Πάνος Καμμένος: Εκλογές τώρα δεν συμφέρουν τη χώρα

Οι εκλογές δεν συμφέρουν τη χώρα δήλωσε ο Π. Καμμένος αλλά τάχθηκε υπέρ δημοψηφίσματος αν τεθεί θέμα Grexit.
«Θέμα για εκλογές δεν υφίσταται διότι έχουμε πρόσφατη λαϊκή εντολή» είπε ο Πάνος Καμμένος με τον αστερίσκο « αν προκληθούμε να επαναβεβαιώσουμε τη βούληση του ελληνικού λαού οι εκλογές συμφέρουν και τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝ.ΕΛΛ»

Αλλά ο ίδιος παραδέχθηκε πως αυτή τη στιγμή οι εκλογές δεν συμφέρουν τη χώρα.
Ο Π.Καμμένος μιλώντας στο Mega άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος σε περίπτωση που επιχειρηθεί να βγει η Ελλάδα παράνομα από την ευρωζώνη.
«Δεν υπάρχει διαδικασία νόμιμη για να βγει μια χώρα έξω απο το ευρώ αλλά  αν επιχειρήσουν να κάνουν τέτοιο πραξικόπημα εναντίον της Ελλάδας θα πρέπει να αποφασίσει ο ελληνικός λαός» είπε και επιτέθηκε εκ νέου στο Σόιμπλε για τον οποίο είπε ότι έχει εχθρική στάση κατά της Ελλάδας.    
Για τη στάση των Αν.ΕΛΛ είπε «Εμείς θα στηρίξουμε την  κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και με διατήρηση των κόκκινων γραμμών μας που έχουν γίνει σεβαστές. Μας έχουν φερθεί και ο πρωθυπουργός με τον καλύτερο τρόπο».
Υποστήριξε τον Βαρουφάκη στο ότι δεν ζητήθηκε η δόση χωρίς ενδιάμεση συμφωνία
Για τις βολές στους ΑΝ.ΕΛΛ  
Ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε ότι η ύπαρξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην κυβέρνηση της Αριστεράς«χαλάει τη σούπα» σε όσους και στην Ευρώπη δεν μπορούν «να πουν ότι ο Τσίπρας είναι κομμουνιστής θα τους πάρει τα σπίτια θα τους σφάξει με το κονσερβοκούτι»
«Θεωρούν ότι αν χτυπήσουν του ΑΝ.ΕΛΛ θα πέσει η κυβέρνηση και θα μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να συνεργαστεί με άλλο κόμμα» υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος.

 Παρεξήγησαν όσα είπα για τους τζιχαντιστές    

Χωρίς να διαφοροποιεί τον πυρήνα των θέσεων του ότι αν η Ελλάδα καταρρεύσει στην Ευρώπη θα περάσουν και εξτρεμιστικά στελέχη που κρύβονται στους κόλπους των μεταναστών ο Πάνος Καμμένος είπε ότι παρεξηγήθηκαν όσα είπε.
« Είχα παραξηγηθεί μια δήλωση μου» είπε και σημείωσε πως αν η ΕΕ είχε  φροντίσει να χρηματοδοτηθεί η Ελλάδα για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της μετανάστευσης αυτό θα ήταν προς όφελος της Ευρώπης.
Επέμεινε πάντως ότι όταν δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε τους πρόσφυγες δεν μπορούμε να σταματήσουμε και τους τζιχαντιστές.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...