Η Forthnet πάροχος καθολικής υπηρεσίας σταθερής τηλεφωνίας

Υπερθεματιστής στη δημοπρασία της ΕΕΤΤ, η Forthnet.
 
Η Forthnet ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι αναδείχθηκε υπερθεματιστής στη δημοπρασία της ΕΕΤΤ για την ανάδειξη παρόχου καθολικής υπηρεσίας για υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας.

AdTech Ad
Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία για τα επόμενα χρόνια θα εξυπηρετεί σύμφωνα με τους προβλεπόμενους κανόνες αιτήματα για παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σε οποιοδήποτε σημείο της ελληνικής επικράτειας, όσο απομακρυσμένο και αν είναι αυτό από υφιστάμενα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας, η λύση σταθερής τηλεφωνίας μέσω satellite broadband που πρότεινε η Forthnet, και έγινε αποδεκτή μετά από ενδελεχή τεχνικό έλεγχο από την EETT, ήταν πολύ ανταγωνιστικότερη από τις προτάσεις των υπολοίπων παρόχων, που τελικά αποσύρθηκαν από την διαδικασία της δημοπρασίας.
"Η Forthnet, η εταιρεία που έφερε το internet και την συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα, απέδειξε ότι οι διαχρονικά καινοτομικές υπηρεσίες, μπορούν να δίνουν ανταγωνιστικές λύσεις και να λειτουργούν προς όφελος του συνόλου της αγοράς και του καταναλωτικού κοινού", επισημαίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...