Σκληρή κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη

Ενώπιον του Αντώνη Σαμαρά κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας της Ν.Δ ο επικεφαλής της νεολαίας εξαπέλυσε ευθείες βολές κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος και μίλησε χωρίς περιστροφές για τα αίτια της ήττας. Διαβάστε το ρεπορτάζ του News 247
Την ώρα που η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας περιορίζεται στην προσπάθεια να υποβαθμίσει την έκταση τη ήττας και τα πρωτοκλασάτα στελέχη σιωπούν δημοσίως, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης ήταν ο πρώτος που άσκησε σκληρή κριτική για τα αίτια του εκλογικού αποτελέσματος σε κομματικό όργανο, εξαπολύοντας ευθείες βολές κατά του Αδώνιδος Γεωργιάδη.
Ο 31χρονος πρόεδρος της γαλάζιας νεολαίας κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας (από την οποία προβλήθηκε δημόσια μόνο η εισήγηση του Αντώνη Σαμαρά) δεν “μάσησε τα λόγια του” σχετικά με τη συμπεριφορά πρώην κυβερνητικών στελεχών.

  “Τι άλλο από αστοχία είναι να ακούν οι πολίτες υπουργό της κυβέρνησης να δηλώνει υπερήφανος για τις πολιτικές περικοπών και να διεκδικεί την πατρότητα αυτών. Πόσο καλό μας έκαναν οι δημόσιες δηλώσεις στα ΜΜΕ του στυλ δε θέλω να μου κλέψει τη δόξα ο Τόμσεν”, είπε συγκεκριμένα ο κ. Ιωαννίδης.
Φωτογράφισε έτσι τον κ. Γεωργιάδη, ο οποίος είχε προβεί σε αυτές τις δηλώσεις ως υπουργός Υγείας και ο οποίος παραμένει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος αν και δεύτερος τη τάξει, καθώς επικεφαλής τέθηκε από τον κ. Σαμαρά σε μία προσπάθεια να κρατήσει το εσωκομματικό παιχνίδι υπό έλεγχο και ενδεχομένως να δημιουργήσει ένα αντίβαρο στο Μάκη Βορίδη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο κ. Ιωαννίδης χαρακτήρισε καθαρή την ήττα της Ν.Δ, επισημαίνοντας ότι οι πολίτες στάθηκαν απέναντι στο σκληρό διακύβευμα που τέθηκε. Τόνισε επίσης ότι οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι του κόμματος έμειναν στο σπίτι τους, αγνοώντας τις ακραίες φωνές και την στρατηγική του φόβου.
Σημείωσε τη δυναμική παρουσία της ΟΝΝΕΔ στον προεκλογικό αγώνα, στις προεκλογικές συγκεντρώσεις και σε ολόκληρη την εκλογική διαδικασία και ανακοίνωσε ότι τα όργανα της γαλάζιας νεολαίας θα συγκληθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες, ζητώντας να πράξει το ίδιο και το κόμμα της Ν.Δ.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...