Συνεχίζεται υπό άκρα μυστικότητα η δημοπρασία των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών

Σε πλήρη εξέλιξη και υπό άκρα μυστικότητα συνεχίζεται η δημοπρασία για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες Πανελλαδικής εμβέλειας. Κυβερνητικές πηγές διέψευσαν το όργιο φημών τονίζοντας ότι ουδείς έξω από τα γραφεία της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας γνωρίζει οτιδήποτε για την εξέλιξη της διαδικασίας.
Σημειώνεται πάντως ότι εκτιμήσεις στην αρχή της διαδικασίας σημείωναν πως θα απαιτηθούν τουλάχιστον 12 ώρες για να κατακυρωθεί η πρώτη άδεια και με βάση ότι συμπληρώνονται ήδη περισσότερες από 24ώρες δημοπράτησης, φουντώνουν τα σενάρια ότι έχουν κλείσει οι δύο πρώτοι «μνηστήρες». 

Το κτίριο της ΓΓΕΕ παραμένει «περικυκλωμένο» από ισχυρότατες μονάδες της Αστυνομίας, ενώ και μία κλούβα της ΕΛ.ΑΣ. είναι παρκαρισμένη έξω από την είσοδο του γκαράζ.
Σημειώνεται ότι κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει ή ακόμα και να παρκάρει κοντά στο κτίριο.

Εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο διαγωνισμός το αργότερο έως αύριο Πέμπτη θα έχει ολοκληρωθεί.
«Η ΝΔ οφείλει να διατυπώσει τη θέση ότι θα αναγνωρίσει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού, καθώς αποτελεί προσβολή στη νοημοσύνη του Έλληνα πολίτη», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς προσθέτοντας ότι «για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο διαγωνισμός θα απονείμει νόμιμες άδειες και «η ταύτιση της ΝΔ με ορισμένα πάρα πολύ συγκεκριμένα και ιδιαίτερα συμφέροντα είναι  ένα πάρα πολύ αρνητικό γεγονός».
Πυρά εξαπέλυσε εν τω μεταξύ η κυβερνητική εκπρόσωπος εναντίον της ΝΔ για τη στάση της τονίζοντας ότι υπερασπίζεται μέχρις εσχάτων τη διαπλοκή.
Η κ.Γεροβασίλη κάλεσε παράλληλα την αξιωματική αντιπολίτευση να κατανοήσει πλέον ότι «το τζάμπα πέθανε».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...