«Νεκρός» ο γιος του Γιανουκόβιτς στη Σιβηρία...Ο 33χρονος Γιανουκόβιτς ο νεότερος δεν μπόρεσε να απεγκλωβιστεί από τη ζώνη ασφαλείας.


Ο νεότερος γιος του πρώην προέδρου της Ουκρανίας, Βίκτορ Γιανουκόβιτς, έχασε τη ζωή του, όταν το όχημα το οποίο οδηγούσε έπεσε μέσα σε λίμνη στη Σιβηρία, όταν υποχώρησε ο πάγος.

Στέλεχος του υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας σημείωσε ότι ο γιος του κ. Γιανουκόβιτς, ο οποίος ονομαζόταν Βίκτορ όπως και ο πατέρας του, έχασε τη ζωή του την Κυριακή στη λίμνη Βαϊκάλη.
Το όχημα έκλινε και βυθίστηκε από την πλευρά του οδηγού.
Ο 33χρονος Γιανουκόβιτς ο νεότερος δεν μπόρεσε να απεγκλωβιστεί από τη ζώνη ασφαλείας. Πέντε άλλοι επιβάτες επέζησαν του ατυχήματος.
Τέσσερις εξ αυτών μάλιστα «δεν βράχηκαν καν».
Οι ρωσικές αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει επισήμως το περιστατικό.
Η είδηση αναφέρεται επίσης στη σελίδα στο Facebook του πολιτικού της ουκρανικής αντιπολίτευσης, Νέστορ Σούφριτς, βουλευτή της φιλορωσικής αντιπολίτευσης στην Ουκρανία.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου και ο ίδιος ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμη τον θάνατο του Β. Γιανουκόβιτς τον νεότερο.
Πηγές των ρωσικών αρχών ασφαλείας αναφέρουν ότι η σορός του Γιανουκόβιτς έχει μεταφερθεί στην Κριμαία, ουκρανική χερσόνησο την οποία έχει προσαρτήσει η Ρωσία, ώστε να ταφεί.
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...