ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 1Η ΜΑΗ - H απεργιακή συγκέντρωση των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ 11πμ στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Η ΓΣΕΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή στις πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται την προσεχή Παρασκευή σ” όλη τη χώρα.
 Στη συγκέντρωση των συνδικάτων για την εργατική Πρωτομαγιά θα συμμετάσχει και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας


Στην Αθήνα η απεργιακή συγκέντρωση των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και του Εργ. Κέντρου Αθήνας θα γίνει στις 11πμ στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Με ΕΝΟΤΗΤΑ και ΑΓΩΝΑ αγωνιζόμαστε για τα δίκαια αιτήματά μας, διασφαλίζουμε τα δικαιώματα μας! Παλεύουμε και απεργούμε για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών, για να διασφαλίσουμε και να κερδίσουμε ξανά τα εργασιακά και κοινωνικά μας δικαιώματα.
Για τους Έλληνες εργαζόμενους η Πρωτομαγιά αποτελούσε και αποτελεί σταθμό και αφετηρία μνήμης, τιμής και αγώνα για τα βασικά και θεμελιώδη εργασιακά, κοινωνικά και ασφαλιστικά δικαιώματα των δυνάμεων της εργασίας, των συνταξιούχων, των ανέργων που τα τελευταία χρόνια της κρίσης και των μνημονίων δοκιμάζονται σκληρά και βάναυσα .
Οι προκλήσεις και τα προβλήματα είναι τεράστια γι′ αυτό ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ επιβάλλεται να δώσουμε αγωνιστικό-απεργιακό παρόν στο κάλεσμα των συνδικάτων την Παρασκευή 1η Μάη.






















ANTΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 11π.μ. ΣΤΗΝ ΠΛ. ΚΛΑΥΘΜΩΝΟΣ.

Πρωτομαγιά: Δεν είναι αργία είναι απεργία
























Εργατική πρωτομαγιά η Παρασκευή και με κεντρικό αίτημα την επαναφορά των εργασιακών δικαιωμάτων θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος της Αθήνας, η απεργιακή συγκέντρωση για τη φετινή Πρωτομαγιά της ΓΣΕΕ της ΑΔΕΔΥ και του Εργατικού Κέντρου.
Μια ώρα νωρίτερα, στις 10 το πρωί, ξεκινά στο Σύνταγμα η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην Αθήνα.
Οι προσυγκεντρώσεις συνδικάτων και φορέων του ΠΑΜΕ θα γίνουν, στις 9 το πρωί στην Πλατεία Κάνιγγος, στην Ομόνοια, στο Μετρό «Ευαγγελισμός» στους Στύλους του Ολυμπίου Διός και στο Ταχυδρομείο Συντάγματος.
Νωρίτερα, στις 8.30 το πρωί, αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ, θα καταθέσει στεφάνια στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής και στο Πολυτεχνείο. Συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ για την Πρωτομαγιά, θα πραγματοποιηθούν την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη, στο 'Άγαλμα Βενιζέλου και στον Πειραιά, στην πλατεία Καραϊσκάκη.
Στη συγκέντρωση των συνδικάτων για την εργατική Πρωτομαγιά θα συμμετάσχει και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να στείλει ένα ακόμα μήνυμα για την πορεία των διαπραγματεύσεων.
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...