Ian Paice: Θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε το επόμενο άλμπουμ των Deep Purple

Ο ντράμερ των θρυλικών Deep Purple μίλησε για τα σχέδια τους.
Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε ο Ian Paice, μίλησε για τον διάδοχο του "Now What?" που κυκλοφόρησε το 2013, η μπάντα στα τέλη Ιανουαρίου θα μπει στο στούντιο και θα ξεκινήσει να δουλεύει το νέο άλμπουμ.
"Υπάρχει άφθονο υλικό ίσως περισσότερο από ότι χρειαζόμαστε,
αλλά υπάρχει και η διαδικασία που πρέπει να απορρίψουμε κάποια, θα μπούμε στο στούντιο με τον παραγωγό μας, Bob Ezrin για να καταλήξουμε στα καλύτερα δέκα ή έντεκα κομμάτια και θα εργαστούμε επάνω σε αυτά."




Ο μπασίστας της μπάντας Roger Glover είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξη ότι δοκιμάζουν διάφορες ιδέες που θα πάρει ο Ian Gillan για να δουλέψει τους στίχους.
Οι Deep Purple θα ενταχθούν στο Rock and Roll Hall of Fame, πέρασαν 47 χρόνια από την πρώτη επίσημη κυκλοφορία τους και 20 χρόνια μετά το δικαίωμά τους να μπορούν να ενταχθούν στις λίστες για ψηφοφορία τελικά κατάφεραν την είσοδο τους. Μαζί τους, φέτος, θα τιμηθούν ο Steve Miller, οι Cheap Trick, οι Chicago και οι N.W.A.
Τα μέλη της μπάντας που θα τιμηθούν είναι οι Jon Lord, Ritchie Blackmore, Ian Paice, Ian Gillan, David Coverdale,Roger Glover, Glenn Hughes και ο Rod Evans. Η τελετή ένταξης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 8 Απριλίου του 2016 στο Barclays Center της Νέας Υόρκης.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...