Βαρουφάκης στο Channel 4: Έρχεται συμφωνία πολύ σύντομα που θα λύνει το ελληνικό πρόβλημα

Ο υπουργός οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης ανέφερε ότι αναμένει συμφωνία πολύ σύντομα η οποία θα επιλύσει το πρόβλημα της Ελλάδας μια για πάντα.

Ο υπουργός οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης ανέφερε ότι αναμένει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μια συμφωνία με τους εταίρους για το ζήτημα της Ελλάδας.

«Θα υπάρξει συμφωνία σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η οποία θα επιλύσει το ελληνικό ζήτημα μια για πάντα», ανέφερε ο Γιάννης Βαρουφάκης μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο Channel 4.
Νωρίτερα, ο κ. Βαρουφάκης συναντήθηκε με τον υπουργό οικονομικών της  Βρετανίας Τζόρτζ Όσμπορν.
Όπως σημείωσε μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Όσμπορν, «μια αντιπαράθεση ανάμεσα στην Ελλάδα και την ευρωζώνη είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την παγκόσμια οικονομία».
Μιλώντας στο channel 4 και τον δημοσιογράφο Πολ Μέισον, ο κ. Βαρουφάκης ανέφερε ότι οι συζητήσεις με τον βρετανό ομόλογό του ήταν πολύ εποικοδομητικές.
«Το αίσθημα που είχα φεύγοντας από τον αριθμό 11 της Ντάουνινγκ Στριτ ήταν ότι είχαμε μια πολύ εποικοδομητική σχέση. Ήταν μια θαυμάσια συνάντηση και παρά τις διαφωνίες είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος αναφορικά με το βρούμε κοινό έδαφος. Και νομίζω ότι ήδη το έχουμε βρει».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...