Παγκόσμια συγκίνηση για τον θάνατο της κόρης της Γουίτνεϊ Χιούστον.Πατέρας της Bobbi Christina Brown «Δεν μπορώ να τραβήξω την πρίζα… Ο Θεός θα σώσει το παιδί μου.


Όπως αναφέρει η mailonline, οι γιατροί βγάλανε την Μπόμπι Κριστίνα από την μηχανική υποστήριξη πέντε μέρες αφότου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Ήδη τα νέα για την υγεία της δεν ήταν καθόλου καλά από το απόγευμα κιόλας όταν οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια ότι θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένη για όλα μιας και οι ελπίδες για να μπορέσει να το ξεπεράσει όλο αυτό ήταν ελάχιστες.
Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr


Συγκλονίζει με τα λόγια του ο πατέρας της Bobbi Christina Brown!

Συγκλονίζει με τα λόγια του ο πατέρας της Bobbi Christina Brown!

«Δεν μπορώ να τραβήξω την πρίζα… Ο Θεός θα σώσει το παιδί μου. Οι πιθανότητες είναι εναντίον της, οι γιατροί δεν έχουν καμία ελπίδα ότι η κατάστασή της θα αλλάξει. Συνεχίστε να προσεύχεστε», με αυτά τα λόγια ο πατέρας της Bobbi Christina Brown αποτύπωσε την κατάσταση που επικρατεί σχετικά με την υγεία της κόρης του και την ίδια στιγμή περιέγραψε τα συναισθήματά του. Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε η φήμη πως η 21χρονη κοπέλα «έσβησε» καθώς θεωρήθηκε εγκεφαλικά νεκρή, ωστόσο πηγή από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της το διαψεύδει.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...