Η Σπάρτη άφησε γρήγορα πίσω την ήττα της πρεμιέρας και νίκησε 2-0 τον Πανθυρεατικό

Η τζάμπα ήττα της πρεμιέρας στην Κυπαρισσία, δεν μπορούσε να ανακόψει την ορμή της Σπάρτης στον δεύτερο, πρώτο εντός έδρας, αγώνα της με αντίπαλο τον Πανθυρεατικό.
Οι Λάκωνες μπήκαν δυνατά από την αρχή, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο και με δυο γκολ από το πρώτο ημίχρονο «καθάρισαν» 2-0 και ισοβαθμούν τώρα με τους φιλοξενούμενους στην 2η θέση της βαθμολογίας.
  Πρώτη στον όμιλο παραμένει η Κυπαρισσία, η οποία νίκησε 2-0 στην έδρα του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου κι έφτασε στους έξι βαθμούς, με Σπάρτη και Πανθυρεατικό να έχουν από τρεις βαθμούς.
Η Σπάρτη μπήκε πολύ δυνατά στο ματς, έχοντας την υπεροχή και τις ευκαιρίες. Ο Πανθυρεατικός είχε μια καλή φάση στο 11' κι από εκεί και πέρα συνεχίστηκε η κυριαρχία των γηπεδούχων. Στο 26', αυτή μετουσιώθηκε σε γκολ με τον Αναστασάκο να κάνει εξαιρετική πάσα στον Τσούκλη κι αυτός νίκησε τον Σούρσο για το 1-0! Στο 39', ο Αναστασάκος από πασέρ έγινε... εκτελεστής και μετά την ασίστ του Ντορίν διαμόρφωσε το 2-0 για τη Σπάρτη, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι είχαν λίγες φάσεις ενώ η Σπάρτη διαφύλαξε το αποτέλεσμα παρά το γεγονός ότι έμεινε με δέκα παίκτες από το 48' λόγω της αποβολής του Πρασσά.
A.Ε. Σπάρτη: Γαρόζης, Πρασσάς, Κόπελας, Γκίτζιας, Σπηλιωτόπουλος, Σεμερτζίδης, Χοτζάϊ, Τσούκλης, Ντορίν (46' Πετρόπουλος), Γεωργακόπουλος (57' Πολυκρέτης), Αναστασάκος (74' Πανάκης)
Πανθυρεατικός: Σούρσος, Μπαρλάς Β., Μπάρλας Ι., Σακελλαράκης, Αδάμης, Καπράνος, Σαμαρτζής, Πολυμενάκος, Μπάρλας Κ., Δημάκος Δ., Χάρμπαλης.
Βαθμολογία:
1. ΑΟ Κυπαρισσίας 6 3-0
2. ΑΕ Σπάρτης 3 2-1
3. Πανθυρεατικός 3 1-2
4. ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου 0 0-3

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...