Το σπίτι που κοστίζει 63 εκατομμύρια ευρώ! Δείτε τις φωτογραφίες

Μπορεί το τίμημα για να αγοράσει κανείς αυτό το σπίτι να είναι αρκετά μεγάλο, αλλά μια βόλτα στο εσωτερικό του εξηγεί το κόστος. Βέβαια και να έχει κάποιος σήμερα τα χρήματα, δεν είναι πλέον διαθέσιμο προς πώληση.
Το αρχοντικό των επτά υπνοδωματίων έχει κοστολογηθεί με το εξωφρενικό ποσό των 63 εκατομμυρίων ευρώ και είναι ένα πραγματικό παλάτι. Εκτός από την απόλυτη χλιδή στα σαλόνια,
τα υπνοδωμάτια και τα μπάνια, το σπίτι διαθέτει επίσης μια αίθουσα κινηματογράφου με πολυτελή βελούδινα καθίσματα, εσωτερική και εξωτερική πισίνα και έναν τεράστιο κήπο για να διασκεδάζει η οικογένεια όλο το χρόνο. Η πολυτελής έπαυλη βρίσκεται κοντά στο Hampstead Village στο βόρειο Λονδίνο και η θέα από τα υπνοδωμάτια και τα δωμάτια-γκαρνταρόμπες στην πόλη κόβει την ανάσα.
Το σπίτι το οποίο έχει ανακαινιστεί πλήρως και έχει έκταση πάνω από μισό στρέμμα, έχει πέντε ιδιωτικά μπάνια καθώς και ένα ξεχωριστό επίπεδο για το προσωπικό στο χαμηλότερο επίπεδο του ισογείου. Ένα από τα μπάνια μάλιστα είναι από το δάπεδο ως την οροφή καλυμμένο με μάρμαρο αποπνέοντας την απόλυτη χλιδή. Στο γκαράζ του σπιτιού χωράνε τρία ή και τέσσερα αυτοκίνητα και στον χώρο εκτός σπιτιού μερικά ακόμη. Σε όλα τα δωμάτια όπως είναι λογικό υπάρχουν πανάκριβα και πολυτελέστατα έπιπλα αλλά και ιδιαίτερη διακόσμηση μελετημένη από ειδικούς αρχιτέκτονες και επαγγελματίες διακοσμητές.
Ο τεράστιος κήπος είναι σχεδόν καλυμμένος με γκαζόν και διαθέτει μια πισίνα για βουτιές και ηλιοθεραπεία το καλοκαίρι. Το σπίτι του οποίου οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν σε ιστοσελίδα κτηματομεσιτικού γραφείου είναι ανάμεσα σε άλλα πανάκριβα σπίτια όπως ένα εξίσου πολυτελές στο Hyde Park. Το συγκεκριμένο ωστόσο ακίνητο ήταν το πιο δημοφιλές σπίτι στην ιστοσελίδα της κτηματομεσιτικής εταιρείας Rightmove φέτος και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς το γιατί.
Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό και το εξωτερικό της έπαυλης…
hsur01
hsur02
hsur03
hsur04
hsur05
hsur06
hsur07
hsur08
hsur09
hsur10
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...