Ένα εκατομμύριο μίλια δώρο σε μωρό που γεννήθηκε στον αέρα(pics+vid)

Μια ασυνήθιστη πτήση συνέβη σε αεροσκάφος των Cebu Pacific, κατά τη διάρκεια της οποία γεννήθηκε ένα κοριτσάκι. Η μικρή Haven πήρε το πρώτο δώρο γενεθλίων της, με 1 εκατομμύριο πόντους από την αεροπορική εταιρία (pics+vid)
Ένα κοριτσάκι γεννήθηκε εν πτήση σε αεροσκάφος της Cebu Pacific που απογειώθηκε το περασμένο Σάββατο 14 Αυγούστου από το Ντουμπάι, με προορισμό τη Μανίλα των Φιλιππίνων.
Το απρόσμενο γεγονός της γέννας στον αέρα αποφάσισε να γιορτάσει η αεροπορική εταιρία χαρίζοντας ένα εκατομμύριο μίλια στη μικρή που είναι από τους λίγους ανθρώπους στον κόσμο που γεννήθηκαν στα σύννεφα.
Η Haven όπως είναι το όνομά της ήρθε στον κόσμο πέντε εβδομάδες νωρίτερα, με την ευτυχή πλέον μητέρα να αισθάνεται έντονες τις συσπάσεις αμέσως μετά την απογείωση από το αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Η μικρή Haven γεννήθηκε τέσσερις ώρες μετά την αναχώρηση του αεροσκάφους, αφού αμέσως μετά τις συσπάσεις της μητέρας, το πλήρωμα φρόντισε να μεταφέρει την έγκυο στο μπροστινό μέρος της καμπίνας όπου είχε περισσότερο χώρο. Εκεί ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο τοκετός, με τη βοήθεια δυο νοσοκόμων που τύχαινε να ταξιδεύουν στην πτήση και προσφέρθηκαν να βοηθήσουν.
 
AdTech Ad


Είμαστε πολύ ευτυχείς που τόσο η μητέρα, όσο και η κόρη είναι καλά στην υγεία τους και θα θέλαμε να εξάρουμε το πλήρωμα, για τη διαχείριση της κατάσταση με τον δέοντα επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα. Θέλουμε επίσης να εκφράσουμε την βαθύτατη ευγνωμοσύνη στις δύο εθελοντές νοσοκόμες που βοήθησαν στον ασφαλή τοκετό της" σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της αεροπορικής Lance Gokongwei. Ο νο. 1 της αεροπορικής μάλιστα σημειώνει πως "για να γιορτάσουμε το γεγονός, η CEB χαρίζει στην μικρή Haven ένα εκατομμύριο πόντους, που μπορεί να χρησιμοποιήσεις για να πετά μαζί μας δωρεάν".

H βρετανική Guardian εντόπισε τη μαρτυρία μιας από τους επιβάτες της πτήσης, η οποία και ανάρτησε όσα έζησε στο facebook. Μια γυναίκα στα διπλανά καθίσματα γέννησε ένα υγιέστατο κορίτσι κατά τη διάρκεια της πτήσης" σημειώνει η γυναίκα, που σημειώνει πως ο απρόσμενος τοκετός οδήγησε το πλήρωμα σε έκτακτη προσγείωση στην Ινδία ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια του νεογέννητου.

"Ακούσαμε μόνο μια αρκετά δυνατή κραυγή και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα πιο ψιλές, χαριτωμένες κραυγές, όταν και συνειδητοποιήσαμε πως το μωρό γεννήθηκε" σημείωσε επιπλέον η επιβάτης που αναφέρει πως μετά τον τοκετό η μητέρα και το μωρό επέστρεψαν στη θέση τους. Κάποιος από τους επιβάτες που είχε επίσης νεογέννητο, πρόσφερε ρουχαλάκια και τα απαραίτητα στο μωρό μέχρι την προσγείωση.

ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ GUARDIAN/CEBUPACIFIC

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...