«ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ» κατά της κυβέρνησης ετοιμάζουν οι καναλάρχες

“ Εντεταλμένοι δημοσιογράφοι αναλαμβάνουν εργολαβικά τις επιθέσεις κατά της κυβέρνησης ”

Το 2004, όταν η τότε κυβέρνηση Καραμανλή έφερε το νόμο για τον «βασικό μέτοχο» (με πρωταγωνιστή το σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο) οι θιγόμενοι –κατά Καραμανλή- «καναλάρχες» στα πλαίσια της λυσσαλέας αντίδρασής τους έφτασαν μέχρι του σημείου να οργανώσουν στις Βρυξέλλες ειδικό «Γραφείο» αντιμετώπισής του στην Κομισιόν!

Μάλιστα σε αυτό το ειδικό «Γραφείο» είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο αφενός δημοσιογράφοι εντεταλμένοι των αφεντικών και αφετέρου μέχρι και γνωστός και από κυβερνητική θητεία ευρωβουλευτής!

«Χρηματοδότης» ήταν γνωστός μεγαλοεκδότης, ο οποίος είχε φοβηθεί ότι χάνει το συγκρότημά του…

Στα ίδια περίπου μονοπάτια βαδίζοντας σήμερα οι θιγόμενοι απ’ την εκπεφρασμένη βούληση της κυβέρνησης Τσίπρα (με πρωταγωνιστή το Ν. Παππά) να πληρώσουν επιτέλους τα οφειλόμενα απ’ τη χρήση των συχνοτήτων οι καναλάρχες, συνέστησαν ειδικό «Συντονιστικό Γραφείο» για την αντιμετώπιση της κυβερνητικής βούλησης και –ακόμα παραπέρα- την υπονόμευση και απαξίωσή της!

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν, ότι σε αυτή την –άτυπη, αλλά ουσιαστικότατη- συγκρότηση αυτού του «Συντονιστικού» συμμετέχουν μεγάλοι καναλάρχες, δύο τουλάχιστον συγκροτήματα και ορισμένοι μεγαλοδημοσιογράφοι με ιδιαίτερη συμπάθεια στη διαπλοκή.

Τα «όπλα» που αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν είναι λίγο-πολύ τα γνωστά:

Εκβιασμοί, «αποκαλύψεις», επιθετικότητα κατά της κυβέρνησης στη σκληρή διαπραγμάτευση που κάνει με τους δανειστές, δημιουργία κλίματος φόβου και πανικού στο λαό ότι επίκειται χρεοκοπία, επίσης κλίμα πλήρους αποσταθεροποίησης!

Ήδη η επιχείρηση ξεκίνησε, απ’ τα μέσα της περασμένης βδομάδας. Τα δελτία ειδήσεων, οι ενημερωτικές εκπομπές, τα ρεπορτάζ των εμπλεκόμενων, βρίθουν πλέον επιθετικότητας κατά της κυβέρνησης…

Επιπλέον, συγκεκριμένα κανάλια, ραδιόφωνα, συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι έχουν αναλάβει το «βρώμικο» ρόλο της πλήρους ψευδών «απάντησης» στην πρωτοβουλία της κυβέρνησης να απαιτήσει τα χρήματα που οφείλουν οι καναλάρχες και τα οποία ουδέποτε διεκδίκησε η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, με αντάλλαγμα –φυσικά- τη στήριξή της, τη στήριξη των δυο αρχηγών και το… αβαντάρισμα όλων των καταστροφικών μνημονιακών πολιτικών!

Παράλληλα, κατά τις ίδιες πληροφορίες, σε μικρό βάθος χρόνου, το ίδιο «Συντονιστικό» θα απειλήσει και θα εκβιάσει και σε ό,τι αφορά στην επαναπροκήρυξη από μηδενική βάση των συχνοτήτων, ένα άλλο μέγα σκάνδαλο των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων!

Η μάχη αναμένεται σκληρή, δεδομένου ότι η κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη σε καμιά περίπτωση να υποχωρήσει, ενώ απ’ την άλλη οι «μεγαλοεργολάβοι της ενημέρωσης» έχουν αγαστή συνεργασία με τρία κόμματα της αντιπολίτευσης!

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Ξεπερνά την πιο νοσηρή φαντασία ο δανεισμός των ζημιογόνων ΜΜΕ

Ψυχάρης και Μπόμπολας 
                                       Ψυχάρης και Μπόμπολας

Εάν ισχύουν, ειδικά τα ποσά που ακούγεται ότι εκταμιεύτηκαν όταν «λεφτά δεν υπήρχαν», τότε θα μιλάμε για ΤΟ σκάνδαλο, που «ανακεφαλαιοποιήθηκε» με την καταστροφή της κοινωνίας και της ελεύθερης αγοράς.

Σε ΠΗΓΑΣΟ (Μπόμπολας), ΔΟΛ (Ψυχάρης) και Καθημερινή (Αλαφούζος) 722,1 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για δάνεια από τράπεζες που χρηματοδοτήθηκαν από ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ.

Με πληροφορίες από olympia.gr

Οι καναλάρχες συνωμοτούν κατά της κυβέρνησης στο Plaza

Οι καναλάρχες συνωμοτούν κατά της κυβέρνησης στο Plaza
“ Σχεδιάζουν επιθέσεις κατά της κυβέρνησης ”

Στο ξενοδοχείο Plaza συναντήθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, εκπρόσωποι των μεγάλων ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών της χώρας για να συντονίσουν την αντίδρασή τους στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης στο χώρο των ΜΜΕ.

Η συνάντηση εντάσσεται στη γενικότερη δραστηριοποίηση των αφεντικών των ΜΜΕ με σκοπό να υπερασπίσουν τα συμφέροντά τους απέναντι στην πρόθεση της κυβέρνησης Τσίπρα να εφαρμόσει τους υφιστάμενους νόμους απαιτώντας τα προβλεπόμενα τέλη και φόρους αλλά και να ελέγξει τα δάνεια των εταιρειών τους.

Άλλωστε νωρίτερα, δημοσιεύματα έκαναν λόγο για "συντονιστικό γραφείο" των καναλαρχών κατά της κυβέρνησης που θα το "τρέχουν" μεγαλοδημοσιογράφοι.

Οι πληροφορίες αυτές έρχονται μετά την εξαγγελία από το Γιάννη Βαρουφάκη για έλεγχο των δανείων των ΜΜΕ, την κατάθεση του νομοσχεδίοY για την ΕΡΤ, την ανακοίνωση του Νίκου Παππά ότι είναι απαιτητά 40 εκατ. εδώ και τώρα για τη χρήση των τηλεοπτικών συχνοτήτων καθώς και την πρόθεση της κυβέρνΗσης να προκηρύξει διαγωνισμό για την αδειοδότηση των σταθμών.

Τα μεγάλα συγκροτήματα επιδίδονται σε μπαράζ αστήριχτων δημοσιευμάτων κατά της κυβέρνησης, για να δημιουργήσουν κλίμα και να ασκήσουν πίεση.

ΠΗΓΗ: koutipandoras

Όταν «ΤΑ ΝΕΑ» επιβάλλουν πολιτική

ta_nea-630.jpg

Άποψη από το σημερινό πρωτοσέλιδο των «Νέων»
Η μοναδική φορά που σε πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» αναφέρονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες -όχι σκωπτικά και ειρωνικά, αλλά σοβαρά- είναι η σημερινή με θέμα την αντίθεση του κόμματος στην αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού.
Μια ολόκληρη ρύθμιση για τους βαριά αναπήρους και βαριά αρρώστους που παραμένουν ανήμποροι μέσα στις άθλιες και χωρίς ιατρική φροντίδα συνθήκες των φυλακών, με αποτέλεσμα τη συχνή διεθνή καταδίκη της χώρας, μεταφράστηκε σε εύνοια υπέρ ενός ατόμου.
Μια «εύνοια» για την οποία μάλιστα έχουν ξεσηκωθεί -πέρα από τους συγγενείς των θυμάτων, που είναι εύλογο και απολύτως κατανοητό- όλες οι φωνές της τέταρτης εξουσίας, προκαλώντας τρόμο και αντιδράσεις για ευνόητους λόγους πολιτικής σκοπιμότητας.
Το τι θα κάνει το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν έγινε σαφές στη χθεσινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής επιτροπής, πέρα από τους δισταγμούς που διατύπωσε ο εκπρόσωπός τους.
Το γεγονός όμως ότι σήμερα η εφημερίδα προεξοφλεί θριαμβευτικά την άποψή του κόμματος προδικάζοντας την όποια απόφαση είναι εξίσου προσβλητικό με τη συνήθη ειρωνεία απέναντι στο συγκεκριμένο κόμμα.
Η νομοθετική ρύθμιση, όπως και όλες οι υπόλοιπες ρυθμίσεις, δεν απέχει ούτε βήμα από την ευρωπαϊκή νομοθεσία και η κατάσταση αρρώστων μέσα στις φυλακές δεν είναι δυνατόν να τυφλώνει τόσο ακραία ακόμα και τους δημοσιογράφους εφημερίδων που δεν έχουν ποτέ πατήσει το πόδι τους στα σωφρονιστικά ιδρύματα και αρκούνται μόνο στη διασπορά πανικού και προπαγάνδας της μεγαλύτερης δυνατής ποινικής τιμωρίας.
Αλήθεια, θυμούνται όλοι αυτοί τις αντιδράσεις τους όταν, για παράδειγμα, αποφυλακίστηκε ο μη παράλυτος και μη άρρωστος αλλά απλώς υπερήλικας Παττακός έχοντας στην πλάτη του εκατοντάδες απώλειες ζωών στην Ελλάδα και στην Κύπρο και εκατοντάδες συγγενείς θυμάτων που -εύλογα κι αυτοί- ήθελαν να τον δουν να πεθαίνει στη φυλακή;
Μήπως ο χουντικός ήταν αλλιώς; 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...