«Λαϊκή Ενότητα» ο νέος φορέας με πρόεδρο τον Π. Λαφαζάνη και 25 βουλευτές – Παίρνει την τρίτη εντολή

Λαϊκή Ενότητα θα είναι το όνομα του νέου κόμματος ή μετώπου, όπως το χαρακτήρισε ο Κώστας Λαπαβίτσας το οποίο θα ανακοινωθεί σε λίγο επισήμως. Πρόεδρος ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με 25 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ .
Βαρουφάκης και Κωνσταντοπούλου δεν θα μετέχουν σύμφωνα με πληροφορίες. Με βάση τα δεδομένα αυτά το κόμμα αυτό αποκτά τη δυνατότητα να πάρει την τρίτη διερευνητική εντολή, αφού είναι το τρίτο σε δύναμη κόμμα της βουλής.
Υπενθυμίζεται ότι στις 2 θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα. Με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση των μελών της Αριστερής Πλατφόρμας, αν τελικά μετάσχουν ύστερα από την δημιουργία του νέου κόμματος.
Ο βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας Κώστας Λαπαβίτσας μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα είπε ότι θα συνεχίσουμε την αντιμνημονιακή πορεία και θα δώσουμε φωνή στο 62 τοις εκατό του ελληνικού λαού που είπε ΟΧΙ στα μνημόνια. Θα παρουσίασουμε πρόγραμμα και προτάσεις που θα είναι αναγνωρίσιμες από τον κόσμο που ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ. Εχουμε συνολική οικονομική πρόταση για την ελληνική κοινωνία.Στο πλαίσιο αυτό δε φοβομαστε να θέσουμε πρόταση για εθνικό νόμισμα που δε μας τρομάζει,αν χρειαστεί θα προχωρήσουμε και σ αυτό ,αλλά δεν είναι και φετίχ.Το εθνικό νόμισμα αποτελεί μια πολύ σοβαρή εθνική προοπτική.Ο ελληνικός λαός πρεπει να τα γνωρίζεΙ όλα,πόσο μάλλον όταν τα σχέδια περιλαμβάνουν και μία πολύ δύσκολη για αυτόν περίοδο. Οι εκλογές γίνονται γιατί ο προεδρικός ΣΥΡΙΖΑ αντιλήφθηκε ότι πολύ σύντομα οι αντιδράσεις θα έπαιρναν τη μόρφη χιονοστιβάδας.Ο λαός νιώθει προδωμένος.
Η λαική Ενότητα δεν είναι κόμμα,είναι κομματικός σχηματισμός,που μέσα του χωρούν όσοι έχουν συνεκτικό αντιμνημονιακό λόγο.Δεν είναι κίμμα Λαφαζάνη,είναι μέτωπο που μπορέι να ακουμπήσει ο ελληνικός λαός.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...