Βίντεο: Οδηγοί-ακροβάτες και σέξι κορίτσια στην καυτή άμμο ( picture+video )

Απίθανοι μοτοσικλετιστές, εξαιρετικοί οδηγοί 4Χ4 και πανέμορφα κορίτσια ντυμένα με τα άκρως απαραίτητα, συνθέτουν ένα καυτό σκηνικό στο πιο κουλ μέρος της Καλιφόρνιας με τους τεράστιους αμμόλοφους.


Οι αμμόλοφοι στο Γκλάμις στην Καλιφόρνια είναι ένα από τα πιο κουλ μέρη που μπορείτε να βρείτε στις ΗΠΑ, εάν είστε εθισμένοι στις περιπέτειες εκτός δρόμου.
 Δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι οδηγός ενός ημιφορτηγού με θηριώδη ιπποδύναμη 850 αλόγων, ή μιας μοτοσικλέτας. Αφού, τόσο τα 4Χ4 οχήματα όσο και οι μοτό προσφέρονται για απίθανα παιχνίδια.
Μάλιστα, αν σε αυτές τις περιπέτειες ακολουθούν και κάποια κορίτσια με καυτά μπικίνι, το σκηνικό γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον. Όπως στο βίντεο διάρκειας 8 λεπτών που γυρίσθηκε από την εταιρία ενεργειακών ποτών Monster.
Αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες σε πλήρη δράση προσφέρουν απίθανο θέαμα. Όμορφα κορίτσια λικνίζονται στους ρυθμούς της μουσικής ενώ ο εικονολήπτης από ένα ελικόπτερο αποθανανατίζει τα όσα συμβαίνουν στους αμμόλοφους του Γκλάμις.
Για το συγκεκριμένο βίντεο συγκεντρώθηκε στους αμμόλοφους η ελίτ των κορυφαίων οδηγών του είδους, όπως οι αναβάτες Jeremy McGrath, Axell Hodges, Nate Adams, Bilko, Tylere Bereman




πηγη
 Monster Energy

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...