕΙΡΟΣ
Δ.Α. Ιωαννίνων
Ε. Ο. Ιωαννίνων – Κοζάνης, από 90 ο- 115ο χλμ.
Επ. Ο. Δ.Δ. Αετομηλίτσας- Φούρκας- Πληκατίου- Ασημοχωρίου- Γοργοποτάμου Χιονάδων.
Επ. Ο. Δ.Δ. Βωβούσας – Φλαμπουράρι- Γρεβενίτι – Μηλιάς - Μετσόβου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Δ.Α. Λάρισας
Ε. Ο. Λάρισας – Κοζάνης, ύψος Μεδούνας, από 30ο χλμ.
Επ.Ο. Ελασσόνας – Δεσκάτης, από 19η χ/θ- 32 χλμ
Επ.Ο. Ελασσόνας – Καρυάς, από 25ο χλμ
Επ.Ο. Ροδιάς –Συκαμινάας από 12ο και άνω χλμ
Επ. Ο. Γόννων –Καλλιπεύκης, από 10ο – 22ο χλμ.
Επ. Ο. Αγιάς –Μελιβοίας.
Επ. Ο. Αγιάς – Αγιόκαμπου.
Επ. Ο. Αγιόκαμπου – Σκλήθρου.
Επ. Ο. Καρίτσας – Κόκκινου Νερού – Στομίου – Αγιόκαμπου.
Επ. Ο. Αγιάς – Σκήτης.
Επ. Ο. Δήμητρας – Ανατολής.
Επ. Ο. Καλαμακίου – Ελάφου.
Ε.Ο. Κατερίνης – Ελασσόνας, από 40ο – 45ο χλμ
Επ.Ο. Μικροθηβών - Φαρσάλλων (Θέση Κοκκινόβραχος)

Δ.Α Καρδίτσας
Επ. Ο. Καρδιτσας - Άρτας, από 38ο - 61ο χλμ. θέση «Τύμπανος».
Επ. Ο. Μουζακίου - Στεφανιάδας, από 12ο - 22ο χλμ. θέση «Αγ.Νικόλαος».
Επ. Ο. Μουζακίου – Λίμνης πλαστήρα, από 8ο έως 13ο χλμ.
Επ. Ο. Καρδίτσας - Φράγματος Πλαστήρα, μέσω Μοσχάτου από 16Ο χλμ..
Επ. Ο. Καρδίτσας – Μητρόπολης -Ι. Μ. Κορώνης Τσαρδακίου-Τσαρδακίου από 16ο χλμ..
Επ. Ο. Καρδίτσας – Λίμνης Σμοκόβου, από 21ο χλμ.
Επ. Ο. Κέδρου – Ρεντίνας – Καρπενησίου, από 56ο εώς 62ο χλμ. (θέση Ζαχαράκι),
Περιμετρικά της Λίμνης Ν. Πλαστήρα.

Δ.Α Τρικάλων
Ε.Ο Τρικάλων - Άρτας, από 30ο - 75ο χλμ.
Ε.Ο Τρικάλων –Ιωαννίνων, από 36ο - 62ο χλμ.
Επ. Ο. Πύλης – Μεσοχώρας, από 4ο- 55ο χλμ.
Επ. Ο. Καλαμπάκας – Ασπροποτάμου, από 30ο - 68ο χλμ.
Επ. Ο. Καλαμπάκας –Χρυσομηλιάς, από 2ο - 38ο χλμ.
Επ. Ο. Καλαμπάκας – Μαυρελιόυ και - επαρχιακό οδικό δίκτυο Δ.Δ. Χαλκίου,Ανθούσας,Κατάφυτου, Καλλυρόης, -Στεφανίου, Κρανίας, Δολιανών,Πολυθέας,Μυλίας του Δημου Καλαμπάκας, από 5ο -42ο χλμ.
Επ. Ο. Παλαιοπύργου – Αγριελιάς, από 10ο – 30ο χλμ
Επ. Ο. Πλατάνου – Ελληνοκάστρου, από 2ο – 9ο χλμ
Ορεινό επαρχιακό οδικό δίχτυο του Δήμου Πύλης.

Δ.Α Μαγνησίας
Στο λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο (πλήν νήσων Β. Σποράδων), η κυκλοφορία διεξάγεται μονο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Δ.Α Ευρυτανίας
Ε.Ο. Λαμίας – Καρπενησίου, από 65ο – 73ο χλμ., θέση «Τούνελ»
Ε.Ο. Αγρινίου – Καρπενησίου, από 97ο – 110ο χλμ., θέση «Μπαγασάκι»
Π.Ε.Ο. Καρπενησίου – Λαμίας, από 4ο - 9ο χλμ., θέση «Ράχες Τυμφρηστού»
Επ. Ο. Καρπενησίου- Φουρνά -Καρδίτσας, από 4ο - 49ο χλμ. θέση «Βράχος»
Επ. Ο. Καρπενησίου-Προυσού- Αγρινίου, από 35ο - 45ο χλμ. θέση «Αραποκέφαλα»,
Επ. Ο. Καρπενησίου- Κρικέλλου- Δομνίστας, από 4ο - 45ο χλμ.
Επ. Ο. Καρπενησίου – Φιδάκια, από 6ο - 27ο χλμ.
Επ. Ο. Καρπενησίου – Στενώματος, από 3ο - 18ο χλμ.

Δ.Α Φθιώτιδας
Ε. Ο. Λαμίας- Καρπενησίου από 20ο - 64,7ο χλμ.

Δ. Α. Φωκίδας
Επ. Ο. Γραβιά – Καλοσκοπή – Πυρά – Μαυρολιθάρι – Καστριώτισσα.
Επ. Ο. Καλοσκοπή – Πανουργιά – Στρόμη.
Επ. Ο. Γραβιά – Βάργιανη.
Επ. Ο. Πολύδροσος – Άνω Πολύδροσος – Χ/Κ Παρνασσού.
Επ. Ο. Πενταγιοί – Αρτοτίνα.
Επ. Ο. Πολύδροσος – Επτάλοφος - Χ/Κ Παρνασσού.

Δ.Α Εύβοιας
Ε.Ο. Χαλκίδας - Αιδηψού, από 16ο – 510 χλμ. (απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών).
Επαρχιακό και εθνικό δίκτυο περιοχής Ιστιαίας.
Επαρχιακό και εθνικό δίκτυο περιοχής Μαντουδίου.
Επαρχιακό και εθνικό δίκτυο περιοχής Αιδηψού.
Επαρχιακό και εθνικό δίκτυο περιοχής Λίμνης.
Επ. Ο. Ν. Αρτάκης – Στενής.
Επ. Ο. Στενής - Στροπώνων.
Επ. Ο. Αγ. Αθανασίου – Γλυφάδας.
Επ. Ο. Σταυρού – Αγ. Σοφίας.
Επ. Ο. Γυμνού – Σέττας.
Επ. Ο. Κύμης – Μετοχίου.
Επ. Ο. Κύμης – Μανικίων.
Επ. Ο Κύμης – Βιτάλων.

Δ.Α Βοιωτίας

Επ. Ο. Επταλόφου – Αράχωβας
Επ. Ο. Θήβα – Ερυθρές – Ακραίφνιο και Δερβενοχώρια.

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Δ.Α Αχαΐας
Ε.Ο. Καλαβρύτων – Χ/Κ.
Ε.Ο. Πατρών – Καλαβρύτων (μέσω Χαλανδρίτσας) από περιοχή Καταρράκτη έως περιοχή Μίχα Τσαπουρνιά.
Επ. Ο. Καλαβρύτων – Κλειτορίας, (μέσω Πριολιθίου).
Επ. Ο. Καλαβρύτων – Κλειτορίας, (μέσω Λουσών).
Επ. Ο. Αιγίου Καλαβρύτων μέσω Πτέρης, από το 8ο χλμ.
Καθώς και σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο των Καλαβρύτων απαιτείται η χρήση αλυσίδων.
Επ. Ο. Πούντας – Καλαβρύτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Περιοχή Χρυσοπηγής, Δ.Δ. Βαλμαντούρας – Δ.Δ. Λακωμάτων – Ελληνικού Δ. Ερυμάνθου.

Δ.Α. Αιτωλίας
Δ.Ε. Πυλλήνης & Δ.Ε. Αποδοτίας, από Σύμης και άνω.
Επ. Ο. Ναυπάκτου Άνω Χώρας, από Δ.Δ. Λιμνήτσας – Άνω Χώρα.
Επ. Ο. Μακριάς Ράχης – Άνω Χώρας.
Ορεινό επαρχιακό δίκτυο νομού.

Δ.Α. Ηλείας
Ε. Ο. Μεγαλόπολης -Ανδρίτσαινας – Επικουρείου Απόλλωνα.
Επ. Ο. Ανδρίτσαινας - Λυνίσταινας.
Επ. Ο. Σκληρού - Νέδα – Αμπελιώνα – Αγ. Σώστη Δ. Οιχαλίας.

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Δ.Α Κορινθίας
Επ. Ο. Δερβενίου - Γκούρας από 16ο χλμ.
Επ. Ο. Ξυλοκάστρου – Ζεμενού , από 8ο χλμ.
Επ. Ο. Ξυλοκάστρου – Τρικάλων, από 10ο χλμ και άνω.
Επ. Ο. Καλλιθέας – Ελληνικού, από 8ο χλμ.
Επ. Ο. Γκούρας – Κιάτου, από 1ο – 21ο χλμ.
Επ. Ο. Γκούρας – Δερβενίου, από 1ο – 16ο χλμ.
Επ. Ο. Γκούρας – Λυκουριάς, από 1ο – 19ο χλμ.
Επ. Ο. Νεμέας - Τιτάνη
Επ. Ο. Τρικάλων – Καρυών.
Επ. Ο. Λυγιάς – Πύργου, από 6ο χλμ και άνω
Επ. Ο. Λουτρού – Ν. Βρυσούλες, από 6ο χλμ.

Δ.Α.Αρκαδίας
Ε.Ο. Τρίπολης – Σπάρτης, από 6ο – 20ο χλμ.
Ε.Ο. Τρίπολης – Πύργου, από το 36ο – 54ο χλμ.
Ε.Ο. Νεμέας – Λεβιδίου, από το 47ο - 51ο χλμ.
Επ. Ο. Άστρους – Αγ. Πέτρου.
Επ. Ο. Άστρους – Καστανίτσας.
Επ. Ο. Λεωνιδίου – Κοσμά.

Δ. Α. Αργολίδας
Π.Ε.Ο. Άργους – Τριπόλεως, από το 23ο - 37ο χλμ.
Επ. Ο. Σκοτεινής – Κανδύλας.
Επ. Ο. Άργους - Καρυάς, από το 17ο - 20ο χλμ.

Δ.Α.Λακωνίας
Επ. Ο. Χάρακα - Κυπαρρισίου, από το 0,5 έως 3ο χλμ.
Επ. Ο. Γυθείου – Σελεγούδι – Ι. Μ. Παναγιάς Γιάτρισσας, από το 24ο έως 35ο χλμ.
Επ. Ο. Πετρίνας – Άρνας, από το 10ο έως το 19ο χλμ.
Επ. Ο. Άρνας – Γοράνων, από το 1Ο έως το 6,5Ο χλμ.
Επ. Ο. Σπάρτης – Λογγανίκου – Μαγαλόπολης, από το 25ο έως το 44ο χλμ.

ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ
Δ.Α. Λέσβου

Επ. Ο. Αργένου – Συκαμινέας.
Επ. Ο. Υψηλομετώπου – Στύψης
Ε.Ο. Φίλιας – Σκαλοχωρίου
Επ. Ο. Αγιάσου – Μυτιλήνης, μέχρι το 6ο χλμ.
Επ. Ο. Αγιάσου – Πολυχνίτου.
Επ. Ο. Αγιάσσου – Μεγαλοχωρίου.

ΚΡΗΤΗ
Δ.Α Χανίων

Επ. Ο. Χανίων – Ομαλού, θέση (Πέτρα Σέλι) και Φώκιες.
πηγη
Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των πολύ θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο και φθάνουν τοπικά τα 9 με10 μποφόρ.
Συγκεκριμένα απαγορεύτηκε ο απόπλους των πλοίων από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.
Από τον Πειραιά πραγματοποιούνται τα δρομολόγια μόνο προς τον Αίγινα με πλοία κλειστού τύπου.

Κανονικά γίνονται και τα δρομολόγια στη γραμμή Πέραμα-Παλούκια Σαλαμίνα. Κλειστό παραμένει το Ρίο-Αντίρριο ενώ δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια στις γραμμές Καβάλα-Πρίνου, Κεραμωτή-Θάσος και Αλεξανδρούπολη Σαμοθράκη. Κανονικά γίνονται τα δρομολόγια στις γραμμές Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα και Κυλλήνη-Κεφαλλονιά-Ζάκυνθο.
Η εθνική μετερεωλογική υπηρεσία εξέδωσε δελτίο αναγγελίας θυελλωδών ανέμων για βορειοανατολικό βορειοδυτικό κεντρικό και νοτιοδυτικό Αιγαίο,Θρακικό,Στενό Καφηρέα Νότιο Ευβοϊκό και θάλασσα Κυθήρων
Ισχυρός παγετός στην κεντρική και βόρεια χώρα, χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές και θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι 9 και τοπικά 10 μποφόρ στο Αιγαίο θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα.
Ειδικότερα, στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι, ενώ οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά διαστήματα ιδιαίτερα έντονες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ανατολικά. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και στο κέντρο της Αθήνας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 και στα ανατολικά τοπικά 9 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 4 βαθμούς κελσίου και στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν παροδικές χιονοπτώσεις, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 6 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 4 έως 1 βαθμούς κελσίου.
Δείτε αναλυτικά το δελτίο της αστυνομίας με το που υπάρχουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο
Α΄ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ – ΠΑΓΕΤΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ – Περιφ. Οδός Πεντέλης – Ν. Μάκρης, ύψος Σ.Ν. Πεντέλης ¨414¨, έως διασταύρωση Αγ. Πέτρου. – Λεωφ. Πάρνηθας, από 22ο χλμ. (Τελεφερικ) – εως το Καζίνο. – Π.Ε.Ο. Αθηνών –Θηβών από την 4η χ/θ ρεύμα προς Θήβα περιοχή Μάνδρας. – Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών, από την 30η χ/θ, ρεύμα προς Αθήνα. – Επ.Ο. Ελευσίνας –Δερβενοχωρίων.
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Επ. Ο. Αγ. Βασιλείου – Χορτιάτη.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ KENΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δ.Α.Πέλλας – Επ. Ο. Κερασιάς – Χ/Κ «Βόρρας».
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ.Α.Αχαΐας – Επ. Ο. Πούντας – Καλαβρύτων.
Δ. Α. Αιτωλίας
Επ. Ο. Άνω Χώρα – Μακριά Ράχη.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Δ.Α.Λακωνίας – Επ. Ο. Σπάρτης – Λογγανικού – Μεγαλόπολης από το 14ο έως το 44ο χλμ. – Από το 30ο χλμ Επ. Ο. Τρίπολης – Σπάρτης (διασταύρωση Καρυών) έως το 25ο χλμ. Επ. Ο. Καρυών – Βρεθένων. – Επ. Ο. Αγίου Δημητρίου Ζάρακος – Κρεμαστής από το 4ο έως το 14ο χλμ.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ.Α.Βοιωτίας – Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών από χ/θ 30 έως χ/θ 45. – Την 22.00 ώρα της 30-12-2014 στο 105 χλμ. της ΠΑΘΕ, ρεύμα προς Αθήνα, λόγω χιονόπτωσης, δίπλωσε μία νταλίκα, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων για 10΄ περίπου λεπτά, έως ότου αυτή απομακρυνθεί από το οδόστρωμα. Η κίνηση στην ΠΑΘΕ προς Αθήνα διεξαγόταν με βραδυπορία. Ακολούθως περί ώρα 04.10 της 31-12-2014 στο ίδιο ως άνω σημείο, δίπλωσε λεοφωρείο, με αποτέλεσμα να διακοπεί για περίπου μία ώρα η κυκλοφορία. Την 07.15 ώρα, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας με βαρδυπορία.
Β΄ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ – ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
Δ.Α. Αλεξανδρούπολης – Επικρατούσα κατάσταση στον ποταμό Έβρο, (έχει σημειωθεί υποχώρηση της στάθμης των υδάτων): – Περιοχή Κήπων με όριο επιφυλακής (6,00) μ. και όριο συναγερμού (6,40) μ. Η στάθμη των υδάτων στα (5,60) μ. – Περιοχή Πετάλων με όριο επιφυλακής (5,60) μ. και όριο συναγερμού (6,00) μ. Η στάθμη των υδάτων στα (5,10)μ.
Δ.Α. Ροδόπης – Λόγω υπερχείλησης υδάτων διεκόπη η συγκοινωνία στις διαβάσεις των ποταμών, Ποντικόρεμα – Λισσός ύψος Αρριανών, Έβρενου – Ιασίου – Αετοκορυφή – Διώνη και Στρύμης – Λοφαρίου.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ KENΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δ.Α. Κιλκίς – Επ.Ο Λειψυδρίου – Φαναρίου (διάβαση Ξηρόμερου), καταστροφή του ασφαλτοτάπητα, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ
Δ.Α Ιωαννίνων – Επ. Ο. Τ.Δ. Λάλιζας – Τ.Δ. Δομολέσσα, σημειώθηκε καθίζηση σε τσιμεντένια γέφυρα.
Γ’ ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ – Παρ/μος Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας 30η χ/θ, (ρεύμα προς Λαμία) περιοχή Μαλακάσας. – Επαρχιακο οδικό δίκτυο Μαλακάσας, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Κάλαμου – Ωρωπού, Καπανδρίτιου, Αφίδνων, Ιπποκράτειος Πολιτεία. – Σε όλο το Δημοτικό, Επαρχιακό και Ορεινό οδικό δίκτυο, του Δήμου Μάνδρας – Ευδηλλίας Αττικής, (Ψάθα, Πόρτο Γερμενό, Οινόη, Βίλια, Αλεποχώρι).
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – Επ. Ο. Μελισσοχωρίου – Ωραιοκάστρου. – Επ. Ο. Ζαγκληβέρι – Πετροκέρασα. – Επ. Ο. Βασιλούδι – Αρδαμέρι.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δ.A. Φλώρινας
-Σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινών ελαστικών λόγω παγετού και ασθενούς χιονοπτωσης.
Δ.A. Καστοριάς – Ε.Ο.Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Αμυνταίου), από 25ο – 31ο χλμ. – Ε.Ο.Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Κορομηλιάς) 10ο – 25ο χλμ. – Ε.Ο. Καστοριάς-Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από 18ο – 28ο χλμ. – Ε.Ο. Καστοριάς-Ιωαννίνων (μέσω Νεστορίου), από 25ο – 50ο χλμ.
Δ.A. Γρεβενών
-Σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο, του Νομού, η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ στην Εγνατία οδό η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ KENΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δ.Α. Πέλλας – Επ. Ο. Άρνισσας από 11ο χλμ. – Χ/Κ Βόρρας.
Δ.Α. Κιλκίς – Επ. Ο. Γουμένισσας Καστανερής – Μεγ. Λειβαδιών. – Επ. Ο. Γουμένισσας – Ομαλού.
Δ.Α. Ημαθίας – Π.Ε.Ο. Θεσ-νίκης – Βέροιας – Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), από 76,000 χ/θ έως 98,300 χ/θ. – Επ. Ο. Βέροιας – Χ/Κ Σελίου, από 4,500 χ/θ έως 26,000 χ/θ. – Επ. Ο. Βέροιας – Δασκίου, δ/ση Πολυδενδρίου από 8,100 χ/θ έως 43,000 χ/θ – Επ. Ο. Βέροιας – Κωστοχωρίου, από την οδό 25ης Μαρτίου έως 13,800 χ/θ – Επ. Ο. Βέροιας – Τριλόφου Φυτείας, από 5,300 χ/θ έως 13,800 χ/θ – Δημ. Ο. Νάουσας – Τρία Πέντε Πηγάδια Χ/Κ από 1ο χλμ. – Επ. Ο. Νάουσα – Χ/Κ Σελίου.
Δ.Α. Χαλκιδικής – Ε. Ο. Θεσ-νίκης – Πολυγύρου. – Π.Ε.Ο. Θεσ-νίκης – Ιερισσού, (μέσω Χολομώντα). – Επ. Ο. Πολυγύρου – Ταξιάρχη (μέσω Τσουκαλά). – Επ. Ο. Πολυγύρου – Πλανών. – Επ. Ο. Πολυγύρου – Γερακινής (πλησίον Πολυγύρου). – Εντός Δ. Δ. Πολυγύρου. – Εντός Δ.Δ. Κρυοπήγης. – Επ. Ο. Πολυγύρου – Καλυβών, (μέσω Πατελίδας). – Επ. Ο. Θεσ-νίκης – Ιερισσού, από 65ο έως 90ο χλμ. – Επ. Ο. Θεσ-νίκης – Ιερισσού, από 51ο έως 56ο χλμ. – Επ. Ο. Παλαιοχωρίου – Μ. Παναγίας, (θέση Χονδρό Δέντρο). – Επ. Ο. Νεοχωρίου – Βαρβάρας. – Επ. Ο. Βαρβάρας – Ολυμπιάδας. – Ε. Ο. Αρναίας – Στανού. – Επ.Ο. Μ.Παναγιάς – Γομοτίου. – Π.Ε.Ο. Θεσ-νίκης – Πολυγύρου (Αρναία – Ταξιάρχη), διασταύρωση Βάβδου προς Βάβδο. – Παλιούρι – Αγ. Παρασκευή – Λουτρά Αγ. Παρασκευή. – Δ.Δ. Σανών – Ε.Ο Θεσ/νικης Ιερισσού από 53,5 χλμ. – 13ο χλμ Κασσανδρείας – Αγ.Παρασκευής μεχρι το Δ.Δ. Αγ. Παρασκευής.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ
Δ.Α. Ιωαννίνων – Ε. Ο. Ιωαννίνων – Κοζάνης, από 90 ο- 115ο χλμ. – Επ. Ο. Δ.Δ. Αετομηλίτσας- Φούρκας- Πληκατίου- Ασημοχωρίου- Γοργοποτάμου Χιονάδων. – Επ. Ο. Δ.Δ. Βωβούσας – Φλαμπουράρι- Γρεβενίτι – Μηλιάς – Μετσόβου.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.
Δ.Α. Λάρισας – Ε. Ο. Λάρισας – Κοζάνης, ύψος Μεδούνας, από 30ο χλμ. – Π.Ε.Ο. Ελασσόνας – Δεσκάτης, από 19η χ/θ.
Δ.Α Καρδίτσας – Επ. Ο. Καρδιτσας – Άρτας, θέση «Τύμπανος», από 38ο – 61ο χλμ. – Επ. Ο. Μουζακίου – Στεφανιάδας, θέση «Αγ.Νικόλαος», από 12ο – 22ο χλμ. – Επ. Ο. Μουζακίου – Λίμνης πλαστήρα, από 8ο έως 13ο χλμ. – Επ. Ο. Καρδίτσας – Φράγματος Πλαστήρα, μέσω Μοσχάτου. – Επ. Ο. Καρδίτσας – Μητρόπολης -Ι. Μ. Κορώνης Τσαρδακίου. – Επ. Ο. Καρδίτσας – Λίμνης Σμοκόβου, από 21ο χλμ. – Επ. Ο. Κέδρου – Ρεντίνας – Καρπενησίου (θέση Ζαχαράκη). – Περιμετρικά της Λίμνης Ν. Πλαστήρα.
Δ.Α Τρικάλων- Ε.Ο Τρικάλων – Άρτας, από 19ο – 75ο χλμ. – Ε.Ο Τρικάλων –Ιωαννίνων, από 36ο – 62ο χλμ. – Επ. Ο. Πύλης – Μεσοχώρας, από 22ο- 40ο χλμ. – Επ. Ο. Καλαμπάκας – Ασπροποτάμου, από 7ο – 15ο χλμ. – Επ. Ο. Καλαμπάκας –Χρυσομυλιάς, από 35ο – 42ο χλμ. – Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο Δ.Δ. Χαλκίου,Ανθούσας,Κατάφυτου, Καλλυρόης, Στεφανίου, Κρανίας, Δολιανών,Πολυθέας,Μυλίας του Δημου Καλαμπάκας. – Ορεινό Επαρχιακό Οδικό Δικτυό του Δήμου Πύλης.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Δ.Α Ευρυτανίας – Ε.Ο. Καρπενησίου – Λαμίας. – Επ. Ο. Καρπενησίου- Φουρνά -Καρδίτσας , θέση «Βράχος» από 13ο – 25ο χλμ. – Επ. Ο. Καρπενησίου-Προυσού- Αγρινίου, θέση «Αραποκέφαλα», από 35ο – 45ο χλμ. – Επ. Ο. Καρπενησίου- Κρικέλλου- Δομνίστας, από 14ο – 24ο χλμ. – Επ. Ο. Καρπενησίου- Χ/Κ Καρπενησίου, από 8ο – 13ο χλμ.
Δ.Α Φθιώτιδας – Ε. Ο. Λαμίας- Καρπενησίου από 20ο εώς 64,7ο χλμ. – Ε. Ο. Θερμοπυλών – Ιτέας.
Δ. Α. Φωκίδας – Ε. Ο. Θερμοπυλών – Αντιρρίου, από 56ο έως 28ο χλμ – Ε. Ο. Λειβαδιάς – Άμφισσας, έως όρια Βοιωτίας. – Ε. Ο. Ιτέας – Δυστόμου, έως όρια Βοιωτίας. – Επ. Ο. Γραβιά – Καλοσκοπή – Πυρά – Μαυρολιθάρι – Καστριώτισσα. – Επ. Ο. Καλοσκοπή – Πανουργιά – Στρόμη. – Επ. Ο. Γραβιά – Βάργιανη. – Επ. Ο. Πολύδροσος – Άνω Πολύδροσος – Χ/Κ Παρνασσού. – Επ. Ο. Πενταγιοί – Αρτοτίνα.
Δ.Α Εύβοιας – Ε.Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού, από 16η χ/θ έως 51η χ/θ κινηση με αλυσίδες (απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών). – Τα μεγάλα οχήματα (Φορτηγά-Λεωφορεία κ.λ.π) ακινητοποιούνται στη Καστέλλα – Από Χαλκιδα 17 χ/θ προς Αιδηψό και στο Προκόπι 50 χ/θ προς Χαλκίδα. – Εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο Ιστιαίας. – Επ. Ο. Ν. Αρτάκης – Στενής – Επ. Ο. Στενής – Στροπωνών – Επ. Ο. Αγ. Αθανασίου – Γλυφάδας – Επ. Ο. Σταυρού – Αγ. Σοφίας – Επ. Ο. Γυμνού – Σέττας – Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό δίκτυο, αρμοδιότητας Α.Τ. Λίμνης Ευβοίας.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ.Α Αχαΐας – Ε.Ο. Πατρών – Καλαβρύτων (μέσω Χαλανδρίτσας) από περιοχή Καταρράκτη έως περιοχή Μίχα Τσαπουρνιά. – Επ. Ο. Καλαβρύτων – Κλειτορίας, (μέσω Πριολιθίου). – Επ. Ο. Αιγίου – Πτέρης, από 17ο χλμ. – Καθώς και σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο των Καλαβρύτων απαιτείται η χρήση αλυσίδων.
Δ.Α. Αιτωλίας – Δ.Ε. Πυλλήνης & Δ.Ε. Αποδοτίας, στα σημεία Σύμης και Λιμνίτσα. – Επ. Ο. Ναυπάκτου Άνω Χώρα Κρυονερίου – Ελατού.
Δ.Α. Ηλείας – Ε. Ο. Μεγαλόπολης -Ανδρίτσαινας – Επικουρείου Απόλλωνα. – Επ. Ο. Ανδρίτσαινας – Λυνίσταινας – Κρεστενών. – Επ. Ο. Σκληρού – Νέδα – Αμπελιώνα – Αγ. Σώστη Δ. Οιχαλίας.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Δ.Α Κορίνθου – Π.Ε.Ο. Κορίνθου – Άργους από το 17ο χλμ (Χιλιομόδι) – Λεωφ. Επιδαυρου από το 11ο χλμ ρευμα προς Επίδαυρο. – Επ.Ο. Λουτρακίου – Περαχώρας από το 4ο χλμ. – Επ. Ο. Δερβενίου – Γκούρας από 18ο χλμ. – Επ. Ο. Κιάτου – Γκούρας από 8ο χλμ. – Επ. Ο. Ξυλοκάστρου – Γκούρας, από 18ο χλμ. – Επ. Ο. Καστρακίου – Μποζικών – Τιτάνης – Δαφνί. – Επ. Ο. Τρικάλων – Καρυών.
Δ.Α.Αρκαδίας
- Σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο, η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Επίσης εκδόθηκε απόφαση απαγόρευσης της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών οχημάτων άνω των (3,5 τόνων).
Δ. Α. Μεσσηνίας – Ε. Ο. Καλαμάτας – Σπάρτης, από το 32ο εως 42,5ο χλμ.
Δ. Α. Αργολίδας – Π.Ε.Ο. Άργους – Τριπόλεως, από το 23ο έως 37ο χλμ. – Επ. Ο. Σκοτεινής – Κανδύλας. – Επ. Ο. Άργους – Καρυάς, από το 17ο έως 20ο χλμ. – Επ.Ο. Κρανιδιου – Επιδαύρου 17ο εως 24ο χλμ.
Δ.Α.Λακωνίας – Ε. Ο. Τρίπολης – Σπάρτης, από το 23ο έως 50ο χλμ. – Ε.Ο. Καλαμάτας – Σπάρτης, από 42ο έως το 53ο χλμ. – Επ. Ο. Χάρακα – Κυπαρισσίου, από το 0,5ο έως το 3ο χλμ.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
Δ.Α. Λέσβου – Επ. Ο. Αμπελικού – Μεγάλη λίμνη Λέσβου. – Επ. Ο. Αργένου – Συκαμινέας. – Επ. Ο. Αγιάσου – Μυτιλήνης, μέχρι το 6ο χλμ. – Επ. Ο. Αγιάσου – Πολυχνίτου. – Επ. Ο. Αγιάσσου – Μεγαλοχωρίου.
Δ.Α. Χίου – Επ. Ο. Πυτιός – Βολισσός.
Copyright © 2014 euronews
Σε «λευκό κλοιό» βρίσκεται από το πρωί το μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας, με την κακοκαιρία και το ψύχος να αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι και την Πρωτοχρονιά.
Με έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ενημερώνει πως οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, ακόμη και σε περιοχές με υψόμετρο 200 μέτρα, με αποτέλεσμα τις επόμενες ώρες να χιονίσει ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.

Από νωρίς σήμερα το πρωί οι βόρειες περιοχές της Αττικής ντύθηκαν στα λευκά, ενώ τις επόμενες ώρες τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα κυρίως στη δυτική, βόρεια και ανατολική Αττική. Η εξασθένιση των φαινομένων θα ξεκινήσει σταδιακά από την Πέμπτη.
Παράλληλα, οι χιονοπτώσεις που εκδηλώνονται στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Πελοπόννησο (κυρίως την ανατολική και νότια) θα ενταθούν περαιτέρω και θα συνεχιστούν και αύριο Τετάρτη, ενώ από την Πέμπτη σταδιακά θα εξασθενήσουν.
ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
Π.Ο Πεντέλης – Ν. Μάκρης, ύψος Σ.Ν Πεντέλης ¨414¨, έως διαστραυρώση Αγ. Πέτρου.
Έντονη βροχόπτωση στο οδικό δίκτυο Μαλακάσας – Ωρωπού, στον παράδρομο Ν.Ε.Ο.Α.Λ., στο ύψος της Μαλακάσας και Καπανδριτίου – Καλάμου, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό οχημάτων.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Επ.Ο. Καστοριάς – Φλώρινας (μεσω Βιτσίου), από 18ο – 28ο χλμ.
Επ.Ο.Καστοριάς –Ιωαννίνων (μεσω Νεστορίου), από 25ο – 50ο χλμ.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ KENΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Επ. Ο. Κερασιάς – Χ/Κ «Βόρρας».
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Διαδημοτική Οδός Τ.Κ. Περιστέρας Ακράτας, προς Χ/Κ Καλαβρύτων.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Επ.Ο. Καρπενισίου – Αγ. Βλαχέρνας, από 32ο – 38ο χλμ.
Β΄ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ – ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ
- Λόγω έντονων βροχοπτώσεων και εισροής υδάτων από τη Βουλγαρία στην κοίτη του ποταμού Έβρου, η στάθμη του νερού έχει ως ακολούθως:
1. Στην περιοχή Κήπων, (6,20) μ., με όριο επιφυλακής τα (6,00) μ.
2. Στην περιοχή Πετάλου, (6,00) μ., με όριο επιφυλακής τα (5,60) μ.
- Λόγω ανόδου της στάθμης των υδάτων των ποταμών, στις ισόπεδες διαβάσεις Σκαλώματος – Δοκού – Κάλχα – Ποντικόρεμα – Λισσός – Ιάσιο – Έβρενο – Στρύμη – Αετοκορυφή – Διώνη και Κομψάτου, περιοχή Μωσαϊκού, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων.
Καταστράφηκε ολοσχερώς, στο ύψος της Τ.Κ Ορμενίου και σε μήκος (10) μέτρων, η σιδηροδρομική γραμμή Ορμενίου – Αλεξανδρούπολης, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών του ΟΣΕ.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ KENΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Επ.Ο Λειψυδρίου – Φαναρίου (διάβαση Ξηρόμερου), καταστροφή του ασφαλτοτάπητα, λόγω καθίζησης του οδοστρώματος.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ
Επ. Ο. Τ.Δ. Λαλίζας – Τ.Δ. Δομολέσσα, σημειώθηκε καθίζηση σε τσιμεντένια γέφυρα.
Γ’ ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Π.Ε.Ο Αθηνών – Θηβών, στο 25ο χλμ. (ρεύμα προς Θήβα), περιοχή Βίλια. Λεωφ. Πάρνηθας, στο 22ο χλμ. (ρεύμα προς Καζίνο).
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Δ.A. Φλώρινας
Σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινών ελαστικών εκτός των κάτωθι σημείων:
Ε.Ο. Φλώρινας – Κοζάνης, από το 28ο χλμ (μέχρι όρια Π.Ε. Κοζάνης & Πέλλας).
Πεδινή περιοχή Αμυνταίου.
Δ.A. Καστοριάς
Ε.Ο.Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Αμυνταίου), από 25ο – 10ο χλμ. Ε.Ο.Καστοριάς – Φλώρινας (μέσω Κορομηλιάς) 10ο – 25ο χλμ. Ε.Ο. Καστοριάς-Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από 18ο – 28ο χλμ. Ε.Ο. Καστοριάς-Ιωαννίνων (μέσω Νεστορίου), από 25ο – 50ο χλμ.
Δ.A. Γρεβενών Ε.Ο Γρεβενών – Τρικάλων από 15ο εώς 30 χλμ. ΕΠ.Ο Ελασσόνας- Δεσχάτης-Καλαμπάς από 32ο εως 50ο . ΕΠ.Ο Δεσχάτης-Καρπερού.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Δ.Α. Πέλλας
Επ. Ο. Άρνισσας – Χ/Κ «Βόρρας», από 11ο – 25ο χλμ. Δ.Α. Κιλκίς
Επ. Ο. Καστανερής – Μεγ. Λειβαδιών. Δ.Α. Ημαθίας Επ. Ο. Βέροιας – Χ/Κ Σελίου, από 19ο – 26ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσ-νίκης – Βέροιας – Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), από 89ο – 98,3ο χλμ. Δημ. Ο. Νάουσας – Τρία Πέντε Πηγάδια (χιονοδρομικό κέντρο), από 10ο – 17ο χλμ. Επ. Ο. Νάουσα – Σελίου, από 15ο – 20ο χλμ.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ
Δ.Α. Ιωαννίνων Ε. Ο. Ιωαννίνων – Κοζάνης, από 90 ο- 115ο χλμ. Επ. Ο. Δ.Δ. Αετομηλίτσας- Φούρκας- Πληκατίου- Ασημοχωρίου- Γοργοποτάμου Χιονάδων. Επ. Ο. Δ.Δ. Βωβούσας – Φλαμπουράρι- Γρεβενίτι – Μηλιάς Μετσόβου.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.
Δ.Α Καρδίτσας Επ. Ο. Καρδιτσας -Άρτας, θέση «Τύμπανος», από 47ο – 61ο χλμ. Επ. Ο. Μουζακίου – Στεφανιάδας, θέση «Αγ.Νικόλαος», από 12ο – 22ο χλμ.
Δ.Α Τρικάλων Ε.Ο Τρικάλων – Άρτας, από 19ο – 75ο χλμ. Ε.Ο Τρικάλων –Ιωαννίνων, από 36ο – 62ο χλμ Επ. Ο. Πύλης – Μεσοχώρας, από 22ο- 40ο χλμ. Επ. Ο. Καλαμπάκας – Ασπροποτάμου, από 7ο – 15ο χλμ. Επ. Ο. Καλαμπάκας –Χρυσομυλιάς, από 35ο – 42ο χλμ. Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο τοπικων κοινωτήτων Χαλκίου,Ανθούσας,Κατάφυτου, Καλλυρόης, Στεφανίου, Κρανίας, Δολιανών,Πολυθέας,Μυλίας του Δημου Καλαμπάκας. Ορεινό Επαρχιακό Οδικό Δικτυό του δήμου Πύλης.
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Δ.Α Ευρυτανίας Επ. Ο. Καρπενησίου- Φουρνά -Καρδίτσας , θέση «Βράχος» από 13ο – 25ο χλμ. Επ. Ο. Καρπενησίου-Προυσού- Αγρινίου, θέση «Αραποκέφαλα», από 35ο – 45ο χλμ. Επ. Ο. Καρπενησίου- Κρικέλλου- Δομνίστας, από 14ο – 24ο χλμ. Επ. Ο. Καρπενησίου- Χ/Κ Καρπενησίου, από 8ο – 13ο χλμ.
Δ.Α Φθιώτιδας Επ. Ο Λαμίας- Καρπενησίου από 59ο εώς 64ο χλμ.
Δ.Α ΕΥΒΟΙΑΣ Ε.Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού, από Καστέλλα έως Μαντούδι, από 23ο – 50ο χλμ. Τα μεγάλα οχήματα (Φορτηγά-Λεωφορεία κ.λ.π) ακινητοποιούνται στη Καστέλλα (Χ/Θ 17 προς Αιδηψό) και στο Προκόπι (50 Χ/Θ προς Χαλκίδα).
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δ.Α Αχαΐας
Ε.Ο. Καλαβρύτων -Πούντας
Ε.Ο. από το 3ο χλμ. έως το Χ/Κ
ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.
Δ.Α Κορίνθου Επ. Ο. Ξυλοκάστρου –Τρικάλων, από 18ο χλμ. και άνω Επ. Ο. Τρικάλων-Καρυάς, από 1ο χλμ. και άνω Επ. Ο. Δερβενίου-Γκούρας, από 16ο χλμ. και άνω Επ. Ο. Κιάτου –Γκούρας, από 17ο χλμ.
Αν είστε σε περιοχές της Ελλάδας όπου χιονίζει μπορείτε να μας στείλετε τις φωτογραφίες σας στο witness@euronews.net γράφοντας το όνομα σας και την περιοχή σας.
Copyright © 2014 euronews

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...