Βίντεο: Έκρηξη βυτιοφόρου στο Νιου Τζέρσεϊ * Highway Closed As Truck Driver Escapes Death In Tanker Fire

Τα γύρω σπίτια εκκενώθηκαν εξαιτίας του πυκνού καπνού
Έκρηξη σε βυτιοφόρο, σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας στο Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ. Ο οδηγός του οχήματος κατάφερε να διαφύγει, δευτερόλεπτα πριν το όχημα τυλιχτεί στις φλόγες.




Σύμφωνα με την αστυνομία, το βυτιοφόρο, που μετέφερε 8.900 γαλόνια βενζίνη, αναποδογύρισε σε μια ράμπα. Τα ακριβή αίτια παραμένουν άγνωστα, καθώς κανένα άλλο αυτοκίνητο δεν εμπλέκεται στο ατύχημα, ενώ δεν έχει γνωστοποιηθεί αν και ο οδηγός υπέστη κάποιον τραυματισμό.
..
 Οι αρχικές κινήσεις, από αστυνομία και διασώστες, ήταν να εκκενώσουν τα κοντινά σπίτια, καθώς η καιόμενη βενζίνη, είχε προκαλέσει, μαύρα σύννεφα καπνού, που έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

«Άκουσα μια μεγάλη έκρηξη και την ένιωσα κιόλας. Κοίταξα και είδα τις φλόγες να υψώνονται. Ήταν τρελό. Δεν έβλεπα το φορτηγό... το μόνο που φαινόταν ήταν οι φλόγες» είπε ένας οδηγός που πέρασε κοντά από το φορτηγό την ώρα της έκρηξης. «Ήταν σαν να εξερράγη βόμβα».

Σύμφωνα με το κανάλι ABC, χρειάστηκε πάνω από μια ώρα για να θέσουν οι πυροσβέστες τη φωτιά υπό έλεγχο, ώστε να τη σβήσουν.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...