«Βόμβα» μεγατόνων Κακλαμάνη για Γεωργίου, ΕΛΣΤΑΤ… και ΝΔ (video)

Ν.Κακλαμάνης - Ξεμπροστιάζει τους μαφιόζους υπερασπιστές του Γεωργίου #ΕΛΣΤΑΤ Πραγματικά χωρισμένη στα δύο βρίσκεται η ΝΔ, όσο και αν δεν το παραδέχεται ανοιχτά κανένας. Από τη μία οι μετριοπαθείς κεντροδεξιοί και από την άλλη όλο το νεοφιλελεύθερο και ακροδεξιό κακό συναπάντημα του Κυριάκου Μητσοτάκη που «ξοφλάει» γραμμάτια στη διαπλοκή.

Ξεσπάθωσε ξανά ο Νικήτας Κακλαμάνης κατά της απόφασης της ΝΔ να παράσχει στήριξη στον πρώην πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου για την υπόθεση του «φουσκωμένου» ελλείμματος το 2009.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής εξαπέλυσε τα βέλη του στο μπλοκ υπεράσπισης (που ανήκει και η ΝΔ) του Ανδρέα Γεωργίου, ενώ χαρακτήρισε ως επιεικώς απαράδεκτη την επιστολή της Κομισιόν στην ελληνική κυβέρνηση, με αφορμή τη δίωξη της Δικαιοσύνης κατά του πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ. Αναρωτήθηκε, δε, ποιοι είναι οι επιφανείς χρηματοδότες του Α. Γεωργίου από το εξωτερικό.
Ταυτόχρονα ο ο βουλευτής της ΝΔ, υπενθυμίζει ότι έχει αποκρυβεί από τον πρώτο φάκελο της υπόθεσης τμήμα της κατάθεσης τότε, του κ Κοντοπυράκη και της κ. Γεωργαντά.
Ο Νικήτας Κακλαμάνης, σχολίασε επίσης, με νόημα, πως ενώ για τις πιθανές ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων, έχει παρέλθει ο χρόνος παραγραφής τους, δεν ισχύει όμως το ίδιο για τις ποινικές ευθύνες ιδιωτών, όπως ο κ. Γεωργίου.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...