Δημοσκόπηση: Οκτώ στους δέκα πολίτες εγκρίνουν τις κινήσεις της κυβέρνησης

Συμβιβασμό με τους Ευρωπαίους, βλέπει η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση. Θετικές κρίσεις για το έργο της κυβέρνησης. Υπαρκτός ο φόβος στην ελληνική κοινωνία για έξοδο από την Ευρωζώνη
Θετικά αποτιμούν 8 στους 10 πολίτες (ποσοστό 79,2%) τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης, σύμφωνα με έρευνα της GPO, για το Mega.
Η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών(73,6%), εκτιμούν ότι η στρατηγική της κυβέρνησης στη διαπραγμάτευση θα οδηγήσει τελικά σε συμβιβασμό με Ευρωπαίους, ωστόσο το 60,9% των πολιτών πιστεύει ότι ο κίνδυνος να βγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη δεν έχει περάσει οριστικά.
Μετά από δύο εβδομάδες, το 78,4% των πολιτών διατυπώνουν θετικές κρίσεις για την πολιτική και τους χειρισμούς πρωθυπουργού και κυβέρνησης.
Εννιά στους 10 πολίτες, δηλώνουν ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης πρέπει να συμβάλουν στη διαπραγματευτική προσπάθεια κυβέρνησης.
Σχετικά με τη διεκδίκηση του κατοχικού δανείου, 9 στους 10 πολίτες τάσσονται υπέρ των διακηρύξεων της κυβέρνησης για τις γερμανικές αποζημιώσεις.
(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...