Η Megaλη Δευτέρα του Ψυχάρη...Ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ νιώθει να τον εγκαταλείπουν οι συνοδοιπόροι του εκδότες

Θεωρητικά η Δευτέρα είναι μια κρίσιμη ημέρα για το Mega, η 7η Μαρτίου μοιάζει με καταληκτική ημερομηνία. Αν μπουν τα 15 εκατομμύρια ευρώ για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, το κανάλι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του δανεισμού του με τις τράπεζες, αν όχι, το μέλλον του καθίσταται εξαιρετικά αβέβαιο.
Οι τρεις μεγαλομέτοχοι, Ψυχάρης (22,11%), Μπόμπολας (32,73%) και Βαρδινογιάννης (όλο το υπόλοιπο σχεδόν, μέσω offshore εταιρειών), είναι σε κρίσιμο σταυροδρόμι, με τον πρώτο από αυτούς να βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση.


Φώτης Μπόμπολας, Βαρδής Βαρδινογιάννης  Φώτης Μπόμπολας, Βαρδής Βαρδινογιάννης |
Ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ νιώθει να τον εγκαταλείπουν οι συνοδοιπόροι του εκδότες.
Στο μυθιστόρημα της προηγούμενης Κυριακής που δημοσίευσε στο «Βήμα» με τις κρυφές συναντήσεις και την περίφημη γάτα των Ιμαλαΐων, τα μηνύματά του προς τους άλλους ήταν σαφή, έστω και υπογείως (η... μετάφραση δική μας): ο Τσίπρας μού πρότεινε να κρατήσω το Mega μόνος μου, σας κοροϊδεύει όλους, θα σας αδειάσει μετά, δεν πρόκειται να πάρετε τηλεοπτικές άδειες, ελάτε να συνασπιστούμε να τον ρίξουμε.
Κάπως έτσι τα εννοούσε, μάρτυράς μας η γνωστή γάτα.
«Γάτα» ο Σταύρος Ψυχάρης, κάτι πρέπει να έχει καταλάβει, δεν κάνει άλλωστε τίποτε τυχαίο. Πληροφορίες (έγκυρες) φέρουν τους δύο άλλους μετόχους του Mega, Μπόμπολα και Βαρδινογιάννη, να επιθυμούν να απαλλαγούν από τον Σταύρο Ψυχάρη.
Να βάλουν τα χρήματα που απαιτούνται για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, να προσθέσουν κι άλλους παίκτες στο παιχνίδι (Μάρης, Φιλιππόπουλος;) και να προχωρήσουν με νέα σύνθεση. Κοντός ψαλμός, σε λίγες ημέρες λογικά θα ξέρουμε περισσότερα.

Αδιάθετες οι μετοχές

Ανθρωποι πάντως που γνωρίζουν από οικονομικά, διατυπώνουν πολλές αμφιβολίες για την... αναγκαιότητα κάλυψης των 15,1 εκατομμυρίων ευρώ. Γιατί να επενδύσεις σε ένα καταχρεωμένο κανάλι, λένε, ειδικά όταν υπάρχει σοβαρή πιθανότητα δύο-τρεις μήνες μετά να μην πάρει άδεια και να κλείσει;
Συνολικά, για την αύξηση του Μ.Κ., εκδόθηκαν 50.396.500 νέες μετοχές στην τιμή των 0,30 ευρώ και μέχρι προχθές δόθηκαν 572 (όλες κι όλες) αξίας 170 ευρώ. Το ποσοστό κάλυψης διαμορφώνεται στο 0,001%. Μένουν αδιάθετες (ακόμα) 50.395.928 μετοχές ή το 99,999%. Οι εξελίξεις δεν διαγράφονται θετικές για την εταιρεία «Τηλέτυπος» του Μεγάλου καναλιού, στην οποία εργάζονται 540 άνθρωποι.
Η μάχη μεταξύ Σταύρου Ψυχάρη και κυβέρνησης συνεχίστηκε μέσα στην εβδομάδα. Μετά το δημοσίευμα στο «Βήμα της Κυριακής» ο πρωθυπουργός, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου, απάντησε καταλλήλως στον εκδότη στέλνοντάς τον ξανά στον... εισαγγελέα. Ο εισαγγελέας είχε αναλάβει ξανά δράση με τον Σταύρο Ψυχάρη, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Δημοκρατία», αλλά το ΣΔΟΕ του Στέλιου Στασινόπουλου, επί Αντώνη Σαμαρά, εποιούσε την νήσσαν.

Το ΣΔΟΕ

Σύμφωνα με τη «Δημοκρατία», «την περίοδο που ο κ. Στασινόπουλος ήταν επικεφαλής του ΣΔΟΕ, υπήρχε συγκεκριμένη εισαγγελική παραγγελία (ΑΒΜ ΟΙΚ ΜΑ ΠΕ 581/2-4-2013) για τη διεξαγωγή έρευνας που αφορούσε τον εκδότη Σταύρο Ψυχάρη. Κατά μυστηριώδη τρόπο, το ΣΔΟΕ ασχολήθηκε με τη συγκεκριμένη εισαγγελική παραγγελία περισσότερο από... δύο χρόνια αργότερα, στις 15 Ιουλίου 2015.
Αφού δηλαδή είχε αποχωρήσει από το μέγαρο Μαξίμου ο κ. Σαμαράς τον Ιανουάριο και ο κ. Στασινόπουλος από το ΣΔΟΕ τον Φεβρουάριο». Ερώτηση: η συγκεκριμένη εισαγγελική παραγγελία αφορούσε τον Σταύρο Ψυχάρη (μόνο) ή το Mega (συνολικά);
Μέσα στην εβδομάδα αυτή πάντως ο ΔΟΛ δεν πρόσθεσε καινούργια στοιχεία στην... αποκάλυψη με τις τέσσερις κρυφές συναντήσεις Τσίπρα-Ψυχάρη.
Τα «Νέα» έγραψαν όσα έγραψαν τη Δευτέρα και την Τρίτη κυρίως. Δεν ήταν καινούργια στοιχεία όμως, απλώς αναμάσησαν τα ίδια και τα ίδια (με τις γάτες). Κάτι ανέβασε το διαδικτυακό «Βήμα» σχετικά με τους εκβιασμούς του Μαυρίκου μπλέκοντας εμμέσως και τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ήταν τόσο τραγικό το ρεπορτάζ που γέλαγαν και οι πέτρες.

Την περασμένη Κυριακή βέβαια ο Σταύρος Ψυχάρης έγραψε στο «Βήμα» για χρυσές εφεδρείες που έχει το Συγκρότημα και τις οποίες προφανώς θα βγάλει κάποια στιγμή. Εκβιασμός πρώτης γραμμής. Αν τις έχει τις εφεδρείες και δεν αποτελεί μπλόφα. Μπορεί να τις κρατάει για το αυριανό φύλλο του «Βήματος». Θα δείξει.

Μια Megaλη αμηχανία



mega
Πριν από μέρες, μετά και την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του Σταύρου Ψυχάρη για προσωπικά δάνεια 57 εκατομμυρίων χωρίς τις απαραίτητες εγγυήσεις, το Mega έκανε το αμίμητο στο δελτίο ειδήσεων των 8: μετέδωσε την απάντηση του ΔΟΛ χωρίς να αναφέρει την είδηση.
Οι μη υποψιασμένοι τηλεθεατές που δεν είχε τύχει να την πληροφορηθούν από αλλού (θα) έψαχναν να βρουν σε τι απαντάει ο Σταύρος Ψυχάρης και γιατί.
Τα έχει αυτά η δημοσιογραφία με τις... γάτες και τα ρεπορτάζ για πρόσωπα χωρίς ονόματα, μόνο με περιγραφές, ένας ηγέτης κι ένας εκδότης κ.ο.κ.
Το Σάββατο το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων του Mega, όταν πια είχε «σκάσει» το θέμα του «Βήματος της Κυριακής» με τη «γάτα των Ιμαλαΐων», η είδηση παρουσιάστηκε έπειτα από μισή ώρα από την έναρξή του και εντελώς «ξερά».
Ενας παγωμένος πρόλογος από τη Μαρία Σαράφογλου, σπικάζ του Ιορδάνη Χασαπόπουλου, η απάντηση του Μαξίμου και that’s all.
Κάπως περίεργο και παράδοξο ως γεγονός, η είδηση που κυριάρχησε όλη την ημέρα στην ειδησεογραφία να παρουσιάζεται από το μαγαζί-μεσοτοιχία του «Βήματος», το Mega, σαν κάτι ξένο και αδιάφορο.
Πληροφορίες θέλουν να δημιουργήθηκε ένας μικρός πανικός στη Μεσογείων, υπήρξαν διαφωνίες για τον τρόπο παρουσίασης του θέματος. Προφανώς οι συνέταιροι του μεγάλου καναλιού, Ψυχάρης και Μπόμπολας, δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά μεταξύ τους.
Ηταν και κάτι που έγραψε μέσα στην εβδομάδα το «Εθνος» για τη δίωξη Ψυχάρη και ενόχλησε τη Μιχαλακοπούλου.
Μέχρι αύριο πάντως πρέπει να αποφασίσουν τι θα κάνουν με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας και τα 15,1 εκατομμύρια ευρώ που απαιτούνται.
Μήνες τώρα δίνονται συνεχώς παρατάσεις, τα περιθώρια τελείωσαν όμως.
Είναι πολλά τα μέτωπα που έχει ανοιχτά ο Σταύρος Ψυχάρης. Μέχρι και στους εργαζομένους του ΔΟΛ χρωστάει.
Σήμερα τους έχει υποσχεθεί πως θα δώσει ένα 15νθήμερο (μακάρι), αυτή τη στιγμή που μιλάμε οι καθυστερούμενοι μισθοί είναι τριών μηνών.
Πρώτη φορά στην ιστορία του ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη βρίσκεται σε τόσο δεινή οικονομική θέση.
Την προηγούμενη εβδομάδα μάλιστα το «Βήμα 99,5» δεν παρουσίαζε δημοσιογραφικό πρόγραμμα τα πρωινά λόγω απεργίας των τεχνικών του.
Το θέμα του ΔΟΛ παρουσιάστηκε στο χθεσινό «Βήμα της Κυριακής» σε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα.
Υπογράφουν κάποιοι από τους δημοσιογράφους του Συγκροτήματος τα ρεπορτάζ, από τον γλαφυρό καλό συνάδελφο Παύλο Παπαδόπουλο ώς τον Βασίλη Χιώτη, τον... Αρη Πορτοσάλτε του Σταύρου Ψυχάρη.
Κάποια όμως φέρουν και περίεργες υπογραφές. Του Ειδικού Συνεργάτη ας πούμε. Αλλά και του... Τάκιτου.
Ο Τάκιτος ήταν Ρωμαίος ιστορικός (55-120 μ.Χ.). Κι επειδή ο Σταύρος Ψυχάρης στο κεντρικό του άρθρο χρησιμοποίησε ως τίτλο το λατινικό «Sic transit gloria mundi» (Ετσι παρέρχεται η δόξα του κόσμου) -για να υπογραμμίσει το εφήμερο κάθε εγκόσμιας εξουσίας- θυμηθήκαμε ένα γνωμικό του Τάκιτου, το «Omne ignotum pro magnifico», δηλαδή «κάθε τι που είναι άγνωστο έχει την τάση να φαίνεται θαυμάσιο».
Μένει να δούμε τι θα αποφανθεί και η... γάτα που ήταν παρούσα στη συνάντηση Τσίπρα-Ψυχάρη.

ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;

. Γιατί άραγε σύσσωμο το σαθρό Σύστημα της Μεταπολίτευσης χτυπά με τόσο ζήλο την κυβέρνηση; Γιατί λυσσομανούν να την ανατρέψουν; Ας δούμε λοιπόν εν τάχει μερικούς λόγους που δικαιώνουν πλήρως τους φόβους τους ότι οι Έλληνες δεν είναι πια απροστάτευτοι στις ορέξεις τους: α) Με υπουργική εντολή η Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος ξεκίνησε ενδελεχή έλεγχο σε όλες τις διαφημιστικές δαπάνες των δημοσίων οργανισμών και ΔΕΚΟ σε βάθος δεκαετίας, για να αποδειχθεί ποιοί συμμετείχαν στο φαγοπότι, τι έγραφαν, ποιούς πολιτικούς εκβίαζαν. β) Παραδόθηκαν στους Οικονομικούς Εισαγγελείς για διερεύνηση όλα τα στοιχεία για 5000 φυσικά/νομικά πρόσωπα που πήραν θαλασσοδάνεια 5 ΔΙΣ από την Αγροτικη Τράπεζα λίγες μέρες πριν ο Σαμαράς την κλείσει, της κάνει εκκαθάριση και τη «δωρίσει» στην Πειραιώς. γ) Συνελήφθη εκδότης και «δημοσιογράφοι»-ιδιοκτήτες sites ως μέλη σπείρας εκβιαστών. Τι αποστολές αναλάμβαναν; Μια ματιά στα εξώφυλλα της εφημερίδας του αρκεί. Σε 25 ημέρες (11 Ιανουαρίου-5 Φεβρουαρίου) είχε 23 πρωτοσέλιδα αφιερωμένα στον «ηρωα» Μητσοτάκη, διανθισμένα με «λάσπη» στον Πάνο Καμμένο! Ω του θαύματος όμως, ο ένας εκ των εκβιαστών (Μουσσάς) αποδεικνύεται υπάλληλος στο γραφείο του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας της ΝΔ Σταύρου Δήμα ενώ ο δεύτερος (Μαυρίκος) ήταν στη λίστα πληρωμών της ΝΔ με μισθό 18.450 ευρώ το μήνα (!) τα οποία μάλιστα λάμβανε από την… ΕΥΔΑΠ, δεν ήταν δηλαδή καν λεφτά της ΝΔ αλλά του Ελληνικού λαού! δ) Η κυβέρνηση με ψήφιση νομοσχεδίου έδωσε τη δυνατότητα στους Εισαγγελείς να διερευνήσουν την Λίστα Λαγκάρντ, νομοσχέδιο που ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΧΑ-ΠΟΤΑΜΙ-ΚΚΕ-Ένωση Κεντρώων… καταψήφισαν! Ναι, αυτοί που πρώτα έκρυβαν τη λίστα σε συρτάρια, μετά την «έχαναν» σε στικάκια, μετά την εμφάνιζαν έχοντας αφαιρέσει τα «δικά τους παιδιά», μετά έφτιαχναν Εξεταστική Επιτροπή να την «εξετάσει» με βουλευτές τους που ήταν οι ίδιοι στη λίστα (πχ Κεφαλογιάννης που συνδέεται με 4 λογαριασμούς!) και μετά δια στόματος Βενιζέλου δήλωναν ότι τη «βάζουν στο αρχείο» γιατι «δεν υπάρχει τρόπος να αντληθούν από αυτήν χρήματα». Από αυτήν ήδη όμως αντλούνται τεράστια ποσά (πχ από το Φ.Μπόμπολα 1,8 κι απο τον ειδικό σύμβουλο του Σαμαρά Παπασταύρου 3,3 εκατομμύρια) με σύνολο εισπράξεων πάνω από 20 εκατομμύρια ως τώρα. ε) Παραπέμφθηκε για ψευδές Πόθεν Έσχες ο Υπ.Οικονομικών του Σαμαρα Χαρδούβελης. στ) Ασκούνται ποινικές διώξεις σε 14.218 φυσικά/νομικά πρόσωπα με ληξιπρόθεσμα χρέη 20,148 δις προς το Δημόσιο, που εντοπίστηκαν στο 12μηνο Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου 2015. ζ) Ελέγχονται συνεχώς και ηδη εχουμε απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων που εντοπίζονται με πλαστά πτυχία, απολυτήρια, πιστοποιητικά. η) Για πρώτη φορα στα χρονικά ολιγάρχες καλούνται απο τον Εισαγγελέα κι αναγκάζονται να πληρώσουν χρέη από θαλασσοδάνεια (Ψυχαρης 3,5 εκατ.ευρώ) ή προς τα ασφαλιστικά ταμεία (Κοντομηνάς 2 εκατ. ευρώ). θ) Ο πρωην βουλευτής Αλ.Μητρόπουλος τιμωρήθηκε με 1,9 εκατ.ευρώ πρόστιμο για φοροδιαφυγή. ι) Ξανακάθονται στο σκαμνί οι υπεύθυνοι του σκανδάλου του Χρηματιστηρίου που λεηλάτησαν του βιός του μέσου Έλληνα. ια) Ασκείται ποινική δίωξη στις πρώην διοικήσεις του ΤΑΙΠΕΔ που έκλεβαν τους τόκους από τα έσοδα των αποκρατικοποιήσεων μεχρι να τα αποδώσουν στο Ελληνικό κράτος. ιβ) Ο μεγαλοεκδότης Ψυχάρης (Mega channel, Το Βήμα, Τα Νέα) παραπέμπεται να δικαστεί για κακούργημα γιατι επί 9 χρόνια «ξεχνούσε» να κάνει δήλωση Πόθεν Έσχες. Εντελώς «τυχαία» τα ιδια χρονια έλαβε 57 εκατομμυρια «περίεργα» δάνεια. «Τυχαίο» και το γεγονός πως την περασμένη Δευτερα συνέφαγε με τον Μητσοτάκη κι αμέσως μετα η ΝΔ εμφανίστηκε με «γραμμή Ψυχάρη». Έφτασε στο απύθμενο θράσος δε μέσω των ΜΜΕ που ελέγχει να απειλήσει ευθέως την κυβέρνηση πως θα φροντίσει να ειναι… προσωρινή! ιγ) Η κυβερνηση παρέλαβε, προχώρησε τη διερεύνηση και ηδη εισπράττει μεγάλα ποσα από τη Λίστα Μπόργιανς. Μια λίστα που, σύμφωνα με την επίσημη αλληλογραφία του Ελληνικού Προξενείου στο Ντύσσελντορφ και την κατάθεση του ίδιου του Μπόργιανς, από το 2012 προσπαθούσε να παραδώσει στην Ελλαδα και η κυβερνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αρνιόταν να παραλάβει με εντολή Σαμαρά ΑΦΟΥ είχε ενημερωθεί για τα ατομα της λίστας! ιδ) Οι νυν και πρώην βουλευτές Καπερνάρος, Κικίλιας και Ρεπούση ελέγχονται για μεγάλα εμβάσματα στο εξωτερικό, καθώς και οι σύζυγοι των βουλευτών Σηφουνάκη,Καπερνάρου. ιε) 5.260 δημόσιοι υπάλληλοι ανακαλύφθηκαν με υπέρογκες καταθέσεις στην Ελβετία και τίθενται σε διαθεσιμότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η ποινική διερεύνηση, ακόμη και σε πρόσωπα του συγγενικού ή υπηρεσιακού τους περιβάλλοντος. ιστ) Το πρόστιμο 50,6 εκατ.ευρώ του ΣτΕ στη Vodafone για τις υποκλοπές στην κυβέρνηση Καραμανλή εισπράχθηκε άμεσα ολόκληρο από τις αρχές του Υπουργείου Οικονομικών. ιζ) Ξανάνοιξε ο «φάκελος Siemens». ιη) 19 φάκελοι εξοπλιστικών οδηγήθηκαν με όλα τα στοιχεια για τις «παρατυπίες» τους από τον Πάνο Καμμένο στον Εισαγγελέα, που τους εξετάζει έχοντας ηδη συλλάβει 6 εμπόρους όπλων! ιθ) Με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών μπλοκάρονται περιουσιακά στοιχεία 3,79 δις ευρώ του Ανδρέα Βγενόπουλου. Η Δικαιοσύνη, ελεύθερη πλέον από «κυβερνητικά δεσμά», κάνει επιτέλους το καθήκον της ανενόχλητη. κ) Κακουργηματική ποινική δίωξη άσκησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών σε βάρος του εκδότη Θέμου Αναστασιάδη μετά από πολύμηνη έρευνα. Ο εκδότης διώκεται για φοροδιαφυγή και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα για ποσό 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει ως έσοδο. Όλα αυτα ενω ταυτόχρονα ξεμπλόκαραν όλα τα «παγωμένα» δημόσια έργα (Προαστιακός προς Ραφήνα, Ιόνια Οδός κα) χάρη στην πρωτοφανή επιτυχία της κυβέρνησης να καταργηθεί η Ελληνική συμμετοχή στη χρηματοδότηση, η ΜΟΜΑ του Πάνου Καμμένου «οργώνει» την Ελλάδα κάνοντας έργα σε απόκρημνα σημεία (πχ ορεινό δίκτυο Θέρμου), υπογράψαμε ιστορική συμφωνία με το Ιράν να προμηθεύει ολη την Ευρώπη πετρέλαιο και φυσικό αέριο αποκλειστικά μέσω Ελλάδος. Συγχρόνως η κυβερνηση κανει πράξη την προστασία στα αδύναμα κοινωνικά στρώματα με νομοσχέδια οπως οι 100 δόσεις σε όλα τα χρέη προς το Δημόσιο, η επέκταση του «νόμου Κατσέλη», η διαγραφη χρεών ανέργων προς τράπεζες μέχρι 25.000 ευρώ, η προστασία της Α κατοικίας, η έκτακτη οικονομική βοήθεια σε 37 νησιά με πληθυσμό κατω απο 5000 κατοίκους, η επέκταση των προγραμμάτων εργασίας του ΟΑΕΔ από 5 μήνες σε 8, το «παράλληλο πρόγραμμα» που εξασφαλίζει δωρεάν περίθαλψη σε 2,5 εκατομμυρια ανασφάλιστους Έλληνες, η διάταξη για μεγάλη φοροελάφρυνση των χαμηλών εισοδημάτων μεχρι 6000 ευρω και κυρίως με τη νέα φορολογική κλίμακα που φέρνει ΜΕΙΩΣΗ φορολογίας σε ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίους επιχειρηματίες με εισόδημα μέχρι 25.000 ευρώ (η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων)! Τα είδατε μήπως πουθενα αυτά; Μα δεν πρόκειται να σας τα δείξουν! Οπως δεν σας έδειξαν ουτε ότι η γυναικα του Μητσοτάκη ελέγχεται ως συναίτερος του Παπασταύρου που εντοπίστηκε με παράνομο πλουτισμό, ουτε οτι οι Γαλλικές αρχές «ξεσκονίζουν» την αδερφή του Μητσοτάκη, ούτε ότι ο ίδιος ο Μητσοτάκης ελέγχεται γιατί ενώ η γυναίκα του δήλωνε το δικό του ΑΦΜ αυτός την «ξεχνούσε» στο Πόθεν Έσχες του, ούτε ότι το «δεξί χέρι» του Ν.Γεωργιαδης (Υπεύθυνος Πολιτικού Σχεδιασμού ΝΔ) αναγκάστηκε να παραιτηθεί γιατι μαθεύτηκε ότι είχε συλληφθεί στη Μολδαβία για παιδεραστία και βιασμό ανηλίκου. Ούτε βεβαίως ότι η Ελλάδα είχε το 2015 θετικό ισοζύγιο προσλήψεων-αποχωρήσεων για 1η φορά από το 2000 και 110.000 νέες θέσεις εργασίας! «Ειναι το σύστημα ηλίθιε», όταν το νέο γεννιέται το παλιό αρνείται να πεθάνει. Δεν είναι ομως πια στο χερι τους, η σελίδα γύρισε κι ο τόπος θα «ξεβρωμίσει» οριστικά! Άραγε ποιοι να νοσταλγούν το χθες της ανομίας; Δ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...