«Πολιτικός γάμος» Κυριάκου Μητσοτάκη – Άννας Διαμαντοπούλου στον ορίζοντα;

Οι εξελίξεις τρέχουν και οι φήμες διαδίδονται γρήγορα στην πόλη, η οποία «βουίζει» πως ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και η πρώην Επίτροπος και υπουργός Παιδείας βρίσκονται ένα σκαλοπάτι πριν ανέβουν τα… σκαλιά της σύμπλευσης. 
Δεν είναι κάτι οριστικό, αλλά υπάρχουν φωνές που επιμένουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρότεινε στην Άννα Διαμαντοπούλου να συνταχθεί με τις γραμμές της «γαλάζιας» παράταξης.
Σύμφωνα με τις ίδιες διαδόσεις, η Κοζανίτισα πολιτικός φέρεται να έχει υποκύψει στο πολιτικό φλερτ του αρχηγού της Ν.Δ.
Οι φίλοι και οι οπαδοί του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα πρέπει να ανησυχούν για το αν θα ενσωματώσει ομαλά η κ. Διαμαντοπούλου τον κώδικα του Μοσχάτου. Μαθαίνει γρήγορα η «εκσυγχρονίστρια» πρόεδρος του «Δικτύου για την Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα».
Άλλωστε, λίγο πριν από τον διορισμό της ως Επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατάφερε και τελειοποίησε τα αγγλικά της σε χρόνο – ρεκόρ. Είχε μείνει στην ιστορία η ταχύτητα με την οποία προσαρμόστηκε στις Βρυξέλλες.
  • Η πιθανή ένταξη της κ. Διαμαντοπούλου στο άρμα της Ν.Δ. να αποτελεί, άραγε, απάντησή της στο ότι δεν προτάθηκε να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στο εγχείρημα για την αναμόρφωση του… μεταρρυθμιστικού κέντρου;
  •  
  • πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...