Αγρια κόντρα Καμμένου-Θεοδωράκη για την ΕΡΤ

Αφορμή, η αναφορά του υπουργού αμύνης για τις αμοιβές του επικεφαλής του Ποταμιού στην ΕΡΤ. Δεν ζούμε όλοι από τα λεφτά των πατεράδων μας, απάντησε ο κ. Θεοδωράκης
Αγρια κόντρα ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Σταύρο Θεοδωράκη ξέσπασε στη Βουλή, λίγο πριν τη λήξη της συνεδρίασης επι των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Οι συμπαραγωγές που «βούλιαξαν την ΕΡΤ»

Την αρχή έκανε ο επικεφαλής του Ποταμιού, που αποκάλεσε τους ΑΝΕΛ «ακροδεξιά» συνιστώσα της κυβέρνησης. Οταν ο κ. Καμμένος ανέβηκε στο βήμα για την τοποθέτησή του, τα μέλης της ΚΟ του Ποταμιού αποχώρησαν από την αίθουσα της ολομέλειας. Ο υπουργός άμυνας στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε στην εποχή που ο κ. Θεοδωράκης εργαζόταν στην ΕΡΤ: «Ο κ. Θεοδωράκης μίλησε για την ΕΡΤ. Όμως πόσα έπαιρνε ο ίδιος για τις συμπαραγωγές της ΕΡΤ και την βούλιαξε; Αυτοί που έπαιρναν 20άρια και 30άρια. Ας έρθει να ζητήσει συγγνώμη και ας συμπαραταχθεί κοντά μας».

Οι τοίχοι έχουν αυτιά

Αμέσως μετά εμφανίστηκε στην αίθουσα ο κ. Θεοδωράκης και ζήτησε το λόγο επί προσωπικού. Η πρόεδρος του σώματος Ζωή Κωνσταντοπούλου του είπε: «Θα σας δώσω το λόγο, αλλά πότε προλάβατε να ακούσετε τι είπε ο κ. Καμμένος;». Στο σημείο αυτό, ο Γρηγόρης Ψαριανός φώναξε «και οι τοίχοι έχουν αυτιά», με αποτέλεσμα η πρόεδρος να του ανταπαντήσει: «Μάλλον ο κ. Ψαριανός αυτοπροσδιορίζεται ως τοίχος».

Ο κ. Θεοδωράκης την κάλεσε να τελειώσει τα «ευφυολογήματα και τα ανέκδοτα» και αναφερόμενος στον κ. Καμμένο, είπε: «Θέλω να πω στον προηγούμενο ομιλητή ότι δεν είμαστε όλοι πλούσιοι και δεν ζούμε με τα λεφτά των πατεράδων μας. Υπάρχουν άνθρωποι που δούλεψαν και ήταν υποχρεωμένοι να δουλέψουν σε μεγάλα μαγαζιά. Είμαστε υπερήφανοι γι' αυτή τη ζωή που χτίσαμε. Για να μπούμε στην πολιτική αφήσαμε τις δουλειές μας».

Ο κ. Καμμένος ανταπάντησε ως εξής: «Και εγώ δούλεψα επί πολλά χρόνια. Ο πατέρας μου δούλεψε και πλήρωνε φόρους, αλλά 20 χιλιάδες από την ΕΡΤ δεν έπαιρνε. Υπήρχαν εργαζόμενοι με 700 ευρώ που απολύθηκαν, γιατί κάποιοι σαν και εσάς έπαιρναν τη μερίδα του λέοντος».
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...