Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης Από τις 22 έως τις 29 Απριλίου.

Από τις 22 έως τις 29 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης, επιφυλάσσοντας εκπλήξεις στους επισκέπτες αφού απαγορεύεται να συνοδεύονται από παιδιά. Συγχρόνως,από τα περίπτερα των εταιριών θα απουσιάζουν τα καλλίγραμμα κορίτσια.

Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της Έκθεσης, οι διοργανωτές,  επικαλούμενοι λόγους ασφαλείας, αποφάσισαν να μην επιτρέπουν στα παιδιά να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις της εκδήλωσης, χωρίς, ωστόσο, να δώσουν οποιαδήποτε εξήγηση γι' αυτό.

  Στο μεταξύ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε την περασμένη Τετάρτη, οι δημοσιογράφοι ρώτησσαν τον πρόεδρο της Διεθνούς Έκθεσης της Σαγκάης, Gu Chunting, σχετικά με την απαγόρευση για τα «καυτά κορίτσια».

  Η απάντηση του Chunting ήταν ότι η «απαγόρευση έχει ως στόχο οι άνθρωποι που θα επισκεφτούν την Έκθεση να επικεντρωθούν στα προϊόντα που εκτίθενται, στις τεχνολογίες που παρουσιάζονται, καθώς και στην ανάπτυξη της αυτοκινητοβιομηχανίας και της καινοτομίας».

  Ωστόσο, όλα αυτά δεν φαίνεται να πείθουν κανένα. Και το ζητούμενο πλέον είναι αν το «μοντέλο» που προέκριναν οι υπεύθυνοι της Έκθεσης της Σαγκάης θα ... περπατήσει.

  Με την ευκαιρία, πάντως, ας θυμηθούμε μερικές από τις όμορφες παρουσίες που είδαμε στην τελευταία Έκθεσης στην πολύβουη πόλη της Κίνας, όταν δεν ίσχυε η απαγόρευση εισόδου σε σέξι μοντέλα και παιδιά.







  πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...