Κατεβαίνει…χαμηλά το χιόνι! – Κάτασπρα ,ήδη, πολλά χωριά στην Κρήτη (ΦΩΤΟ)

Το ΄στρωσε» για τα καλά στην ενδοχώρα της Κρήτης! Επιβεβαιώθηκε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία η οποία πρέβλεψε χιονοπτώσεις και χαμηλές θερμοκρασίες.

Τα χωριά «ντύθηκαν» στα λευκά ενώ σε επιφυλακή βρίσκεται η τεχνική υπηρεσία του δήμου Ηρακλείου αλλά και η Περιφέρεια Κρήτης.

Στις φωτογραφίες βλέπετε εικόνες από τα Ανώγεια και το Οροπέδιο Λασιθίου (oropedio lasithiou). Τα γιορτινά τους φόρεσαν και ο Στείρωνας Μονοφατσίου, η Αγία Βαρβάρα, οι Αμουργέλλες και το Πανόραμα.
Σε συνεργασια με την υπηρεσία καθαριότητας και εξοπλισμένοι με 4 μηχανήματα ( τσαπάκι, γκρέιντερ, φορτωτή , ερπυστριοφόρο) με 4 χειριστές , ο δήμος είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει ό,τι πρόβλημα προκύψει στην ενδοχώρα,σύμφωνα με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Χάρη Μαμουλάκη.
Νωρίτερα, δύο αυτοκίνητα με 8 επιβάτες είχαν αποκλειστεί στον δρόμο Λάκκοι – Ομαλός στην περιοχή “Φώκιες” λόγω της χιονόπτωσης.
Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Κρήτης και Δήμοι λαμβάνουν μέτρα και είναι σε ετοιμότητα για την άμεση αντιμετώπιση των τυχών προβλημάτων που θα προκύψουν.
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...