«Τέλος στη δικτατορία της ΕΚΤ» - Άναυδος ο Ντράγκι (Foto Video) ( Aνθρωπάκι )

Με τα χέρια ψηλά, άναυδος (και μάλλον τρομαγμένος) έμεινε ο Μάριο Ντράγκι όταν είδε μια νεαρή γυναίκα να "σκαρφαλώνει" κυριολεκτικά πάνω στο πόντιουμ από το οποίο μιλούσε στη διάρκεια προγραμματισμένης συνέντευξης Τύπου στη Φρανκφούρτη, φωνάζοντας «Τέλος στη δικτατορία της ΕΚΤ».


Η διαδηλώτρια, που φορούσε μπλουζάκι με το ίδιο ακριβώς σύνθημα, ολίγον ανορθόγραφα και... με νόημα: «End the ECB Dick-Tatorship», «έρανε» τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας με χαρτοπόλεμο, ωστόσο απομακρύνθηκε άμεσα από άνδρες της ασφάλειας.

Η συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΕΚΤ διακόπηκε για μερικά λεπτά και η νεαρή γυναίκα οδηγήθηκε έξω από την αίθουσα.







Λίγο αργότερα την ευθύνη για την επίθεση ανέλαβε η φεμινιστική ακτιβιστική οργάνωση FEMEN, σε μια από τις σπάνιες "ντυμένες" επιθέσεις τους. Η ανάληψη της ευθύνης, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, έγινε μέσω μηνύματος στο Twitter.
πηγη

Η κοπέλα που ξεφτίλισε τον Ντράγκι και το μήνυμα της για την Ελλάδα...

Λέγεται Josephine Witt. Χθες έλουσε με κομφετί τον Μάριο Ντράγκι στέλνοντας μήνυμα ενάντια στην υποταγή σε όλο τον κόσμο... Στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter εντοπίσαμε και το έντονο ενδιαφέρον της για την Ελλάδα. Δείτε τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει...


Καλημέρα Ελλάδα, αλληλεγγύη και λιγότερα μέτρα κατά του ελληνικού λαού, είναι το μήνυμα που στέλνει μέσω αυτής της φωτογραφίες η Josephine Witt

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...