Χέρι-χέρι στελέχη της ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή στη Λέσβο

Σε σημερινή συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά» ο δήμαρχος Λέσβου, Χρήστος Γαληνός, κατήγγειλε ότι κομματικά στελέχη της ΝΔ, όχι μόνο συνεργάζονται αλλά καθοδηγούν μέλη της Χρυσής Αυγής και συμπαρίστανται σε ακροδεξιούς κύκλους που υποδαυλίζουν τα επεισόδια στο νησί.
Μάλιστα, η ΝΟΔΕ Λέσβου με ανακοίνωσή της υιοθέτησε πλήρως την Πατριωτική Κίνηση του Αλ. Κουτσαντώνη,
ο οποίος λίγες μέρες πριν καλούσε τους κατοίκους του νησιού σε συγκρότηση ομάδας κρούσης κατά της «μουσουλμανοποίησης» της Λέσβου.

Η ΝΟΔΕ Λέσβου αναφέρει στην ανακοίνωσή της:
«Το ποτήρι τελικά ξεχείλισε για τον λεσβιακό λαό, όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έδωσε με τις πράξεις της, το δικαίωμα στους «αλληλέγγυους» και στους παράτυπους μετανάστες να επιχειρήσουν να εμποδίσουν την υποστολή της Ελληνικής Σημαίας, σε ένα παραμεθόριο νησί όπως είναι η Λέσβος.
Ευτυχώς εκατοντάδες αγανακτισμένοι Μυτιληνιοί, που φυλάνε σύνορα χρόνια τώρα, συγκεντρώθηκαν αυθόρμητα στη προκυμαία να προστατεύσουν την τελετή υποστολής της Σημαίας μας.
Είχαμε προειδοποιήσει (σ.σ. ή μήπως προαναγγείλει;) στη τελευταία ανακοίνωση μας, ότι θα υπάρξουν αντιδράσεις του Λεσβιακού λαού, γιατί βλέπαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπει τις αριστερές του ιδεοληψίες σε κυβερνητικό έργο. Δυστυχώς με τη συνδρομή των ΑΝΕΛ και των εκπροσώπων τους στη τοπική αυτοδιοίκηση.
ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!!!»
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...