Μπάμπης (Παπαδημητρίου), ο «ΔΝΤσολιάς» του Σκάι ( ΒΙΝΤΕΟ ) Λαγκάρντ σε Παπαδημητρίου: «Βαστάω Μπάμπη!»

Ήδη το «Γερούν γερά» έρχεται δεύτερο και καταϊδρωμένο, τα σκήπτρα της πρωτοπορίας παίρνει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου του Σκάι : ΔΝΤ κράτα γερά!
«Μεταξύ μας, ελπίζω, για το καλό όλων, το Ταμείο να κρατήσει αρκετά γερά, να μην υποχωρήσει σε αυτό το θέμα» είπε ο δημοσιογράφος Μπάμπης στο κεντρικό δελτίο του σταθμού,
εκλιπαρώντας με τον τρόπο του το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Μπάμπης, αγαπημένος...
Θα ήταν ωραίο να μαθαίναμε κάποια στιγμή για όλους ετούτους τους φανατικούς υποστηρικτές του μνημονίου, από που πηγάζει αυτό το... πιστεύω τους. Τι στο καλό βρίσκουν σε ένα σχέδιο που έχει καταστρέψει μία χώρα; Γιατί το υποστηρίζουν;
πηγη

Λαγκάρντ σε Παπαδημητρίου: «Βαστάω Μπάμπη!»

Η «απάντηση»

Με το αγωνιώδες μήνυμα «Βαστάω Μπάμπη!» απαντά η Κριστίν Λαγκάρντ στην εξίσου αγωνιώδη «κραυγή» του Μπάμπη Παπαδημητρίου: «Βάστα ΔΝΤ!».  Το σκίτσο κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Υπενθυμίζεται ότι ο βασικός αναλυτής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, Μπάμπης Παπαδημητρίου, αναφερόμενος στην αντιπαράθεση για τα εργασιακά δικαιώματα στην Ελλάδα ανέφερε:

«Μεταξύ μας, ελπίζω, για το καλό όλων, το [Διεθνές Νομισματικό] Ταμείο να κρατήσει αρκετά γερά, να μην υποχωρήσει σε αυτό το θέμα. Θα είναι καταστροφή για την οικονομία, θα πάμε τη χώρα 25 με 30 χρόνια πίσω, δηλαδή από εκεί που ήρθαμε και ξέραμε που καταλήξαμε», δήλωσε χαρακτηριστικά στο κεντρικό δελτίο του σταθμού ο Μπ. Παπαδημητρίου.
πηγη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...