Ο Σαμαράς συνήγορος του Γεωργίου

Το είχαμε πει εξαρχής ότι δε θα έβγαινε σε καλό στη ΝΔ η ιστορία του Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ. Ευτυχώς που είναι Αύγουστος και οι διαφωνίες έχουν μεταφερθεί στις παραλίες.
Μαθαίνουμε πάντως ότι ενώ οι καραμανλικοί βουλευτές κάνουν δηλώσεις πιέζοντας ώστε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πάρει θέση κατά του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς λέει σε συνομιλητές του πως δεν πρέπει στελέχη της ΝΔ να επιτίθενται στο Γεωργίου, διότι αυτό ενοχλεί τους εταίρους. Σε κάθε περίπτωση μετά το Δεκαπενταύγουστο θα τα λύσει όλα η Δικαιοσύνη, όταν δηλαδή αποφανθεί οριστικά εάν τελικά θα δικαστεί ο Γεωργίου για κακούργημα ή όχι.
πηγη
 GEORGIOU_ELSTAT

Γεωργίου speaking

Καμία ανακοίνωση από τη ΝΔ για την υπόθεση Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, κανένα σχόλιο όμως και από το Μαξίμου. Μάλλον κανείς δε θέλει να ανοίξει ξανά πληγές για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Παπανδρέου. Ενώ όμως προφανώς τα στατιστικά δεν ήταν αυτά που οδήγησαν στο μνημόνιο, η αλλοίωση για την οποία κατηγορήθηκε ο Ανδρέας Γεωργίου, έπαιξε σημαντικό ρόλο στη συνέχεια. Αλλά εδώ ο Σαμαράς που υποσχόταν μία και μόνη εξεταστική για το πως οδηγήθηκε η χώρα στο μνημόνιο, το ξέχασε και επιπλέον υιοθέτησε τα περί ελλείμματος στο 15%.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...