Οι κατάσκοποι της Αεροδιαστημικής Άμυνας των ΗΠΑ υποστηρίζουν: «Ο Άγιος Βασίλης πέρασε από Αθήνα εχθές το βράδυ»


Ο Άγιος Βασίλης, ο χαρωπός γενειοφόρος που μοιράζει δώρα σε όλα τα παιδιά του κόσμου, πέρασε από την Αθήνα λίγα λεπτά μετά τις 22:00 της Παραμονής των Χριστουγέννων ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται οι… κατάσκοποι της Βορειοαμερικανικής Διοίκησης Αεροδιαστημικής Άμυνας (ΝΟRAD) που για άλλη μια χρονιά «παρακολουθούν» στενά το ταξίδι του!


Τα Χριστούγεννα, η NORAD, που υπό φυσιολογικές συνθήκες επιβλέπει τον εναέριο χώρο των ΗΠΑ, αναρτά στην ιστοσελίδα της μια εφαρμογή που επιτρέπει σε όλα τα παιδιά του κόσμου να γνωρίζουν ακριβώς που βρίσκεται ο Άγιος Βασίλης εκείνη την ώρα.

 Τη στιγμή που εθεάθη πάνω από την ελληνική πρωτεύουσα, ο Άγιος Βασίλης είχε ήδη παραδώσει 2.735.306.953 δώρα σε όλο τον κόσμο. Επόμενη στάση του θα ήταν η Σαντορίνη, στην οποία θα έφτανε σε χρόνο… ρεκόρ, μόλις 3 δευτερόλεπτα από την αναχώρησή του από την Αθήνα.




Υπενθυμίζεται ότι ο Άγιος Βασίλης ξεκίνησε το ταξίδι του χθες στις 13:00 ώρα Ελλάδος. Το ταξίδι του Αη Βασίλη ξεκινά κάθε χρόνο την παραμονή των Χριστουγέννων. Όποιος αγωνιά για το πότε θα φτάσει στο δικό του σπίτι, μπορεί να στείλει ένα mail στο noradtrackssanta@outlook.com και κάποιος εργαζόμενος της NORAD θα τον ενημερώσει για το που ακριβώς βρίσκεται το έλκηθρο.

Πηγή:Ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...