Διοργανώνουν αγώνα για να μπορέσει ο 32χρονος Γιώργος να βάλει τεχνητό άκρο

8 Μαΐου 2016- 5 Σεπτέμβριου 2016. 4 μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του 32χρονου αστυνομικού, που υπηρετεί στην Υποδ/νση Ασφαλείας Ηρακλειου,  ο οποίος παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι γιατροί του ΚΑΤ, δεν τα κατάφερε και έχασε το χέρι του, οι συνάδερφοί του βρίσκονται στο πλευρό του, δίνοντας του δύναμη και αναμένοντας τον να επιστρέψει στους ρυθμούς της καθημερινότητας.


Ο 32χρονος Γιώργος συνεχίζει τον αγώνα του και σε λίγες εβδομάδες αναμένεται να μπει και πάλι στο χειρουργείο, προκειμένου να βάλει τεχνητό άκρο. Όμως, το χρηματικό ποσό που απαιτείται είναι μεγάλο.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων, διοργανώνει την ερχόμενη Δευτέρα, στις 7 το απόγευμα, στο Παγκρήτιο Στάδιο, τουρνουά ποδοσφαίρου, προκειμένου να ενισχύσει την οικογένεια του 32χρονου αστυνομικού και να γίνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα η επέμβαση.
Στη σημαντική αυτή προσπάθεια συμμετέχουν εκτός της ομάδα ποδοσφαίρου της Αστυνομικής Δ/νσης Ηρακλείου και τρεις ακόμα Κρητικές Ομάδες, ο ΟΦΗ, η ομάδα του Ρωμανού, αλλά κ του Α.Ο Ζαρού. Η τιμή εισιτηρίου καθορίστηκε στα 10 ευρώ κ όλα τα έσοδα θα διατεθούν για να επιστρέψει στους φυσιολογικούς του ρυθμούς ο 32χρονος αστυνομικός.
Ο νεαρός αστυνομικός τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της 8ης Μαΐου στην γέφυρα της Λ.Κνωσσού. Υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες έχασε τον έλεγχο της δίκυκλης μοτοσικλέτας που οδηγούσε, η οποία προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα του δρόμου, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί το ένα του χέρι. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του ο 32χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα με C130 της Πολεμικής Αεροπορίας. Άμεσα υποβλήθηκε στο ΚΑΤ σε χειρουργική επέμβαση, χωρίς ωστόσο οι γιατροί νακαταφέρουν να συγκολλήσουν το δεξί του χέρι.
Ο νεαρός ένστολος, σήμερα είναι πιο δυνατός από κάθε άλλη φορά. Δίπλα του η οικογένεια του, οι φίλοι του αλλά κ οι συνάδερφοί του, οι οποίοι για μία ακόμα φορά δείχνουν την ευαισθησία τους.
Περισσότερα νέα για την Κρήτη στο flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...