Ρεκόρ τηλεθέασης στο Super Bowl Ήταν από τις πιο επιτυχημένες βραδιές των τελευταίων ετών για τον τελικό του Super Bowl

Τα 114,4 εκατομμύρια έφτασε ο αριθμός των ατόμων που παρακολούθησαν τον τελικό του Super Bowl την Κυριακή. Ακόμη περισσότεροι συντονίστηκαν με το NBC που μετέδιδε τον αγώνα του ράγκμπι, στο ημίχρονο του παιχνιδιού για να παρακολουθήσουν το απίστευτο σόου της Κέιτι Πέρι.
Την ώρα που η διάσημη σταρ ανέβηκε στη σκηνή, το σόου της παρακολουθούσαν 118 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Πάνω από 30 χρόνια είχαν να καταγραφούν τέτοια νούμερα στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός του ράγκμπι.

Super Bowl: η Κέιτι Πέρι, ο Κράβιτς & το outsider που έκλεψε την παράσταση

Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Αμερικής, το Super Bowl, συνοδεύεται πάντα από λαμπερές εμφανίσεις και πυροτεχνήματα! Φέτος η σταρ της βραδιάς ήταν η Κέιτι Πέρι!


Σ' ένα παράλληλο σύμπαν και έναν ωκεανό μακριά, χτες το βράδυ, η Αμερική συντονίστηκε στο NBC για να παρακολουθήσει το αθλητικό γεγονός της χρονιάς που δεν είναι άλλο από το Super Bowl, τον τελικό του αμερικανικού ποδοσφαίρου.
Αντίπαλες ομάδες ήταν οι Patriots και οι Seahawks και παράλληλα με την αγωνία για την έκβαση του αγώνα, όλοι ανυπομονούσαν να δουν το καθιερωμένο μουσικό διάλειμμα με πρωταγωνίστρια την πριγκίπισσα της ποπ Katy Perry.
Άλλωστε το συγκεκριμένο αθλητικο γεγονός συνοδεύεται πάντα από μια glamorous μουσική εμφάνιση. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Μαντόνα; Μάικλ Τζάκσον; Πρινς; Τίνα Τάρνερ; Ή μήπως την περσινή εκρηκτική εμφάνιση της Μπιγιονσέ;
Φέτος η 30χρονη Κέιτι Πέρι εμφανίστηκε στην τεράστια σκηνή με ένα στενό φόρεμα με σχέδια φλόγες πάνω σε μια μεταλλική τίγρη. Αφού τραγουδούσε τις τελευταίες της επιτυχίες στην σκηνή εμφανίστηκε ο Λένι Κράβιτς ο οποίος τη συνόδευσε με την κιθάρα του. Μαζί τραγούδησαν τη rock version του «I kissed a girl», ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη.
Λίγο αργότερα η τραγουδίστρια έβγαλε το φόρεμα με τις φλόγες και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα εμφανίστηκε με μια ασημί τουαλέτα. Παρά τις φλόγες και τα ασημί φορέματα βέβαια, η πιο δυνατή στιγμή της περφόρμανς ήταν τα πυροτεχνήματα και τα λέιζερ τη στιγμή που ερμήνευε το Fireworks.
Λίγο αργότερα εμφανίστηκε και η rap diva Missy Elliot η οποία ερμήνευσε το Lose Yourself και έκλεψε την παράσταση (και ίσως τη δόξα) από την Κέιτι Πέρι, όπως γράφτηκε και στο Twitter...
Κατά τα άλλα τον τίτλο κατέκτησαν οι Patriots... Παραλίγο να το ξεχάσουμε αυτό!


super-bowl-i-keiti-peri-o-krabits--to-outsider-pou-eklepse-tin-parastasi
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...