Τα γκολ της αγωνιστικής (VIDEOS) Ξεχωρίζει η νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το 6-1 του Αστέρα Τρίπολης επί του ΟΦΗ.

Αυτογκόλ του Μαζουακού στο 48΄ μετά από χαμηλή σέντρα του Πράνιτς -  Ο Πέτριτς στο 78΄ το δεύτερο γκολ μετά από νέο λάθος της άμυνας των ερυθρολεύκων - Ο Ντομίνγκεζ το γκολ του Ολυμπιακού με ωραία εκτέλεση φάουλ στις καθυστερήσεις
Δύο λάθη της άμυνας του Ολυμπιακού έκριναν το ντέρμπι κορυφής στη Λεωφόρο.
Το πρώτο στο 47΄ με τη στραβοκλωτσιά του Μαζουακού που οδήγησε στο πρώτο γκολ και το δεύτερο στο 78΄  όταν ο Μιλιβόγιεβιτς αντί να διώξει τη μπάλα με το κεφάλι ουσιαστικά έστρωσε τη μπάλα στον Πέτριτς ο οποίος με το αριστερό νίκησε τον Ρομπέρτο.



Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς τη μεγάλη φάση εκτός από κάποια σουτ εκτός περιοχής, οι δύο ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο 45λεπτο καθώς ένα λεπτό πριν το γκολ του Παναθηναϊκού είχε προηγηθεί μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό με τον Ντουρμάζ μόνο από το ύψος του πέναλτι να στέλνει τη μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Στιλ.

Το φρενήρη ρυθμό του δεύτερου ημιχρόνου συμπλήρωσε ένα σουτ του Λαγού στο 50΄το οποίο βγήκε κόρνερ μετά από κόντρα του Σαντάνα. Ακολούθησε αδύναμο σουτ του Μητρογλου μέσα από την περιοχή.

Στο 70΄ νέα ευκαιρία του Ολυμπιακού με κεφαλιά του Μήτρογλου να καταλήγει στην πάνω πλευρά του οριζοντίου δοκαρίου του Στιλ. Είχε προηγηθεί ευκαιρία του Μπεργκ με κεφαλιά άουτ από πλάγια θέση.
Βέροια-ΠΑΟΚ 1-3 Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα (μετά από 4 παιχν΄πιδια), επικρατώντας 3-1 της Βέροιας. Τρία γκολ στο πρώτο μέρος πέτυχε ο Δικέφαλος!
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-1 (VIDEOS) "Φωτιά" στο πρωτάθλημα έβαλε ο Παναθηναϊκός επικρατώντας με 2-1 του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της "Λεωφόρου", μειώνοντας στους 3 βαθμούς πλέον την διαφορά από την κορυφή. Το αυτογκόλ του Μαζουακού στο 49' και το τέρμα του Πέτριτς στο 78' έκριναν την αναμέτρηση. Μείωσαν με τον Ντομίνγκες στις καθυστερήσεις οι "ερυθρόλευκοι". Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 6-1 (VIDEOS) Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τζερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 6-1 του ΟΦΗ και έμεινε μόνος τέταρτος στην βαθμολογία. Φανερά καταπονημένοι από τα συνεχόμενα ματς οι φιλοξενούμενοι. Πανθρακικός - Παναιτωλικός 0-0 (VIDEO) Ο Ίγκορ έχασε πέναλτι στο 83' και ο Πανθρακικός δεν ξέφυγε από 0-0 με τον Παναιτωλικό που είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο. Από ένα βαθμό για τις δυο ομάδες σ' ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα. PΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...