Νέα πτήση της Etihad Airways προς τη Βενετία από τις 30 Οκτωβρίου


Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τη Βενετία θα ενώνει πλέον, η Etihad Airways, επεκτείνοντας τα δρομολόγιά της προς την Ιταλία με ακόμη μία καθημερινή πτήση προς το αεροδρόμιο «Μάρκο Πόλο» της ιταλικής πόλης.
Το νέο δρομολόγιο θα ξεκινήσει από τις 30 Οκτωβρίου και θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος τύπου Airbus A319, προσφέροντας 16 θέσεις στη διακεκριμένη και 90 στην οικονομική.
Μαζί με την Alitalia, τον μετοχικό συνεργάτη της με πτήσεις κοινού κωδικού, η Etihad Airways θα προσφέρει 35 εβδομαδιαίες πτήσεις προς και από την Ιταλία, συμπεριλαμβανομένων των διπλών καθημερινών δρομολογίων προς τη Ρώμη και το Μιλάνο.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το νέο δρομολόγιο θα προσφέρει απρόσκοπτες συνδέσεις μέσω του κόμβου του Άμπου Ντάμπι με τα δημοφιλή δρομολόγια για το Σίδνεϋ και τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, καθώς και για βασικούς προορισμούς του Αραβικού Κόλπου, την ινδική υπο-ήπειρο, τη νοτιοανατολική και τη βορειοανατολική Ασία.
Σημειώνεται ότι η Etihad Airways ξεκίνησε πτήσεις προς Μιλάνο το 2007, πριν την προσθήκη της Ρώμης στο δίκτυο το 2014, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας ισχυρής εμπορικής σχέσης μεταξύ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και της Ιταλίας. Το διμερές εμπόριο εκτιμήθηκε σε 6.14 δισ. δολάρια το 2015 και το υπουργείο Οικονομίας των Αραβικών Εμιράτων έχει καταχωρήσει περισσότερες από 90 ιταλικές εταιρείες.
Ο Kevin Knight, Διευθύνων Στρατηγικής και Προγραμματισμού της Etihad Airways, δήλωσε σχετικά: «Η έναρξη των δρομολογίων μας προς τη Βενετία υποστηρίζει περαιτέρω ένα πολύ δημοφιλές επιβατικό δρομολόγιο μεταξύ της Ιταλίας, του κόμβου μας στο Άμπου Ντάμπι και κατ’ επέκταση σε όλο το αναπτυσσόμενο δίκτυο της Etihad Airways, μέχρι και την Αυστραλία. Μαζί με την Alitalia, τον μετοχικό συνεργάτη μας με πτήσεις κοινού κωδικού, ενισχύουμε επίσης τη σημαντική εμπορική σχέση μεταξύ της Ιταλίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...