«Φρούριο» το κατάμεστο ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Ο στόχος της πρόκρισης απέναντι στον Ολυμπιακό και με την «Ενωση» -ακόμη– στη Β΄ Εθνική... συναρπάζει τα πλήθη, που συρρέουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και από το εξωτερικό.
Για πρώτη φορά απόψε απειλείται σοβαρά το απόλυτο ρεκόρ προσέλευσης θεατών σε εντός έδρας αγώνα της ΑΕΚ και για οποιαδήποτε διοργάνωση.

Στις 7 Νοεμβρίου 2004, με αντίπαλο πάλι τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, είχαν κοπεί 63.129 εισιτήρια, σε ένα ματς στο οποίο είχε γίνει τεράστια προσπάθεια από πλευράς της διοίκησης του Ντέμη Νικολαΐδη για να γεμίσει το ΟΑΚΑ.
Για σήμερα, πάντως, δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη οργάνωση «εκστρατείας». Η κάψα των χιλιάδων οπαδών μιας μεγάλης ομάδας που έχουν περάσει τα πάνδεινα και την τελευταία διετία έφτασαν να βλέπουν την ΑΕΚ να παίζει πρωτάθλημα με τη Θύελλα Ραφήνας και την Ερμιονίδα, φτάνει και περισσεύει.
«Sold out»
Λίγο πριν από τις οκτώ χθες το βράδυ, η ΠΑΕ ΑΕΚ πληροφόρησε πως πλέον έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια για το ντέρμπι.
Βέβαια είναι πρόωρο να μιλήσουμε για 69.618 εισιτήρια, όση δηλαδή η χωρητικότητα του ΟΑΚΑ, που θα συνιστούν ιστορικό ρεκόρ για την ΑΕΚ. Κι αυτό, γιατί μέχρι χθες το βράδυ δεν υπήρχε ακόμη πληροφόρηση για το αν και ποιες θύρες έμειναν οριστικά κλειστές.
Χωρίς προβλήματα η ΑΕΚ
Ο Τραϊανός Δέλλας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του χθες και από σήμερα την... αναλαμβάνει μάλλον ο Μελισσανίδης, που έχει σκοπό να βρεθεί από πολύ νωρίς το πρωί στο ξενοδοχείο κοντά στους παίκτες.
ICON PRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
Ο τεχνικός της ΑΕΚ έδειξε στην τελευταία προπόνηση να προβληματίζεται για το αν θα ξεκινήσει βασικός δίπλα στον Κολοβέτσιο στα στόπερ ο Λαμπρόπουλος, ή αν θα επανέλθει στην ενδεκάδα ο πολύ καλός στο πρώτο ματς στο Φάληρο Τζανετόπουλος. Ξεκίνησε το «διπλό» με τον Λαμπρόπουλο και το τελείωσε με τον νεαρό Ανταμ. Δείγμα ότι δεν έχει πάρει ακόμη την απόφασή του. Οι πιθανότητες για κάποια άλλη έκπληξη σε σχέση με τα προβλεπόμενα είναι σχεδόν μηδαμινές.
Για το γκολ ο Ολυμπιακός
Οι «ερυθρόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να ψάξουν το γκολ, καθώς η ΑΕΚ προκρίνεται και με λευκή ισοπαλία μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, οπότε η συγκεκριμένη αποστολή απαιτεί ιδιαίτερο σχέδιο από τη στιγμή που δεν είναι σε ετοιμότητα το βαρύ πυροβολικό της ομάδας που λέγεται Κώστας Μήτρογλου, ούτε και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.
Για τους αντικαταστάτες του Μήτρογλου και του Ελαμπντελαουί ο Περέιρα φαίνεται ότι έχει καταλήξει στους Φράνκο Χάρα και Λεάντρο Σαλίνο.
ICON PRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
Θα έχει όμως ενδιαφέρον η απόφασή του για το ποιος από τους Ντομίνγκες ή Φορτούνη θα ξεκινήσει το παιχνίδι, ποιον θα προκρίνει από τους ακραίους για την ενδεκάδα και αν θα διατηρήσει κάτω από την εστία τον Μπάλας Μέγερι, που χρησιμοποιείται στα ματς του Κυπέλλου, ή θα επαναφέρει τον Ρομπέρτο Χιμένεθ λόγω προϋπηρεσίας και στα… πέναλτι!
Το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας θα αποτελέσουν αυτή τη φορά ο Μποτία και ο Σιόβας, ενώ στη μεσαία γραμμή το πιο πιθανό σενάριο είναι να πάει σε ρόμβο ο Περέιρα, με τον Μιλιβόγεβιτς μπροστά από τους στόπερ, τον Μανιάτη δεξιά, τον Κασάμι αριστερά και στην κορυφή τον Τσόρι ή τον Φορτούνη.
Αν ο Περέιρα καταλήξει στον ρόμβο, τότε μπορεί να βάλει έναν παίκτη παραπάνω στην επίθεση. Σε αυτήν την περίπτωση ο Ντοσεβί συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Φράνκο Χάρα.
πηγη 

«Sold out» στο ντέρμπι


Ολυμπιακός - ΑΕΚ Το ρεκόρ της ΑΕΚ είναι πάλι σε αγώνα με τον Ολυμπιακό | EUROKINISSI
Το απόγευμα της Τρίτης, η ΠΑΕ ΑΕΚ πληροφόρησε πως πλέον έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια για το μεγάλο ντέρμπι του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό που θα γίνει την Τετάρτη.
Βέβαια είναι πρόωρο να μιλήσουμε για 69.618 εισιτήρια, όσο δηλαδή η χωρητικότητα του ΟΑΚΑ, που θα συνιστούν ιστορικό ρεκόρ για την ΑΕΚ. Κι αυτό γιατί δεν υπάρχει ακόμη πληροφόρηση για το αν και ποιες θύρες έμειναν οριστικά κλειστές. Μέχρι τώρα γνωρίζαμε για δύο τουλάχιστον θύρες που το πιθανότερο ήταν να μην ανοίξουν.
Το ρεκόρ της ΑΕΚ είναι πάλι σε αγώνα με τον Ολυμπιακό, για το πρωτάθλημα, στις 7 Νοεμβρίου του 2004. Τότε είχαν κοπεί 63. 129 εισιτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...