Μεγάλη πρόκριση του Ατρομήτου στα ημιτελικά με νίκη 1-0 επί του Παναθηναϊκού

Ο Ατρόμητος ήταν πιο αποφασιστικός και προετοιμασμένος για την ρεβάνς του προημιτελικού του Κυπέλλου και δίκαια πήρε την πρόκριση στους «4» από τον Παναθηναϊκό.

atromitos-pao greek cup
(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / Δημήτρης Ντουντούμης)
Τα πρώτα 45 λεπτά το μόνο που ενδιέφερε τις δύο ομάδες ήταν το «μηδέν» στην άμυνα. Για αυτό Ατρόμητος και Παναθηναϊκός ολοκλήρωσαν το ημίχρονο έχοντας μόλις από 1 (!) τελική προσπάθεια.
Το 2ο ημίχρονο είχε καλύτερο ρυθμό και παρότι οι φιλοξενούμενοι πίεζαν, το γκολ πέτυχε ο Ατρόμητος με απ ευθείας σουτ από την γωνία της μεγάλης περιοχής του Μίλος Στόιτσεφ (65).
Μέχρι το τέλος του ματς ο Παναθηναϊκός δεν δημιούργησε ουσιαστικά φάση για ισοφάριση, αντίθετα με τους Περιστεριώτες, που άγγιξαν το 2ο γκολ με τον Λε Ταλέκ.
atromitos-pao greek cup
(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / Δημήτρης Ντουντούμης)
Ο Ατρόμητος θα βρει στους «4» του Κυπέλλου τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, ενώ απομένει η τελευταία αναμέτρηση των προημιτελικών αύριο (Πέμπτη 11/2, 19.30) του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο, στην ρεβάνς του 1-1 της Νέας Σμύρνης.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έφτασαν στο γήπεδο πριν την έναρξη αλλά δεν τους επετράπη η είσοδος, ενώ γύρω στα 15 άτομα, που βρέθηκαν στην κεντρική κερκίδα, αποχώρησαν μετά από λίγα λεπτά από την έναρξη του παιχνιδιού. Όλοι έφυγαν δίχως το παραμικρό επεισόδιο.
Μερίδα οπαδών πάντως του τριφυλλιού μεταφέρθηκε στο Κολωνάκι και το σπίτι του Υφυπουργού Αθλητισμού, όπου αφού διαμαρτυρήθηκαν ειρηνικά, αποχώρησαν.
Υπήρξε και ένα ατύχημα -που ευτυχώς δεν είχε τόσο άσχημες συνέπειες όσο θα μπορούσε- καθώς οπαδός του Ατρομήτου έπεσε από την κερκίδα κι έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του πριν μεταφερθεί σε νοσοκομείο, χωρίς κάτι σοβαρό.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...