ΗΠΑ: Τέσσερις νεκροί από πυροβολισμούς σε εμπορικό κέντρο-Ο δράστης διαφεύγει (pics&vid)

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο εμπορικό κέντρο Cascade Mall στη βορειοδυτική πολιτεία Ουάσινγκτον με αποτέλεσμα να χάσουν τέσσερις άνθρωποι τη ζωή τους και αρκετοί να τραυματιστούν. Σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης διέφυγε.
Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στις 19.30' τοπική ώρα Παρασκευής (06.30' ώρα Ελλάδας Σαββάτου) στο Cascade Mall στο Μπέρλινγκτον της Ουάσινγκτον,
περίπου 105 χλμ. βόρεια του Σιάτλ, όπως ανακοίνωσε ο Μαρκ Φράνσις, εκπρόσωπος της τροχαίας της πολιτείας με μήνυμα στο Twitter.
Ο ύποπτος είναι «ένας ισπανόφωνος άνδρας που φορούσε γκρι ρούχα», πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, ο ύποπτος εθεάθη για τελευταία φορά να κατευθύνεται πεζός σε αυτοκινητόδρομο που περνά κοντά από το εμπορικό κέντρο στο Μπέρλινγκτον, μια πόλη μεταξύ του Σιάτλ και των καναδικών συνόρων.

«Αναζητούμε τον ύποπτο και στοιχεία» είπε ο Φράνσις. «Εδώ είναι ο σκοπευτής. Πιστεύουμε ότι είναι μόνο ένας σκοπευτής. Ενημερώστε τις αρχές αν τον δείτε. Είναι οπλισμένος με τουφέκι», ανέφερε.
Οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών εισήλθαν στο εμπορικό κέντρο υπό αστυνομική προστασία για την περίθαλψη των τραυματιών, διευκρίνισε.
Η τροχαία της πολιτείας Ουάσινγκτον ανέφερε ότι δεν υπάρχει ένδειξη ότι το περιστατικό στο Μπέρλινγκτον έχει σχέση με τρομοκρατία, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC.
 πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...