Σημαντική αποκάλυψη για τη κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου από το διάγγελμα Ολάντ

Το 2012 "δεν ήταν θωρακισμένο" το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα σε ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.
Η συγκυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά, απειλούσε τότε τον ελληνικό λαό, ότι σε περίπτωση καταψήφισής τους, στις επικείμενες τότε εκλογές θα σήμαινε άτακτη χρεοκοπία, το περιβόητο τότε default και άναρχη έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ.

Το συμπέρασμα είναι πολύ εύκολο πλέον να καταννοηθεί, ότι κανένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν υπήρχε γιατί όπως σήμερα κιόλας δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, κάτι τέτοιο θα σήμαινε και κατάρρευση αλυσυδωτού χαρακτήρα του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος.
samaras veni
Οπότε ο λόγος που δεν διαπραγματεύτηκαν ποτέ Σαμαράς και Βενιζέλος-τότε που μπορούσαν να απειλήσουν πάνω στο τραπέζι, σε συμφέρον του λαού- ήταν ότι τα συμφέροντα των τοκογλύφων δανειστών (τραπεζιτών-επιχειρηματιών-εγκάθετων), θα εθίγονταν και ευθέως τους απειλούσαν με τις ατέλειωτες λίστες που ήταν γεμάτες από ονόματα επιχειρηματιών, κατόχων ΜΜΕ και πολιτικών όπως ακόμα και των ίδιων ταμείων των κομμάτων τους, που χρόνια γέμιζαν με μαύρο χρήμα προκειμένου να κάνουν πολιτική υπέρ των δανειστών, βάζοντας τον ελληνικό λαό, παράνομα και αντισυνταγματικά να πληρώνει με περικοπές μισθών και συντάξεων τις ζημιές, από τα λάθη στον τζόγο του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού κατεστημένου.
papandreou
Ας θυμηθούμε και την παραδοχή του Θεόδωρου Τσουκάτου, ότι τις βαλίτσες με το μαύρο χρήμα της Siemens, τις έστελνε από την Γερμανία μέσω Χριστοφοράκου, στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ.
Τον Χριστοφοράκο τον φυγάδευσε με αστυνομική προστασία, ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να μην ανακριθεί ποτέ από τις αρχές για την περίφημη λίστα Λαγκάρντ.
Ο κόσμος ας βγάλει τα συμπεράσματά του...
Οπως το 2012 το από τις Βρυξέλλες παράνομα χρηματοδοτούμενο ελληνικό πολιτικό κατεστημένο απειλούσε τους ψηφοφόρους, αυτό θα κάνει κι αυτή την εβδομάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...