Πενθεί ο μπασκετικός Ολυμπιακός-«Έφυγε» η σύζυγος του Γιώργου Αγγελόπουλου

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Ολυμπιακού. Νικημένη από τον καρκίνο, έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 42 ετών η σύζυγος του Γιώργου Αγγελόπουλου, Ιωάννα. 
Η γυναίκα του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε επιστρέψει πριν από 15 ημέρες, στην Ελλάδα από την Αμερική, όπου και νοσηλεύτηκε για μεγάλο διάστημα σε ειδική κλινική.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Ιωάννα ήταν παντρεμένοι από το 2008, ενώ δύο χρόνια αργότερα ήρθε στον κόσμο και η κορούλα τους. 
Μάλιστα, η Ιωάννα Αγγελοπούλου ήταν παρούσα στα περισσότερα ματς του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, στηρίζοντας από κοντά την αγάπη του συζύγου της.
Πηγή: sport-fm.gr
Γιώργος Αγγελόπουλος


Ολυμπιακός: Σύσσωμη η ομάδα μπάσκετ στην κηδεία της Ιωάννας Αγγελοπούλου


Η είδηση του θανάτου της γυναίκας του ενός εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργου Αγγελλοπούλου, Ιωάννας, έχει σκορπίσει απέραντη θλίψη στον πειραϊκό σύλλογο και όχι μόνο.
Οι περισσότερες ΚΑΕ της Α1, μεταξύ των οποίων, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο Άρης κ.α, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, ΕΣΑΚΕ και η Ομοσπονδία απέστειλαν συλλυπητήρια τηλεγραφήματα προς την οικογένεια της 42χρονης, η οποία πάλεψε με τον καρκίνο, αλλά τελικά νικήθηκε.
Η κηδεία της είναι προγραμματισμένη να γίνει αύριο και όπως έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού θα παραστεί σύσσωμη στην νεκρόσιμη ακολουθία. Οι «ερυθρόλευκοι» προετοιμάζονται ενόψει της νέας σεζόν στο
Μέτσοβο, απ΄ όπου θα αναχωρήσουν εντός της ημέρας για να αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά την Ιωάννα Αγγελόπουλου.
Αμέσως μετά την κηδεία θα αναχωρήσουν ξανά για το Μέτσοβο, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους.
ΜΠΑΣΚΕΤ - ΕΛΛΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...