«Βαριά» ήττα με 3-0 σκορ για τον Παναθηναϊκό από την Ομόνοια

Μία εβδομάδα πριν την πρώτη αναμέτρηση με τη Μπρόντμπι, στα play off του Europa League, ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε έντονα με την αμυντική του εικόνα στο φιλικό με την Ομόνοια, με αποτέλεσμα να ηττηθεί 0-3 στο φιλικό ματς που διεξήχθη επί κυπριακού εδάφους.

Οι δοκιμές που έκανε ο Αντρέα Στραματσόνι, σε πρόσωπα και
σχήματα, αλλά και η απουσία του Ροντρίγκο Μολέδο από το κέντρο της άμυνας, σαφώς και επηρέασαν τον τρόπο παιχνιδιού των «πρασίνων», παρ΄ όλα αυτά κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει το γεγονός ότι η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καθόλου καλή ενόψει του κρίσμου αγώνα με τους Δανούς στις 18 του μήνα.

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Ρέις-Ιβανόφ, ήταν... εκτός αγώνα, από τα άκρα οι Μέστο και Νάνο συνάντησαν πολλά προβλήματα, ενώ και η απουσία του Ζέκα από τη μεσαία γραμμή ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής. Οι Κύπριοι προηγήθηκαν στο 24΄ με τον Ντάρμπισιρ, στο 57’ ο Αγκάγιεφ έκανε το 2-0 και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σέρινταν στο 80΄.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΜΟΝΟΙΑ (Τζον Κάρβερ): Παναγή (75’ Κότσαρης) -Δημητρίου (58’ Φλορέσκου), Νασιμέντο (88’ Κονόμης), Παντελιάδης, Μαργκάσα (58’ Καρλίτος)- Τουρέ, Φυλακτού- Αγκάγιεφ, Κλέιτον (58’ Ορσουλιτς), Χριστοφή (58’ Σέρινταν)- Ντάρμπισιρ (81’ Φραγκέσκου).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Κοτσόλης (46’ Ο. Βλαχοδήμος)- Μέστο (68’ Μαρινάκης), Ρέις (68’ Ευαγγέλου), Ιβανόφ (46’ Γουακάσο), Νάνο- Κουτρουμπής, Λεντέσμα (68’ Στάικος)- Λουντ, Νάνο- Βιγιαφάνες (68’ Βλαχοδήμος), Μπουμάλ (46’ Ιμπάρμπο)- Λέτο (68’ Ρινάλντι).


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...