Nicki Minaj: Διέρρευσαν σπάνιες γυμνές φωτογραφίες της

H juicy οπίσθια Nicki Minaj, περνά δύσκολες στιγμές τις τελευταίες μέρες καθώς κάποιος διαρρέει στο Twitter χρησιμοποιώντας το όνομα του πρώην της, σπάνιες γυμνές φωτογραφίες της από πολύ προσωπικές στιγμές. Στην αρχή όλοι νόμιζαν πως ήταν όντως ο πρώην της Safaree Samuels, όμως ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό.

Στο μεταξύ, δεν έχει βρεθεί άκρη μέχρι στιγμής και το μάλλον... fake προφίλ του χρήστη συνεχίζει να ποστάρει συνεχώς φωτογραφίες. Πάντως, η Nicki είχε έναν επώδυνο χωρισμό μετά από 12 ολόκληρα χρόνια σχέσης με τον Safaree Samuels και έλεγε πως ήταν έτοιμη να καταρρεύσει. Άραγε να λέει αλήθεια ο Safaree; 

Ωστόσο, φαίνεται πως η ίδια πλέον είναι μια χαρά έχοντας βρει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Meek Mill, σχεδόν αμέσως μετά τον χωρισμό της! Όσον αφορά τις γυμνές φωτογραφίες δεν έχει δηλώσει τίποτα μέχρι στιγμής δημόσια, όμως όπως και να το κάνουμε δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο...
Μια μικρή γεύση

...

Nicki Minaj: Έδειξε τα οπίσθια της onstage!

Απλά… γιατί Nicki; 
 Η Nicki Minaj εμφανίστηκε στο Δουβλίνο σε μια συναυλία που οι Ιρλανδοί θα θυμούνται για πολύ καιρό καθώς η 32χρονη star εμφανίστηκε στην σκηνή με see through φόρμα δείχνοντας τα οπίσθια της!
Η rapper από το Τρίνινταντ είναι γνωστή για τις προκλητικές εμφανίσεις της, ωστόσο η αλήθεια είναι πως κατάφερε να προκαλέσει έκπληξη και στους μεγαλύτερους fans της. H Minaj φορούσε μια διάφανη φόρμα και από μέσα μόνο το σουτιέν και ένα μαύρο στρινγκ τονίζοντας φυσικά τα οπίσθια της, για τα οποία έχει τραγουδήσει και το «Anaconda».
Η συναυλία πάντως ήταν sold out αν και ο Βρετανικός Τύπος δεν έχασε ευκαιρία να σχολιάσει την εμφάνιση της Nicki, η οποία ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική.
Αλήθεια έχει μείνει κάτι που να μην έχει κάνει η Minaj επί σκηνής;

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...