Ποιος είναι ο 25χρονος Βρετανός που κληρονόμησε 9 δισ. λίρες

Ο 25χρονος Hugh Richard Louis Grosvenor, γιος του Δούκα του Ουέστμινστερ που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή χθες, στα 64 χρόνια του, είναι πλέον αναμφίβολα ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Βρετανίας. Από τη μία είναι οι πολύ στενές σχέσεις του με τη βασιλική οικογένεια- ο πρίγκιπας Γουίλιαμ του είχε ζητήσει να γίνει νονός του γιου του, πρίγκιπα Γεώργιου, το 2013, από την άλλη είναι και η περιουσία των εννέα
δισεκατομμυρίων λιρών- ήτοι περίπου 10,5 δισ. ευρώ- που κληρονόμησε από τον πατέρα του.
Με την είδηση του θανάτου του Δούκα άρχισαν να κυκλοφορούν φωτογραφίες του νεαρού γιου του σε στιγμές ανέμελης διασκέδασης με τους φίλους του και, σύμφωνα με τη Daily Mail, οι περισσότερες προέρχονται από την περίοδο των σπουδών του στο Πανεπιστήμιο του Newcastle.
«Ούτε που θα φανταζόταν κανείς πως ο πατέρας του Hugh ήταν δισεκατομμυριούχος», είπε φίλος του στην εφημερίδα Sun. «Ποτέ δεν επιδείκνυε τα λεφτά του αν και συχνά μας κερνούσε ένα γύρο ποτά. Είναι ένας εντελώς προσγειωμένος τύπος, πολύ καλό παιδί που ποτέ δεν συμπεριφέρθηκε σαν «ψώνιο».
Ο Ηugh, που είναι ο 7ος Δούκας του Ουέστμινστερ, θα κληρονομήσει ολόκληρη την περιουσία του πατέρα του, στην οποία περιλαμβάνονται μεγάλες εκτάσεις στο Mayfair και τη Belgravia, δύο από τις πιο ακριβές περιοχές στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Δεν είναι γνωστό αν ο Hugh έχει σύντροφο αλλά αναμφίβολα πλέον θα γίνει ακόμα πιο περιζήτητος.
ah01 ah02 ah03 ah04 ah05 ah06

 newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...