Ο Β.Πούτιν εξέδωσε διαταγή δράσης των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στο εσωτερικό της Τουρκίας! (vid)

 Δείτε στα βίντεο τι έπαθαν τα τελευταία τουρκικά κομβόι ...
Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, εξέδωσε διαταγή με την οποια εγκρίνει επιχειρήσεις των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στο εξωτερικό προκειμένου να εκτελούν προληπτικές επιχειρήσεις εξόντωστις τρομοκρατικων ομάδων.

Η είδηση έχει προκαλέσει αναταραχή στην Τουρκία καθώς η χώρα φιλοξενεί σε όχι λίγες βάσεις στα τουρκοσυριακά σύνορα, αυτά που οι Ρώσοι χαρακτηρίζουν "τρομοκράτας" τις ισλαμιστικές ομάδες που έχουν αιματοκυλίσει την Συρία.


Θεωρούν ότι μόνο τυχαία δεν ήταν η νομική eπίφαση που δόθηκε τώρα προκειμένου να υπάρξουν επιχειρήσεις των ρωσικών δυνάμεων στο τουρκικό έδαφος με στόχο "Να καταστραφούν οι βάσεις υποστήριξης των τρομοκρατικών ισλαμιστικών ομάδων μέσα στην Τουρκία".

Αλλωστε, τυπικά, περί αυτού πρόκειται: Εγκριση να κρυπηθούμν οι ιρλαμιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις στο εσωτερικό της Τουρκίας, μαζί με όσους του υποθάλπουν, δηλαδή το τουρκικό κράτος! Κάτι που επίσημα έχει διακηρύξει η Μόσχα ότι συμβαίνει...

Παράλληλα τονίζουν πως η Τουρκία πλέον είναι ο πρώτος στόχος της Ρωσίας.

Οι Τούρκοι φοβούνται επιχειρήσεις δολιοφθοράς από τους Spetsnaz σε στρατηγικά κέντρα καια ρχηγεία υποστήριξης των ισλαμιστών ενώ τονίζουν πως έχουν δείξει την αξία τους σε παρόμοιες επιχειρήσεις σε Αφγανιστάν, Πακιστάν, Βηρυττό, Τσετσενία...

Ταυτόχρονα σε συνέχεια της στρατηγικής περικύκλωσης της Τουρκίας, η Ρωσία ενισχύει την βάση Erebuni στην Αρμενία με τέταρτης γενιάς MiG-29.

"Μια μοίρα MiG-29 και ελικόπτερα Mi-8 θα αναπτυχθούν στην ρωσική αεροπορική βάση Erebuni στην Αρμενία το δεύτερο μισό του 2016" ανέφερε το γραφείο τύπου του ρωσικού υπουργείου άμυνας.

Τα MiG-29 θα αναπτυχθούν μετά την πλήρη αναβάθμιση τους και θα προστατέουν τον εναέριο χώρο της Αμρενίας μαζί με τα αντιαεροπορικά συστήματα.  Τα πρώτα MiG-29 είχαν αναπτυχθεί τον Νοέμβριο του 1998.

Yπενθυμίζουμε (δείτε σχετικά εδώ) ότι πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έχει δώσει εντολή στην 58η Ρωσική Στρατιά να αναπτύξει συντάγματα και ταξιαρχίες ηλεκτρονικού πολέμου, αντιαεροπορικά συστήματα, MLRS, πυροβολικό και άρματα μάχης στα σύνορα Αρμενίας-Τουρκίας κάνοντας χρήση της κοινής αμυντικής συμφωνίας Ρωσίας-Αρμενίας!

Η ρωσική αεροπορική βάση 3624 στο Ερεβάν μεταξύ άλλων διαθέτει μαχητικά Su-30SM, S-400, S-300, Iskander, Krasukha-4.

Δείτε στα βίντεο τι έπαθαν τα τελευταία τουρκικά κομβόι ΕΔΩ







πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...