Το παλάτι που πουλάει ο Ντι Κάπριο έναντι 11 εκατ. δολαρίων Δείτε φωτογραφίες

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο λέει «αντίο» στο Μαλιμπού, με την πώληση του παραθαλάσσιου σπιτιού του στην πόλη της Καλιφόρνια έναντι 11 σχεδόν εκατομμυρίων δολαρίων (για την ακρίβεια 10.950.000).
Ιστοσελίδα που ασχολείται με τις αγοραπωλησίες ακινήτων σημειώνει ότι ο 41χρονος ηθοποιός πουλάει το σπίτι του έναντι της συγκεκριμένης τιμής, καθώς επιθυμεί να κερδίσει πολλά από αυτό.
Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι ο ηθοποιός αγόρασε το συγκεκριμένο ακίνητο-παλάτι το 1998, σε ηλικία 24 ετών δίνοντας 1,6 εκατομμύρια δολάρια.
Το σπίτι βρίσκεται σε μια περιοχή «διαμάντι» του Μαλιμπού με την παραλία να χαρακτηρίζεται ως η «παραλία του δισεκατομμυριούχου» λόγω των πολύ πλούσιων προσώπων που διατηρούν ακίνητα εκεί. Η αγορά του σπιτιού έγινε λίγο μετά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στον «Τιτανικό», ταινία από την οποία κέρδισε περίπου 2,5 εκατομμύρια δολάρια.
Το σύγχρονο υπεροπολυτελές σπίτι διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια έχοντας από παντού θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό. Η κουζίνα είναι υπερσύγχρονη με άφθονο χώρο και συσκευές από ανοξείδωτο ατσάλι. Επικοινωνεί με την τραπεζαρία που έχει επίσης εκθαμβωτική θέα, ενώ το σπίτι έχει ξύλινα πατώματα παντού και τζάκι στο φιλόξενο σαλόνι του.
Δε θα μπορούσε, βεβαίως, να λείπει το τζακούζι στο αίθριο και άφθονος χώρος για διασκέδαση. Διαθέτει επίσης ένα κατάστρωμα με σπα για όποιον θέλει λιγότερη άμμο στα πόδια του, ενώ μια σκάλα οδηγεί κατευθείαν στην παραλία.
Δεν είναι ωστόσο, το πρώτο σπίτι στο Μαλιμπού που πουλάει ο Ντι Κάπριο καθώς το 2013 ένα άλλο παραλιακό ακίνητο έναντι 17.350.000 δολαρίων.
Δείτε φωτογραφίες από το τωρινό του παλάτι...
spitaki1 spitaki2 spitaki3 spitaki4 spitaki5 spitaki6 spitaki7 spitaki8 spitaki9spitaki11spitaki10

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...