Σούπερ καπ, σούπερ ματς με εννιά γκολ (5-4), η Μπαρτσελόνα τίτλο στη παράταση (Φωτό+Βίντεο)

Ματσάρα έγινε στη Τιφλίδα όπου η Μπαρτσελόνα μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι νίκησε την Σεβίλη με 5-4 στη παράταση (4-4 κανονική διάρκεια) και πήρε το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ.
Αυτός ήταν ο  πρώτος τίτλος της νέας σεζόν και πέμπτος συνολικά μέσα στη χρονιά για τους Καταλανούς.

Το ματς ξεκίνησε με γκολ από τα… αποδυτήρια καθώς μόλις στο 3ο λεπτό η Σεβίλη προηγήθηκε με απευθείας φάουλ του Μπανέγα. Αμέσως ανέλαβε δράση ο Μέσι για την Μπαρτσελόνα που με δύο προσωπικά του τέρματα από εκτελέσεις φάουλ στο 7’ και στο 16’ έδωσε στους Καταλανούς το προβάδισμα με 2-1. Ο Ραφίνια ένα λεπτό πριν το ημίχρονο (44’) διαμόρφωσε το 3-1 για την Μπαρτσελόνα. Στο 52’ ήταν η σειρά του Σουάρες να σκοράρει για την Μπαρτσελόνα για το 4-1. Η Σεβίλη πάντως δεν παράτησε το ματς καθώς στο 57’ μείωσε σε 4-2 με τον Ρέγες, στο 72’ ο Γκαμέιρο με εύστοχο πέναλτι μείωσε σε 4-3 και στο 81’ ο Κονοπλιάνκα ελάχιστα μετά την είσοδο του στο παιχνίδι ισοφάρισε σε 4-4 πετυχαίνοντας την ολική επιστροφή των Ανδαλουσιανών. Στη παράταση και στο 115’ από φάουλ του Μέσι, ο Μπέτο απέκρουσε χλιαρά, ο Πέδρο πήρε το ριμπάουντ και με κοντινό σουτ έκανε το 5-4 που έδωσε τον τίτλο στη Μπαρτσελόνα.
Διαιτητής: Γουϊλιαμ Κόλουμ (Σκοτία)
Κίτρινες: Μαρτιέ, Πέδρο – Κριχόβιακ, Κόκε, Μπανέγκα, Κρον-Ντέλι, Ιμόμπιλε
Μπαρτσελόνα (Λουϊς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Πικέ, Ντάνι Αλβες, Μασεράνο (93΄ Πέδρο), Ματιέ, Ραφίνια (78΄ Μπάρτρα), Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Ινιέστα (63΄ Σέρχι Ρομπέρτο), Σουάρες, Μέσι
Σεβίλη (Ουνάι ΄Εμερι): Μπέτο, Τρεμουλινάς, Ραμί, Κόκε, Κριχόβιακ, Κρον-Ντέλι, Ιμπόρα (80΄ Μαριάνο), Ρέγες (68΄ Κονοπλιάνκα), Μπανέγκα, Βιτόλο, Γκαμεϊρό (80΄ Γκαμεϊρό)

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δημήτρης Γιαχανατζής







Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...